Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım anneni de tebrik ederim hem senin arkanda durmuş hem de net duruşuyla seni ve ailenizi ezdirmiyor.
Canım tebrik ederim çok iyi yapmışsın...Saygı çok önemli,kimse kimseyi sevmek zorunda değil,ama herkes birbirine saygılı davranmak zorunda...Bu adamın kendisine saygısı olsaydı,evine gelen misafire hürmet eder saygı gösterirdi...İyi ki yol yakınken kurtulmuşsun...Bu sürecin ve verdiğin kararın seni yıpratmasına izin verme...Ailenin kıymetini bil,arkandalar sana destekler...
Herşey de vardır bir hayır...İnşaallah bundan sonra,Rabbim karşına çok daha iyilerini,kıymet bilecek insanları çıkartır...
Bence biraz fevri davranmışsınız.Sonuçta böyle terslikler yapmasının bi sebebi olabilir,bu işlerin organizasyonu sırasında gerilmiş ve yanlış şeyler yapmış olabilir.Babasıyla olan tatsızlık da sonuçta baba ile oğul arasındadır.Hangimiz "aileme karşı hiç saygıda kusur etmedim" gibi net birşey söyleyebiliriz ki...Teyzen konusunda gelmesin demesi ve ters davranması hoş değil ama belki teyzenle ilgili olarak kafasında yanlış düşünceler oluşmuştur.Oturup konuşarak halledebilirdiniz belki.Ailesi bize soğuk davrandı demişsin,çevremizde birçok insan eşinin ailesiyle sorunlar yaşıyor.Bence önemli olan sizin ilişkiniz...Siz ayrılık kararını mesaj olarak bildirmeden önce ailenizle konuştunuz mu? Eğer konuşmadıysanız bence sizinki de ailenize karşı saygısızlık olur...
ailemle konuştum tabiki bu konuyu.ama onlar benim bukadar net ve kararlı olup böyle birşey yapacağıma hiç kanaat getirmemişlerki çok şaşırdılar ve arkamdalar... hiç olumsuz bişi söylemediler şuana kadar.
Benim ailem zaten bu işin olmasını istemiyordu, yani nişanlım bana hep derdiki; sen biz ayrıldık diye ailene söylesen, ailen neden diye sormaz aksine sevinir mutlu olur derdi,
Peki davranışlarının altında yatan nedenleri sorgulama,oturup konuşma gibi bi yolu neden tercih etmediniz.Aileniz en başından beri istemediği için mi? Yoksa benim düşündüğüm gibi bu işlerin gerginliğinden değil de,her zaman öyle biri olduğu için mi?
tatlım gerçekten çok üzüldüm tabiki çok zor bir durum bu. Allah yardımcın olsun.. Senin tarafından olayı dinlediğimiz için tyamamen haklıymışsn gibi geliyor bana ama mesaj yazmak yerine karşılıklı açıkça bu sorunları konuşmanız daha mantıklı olurdu bence..
eğer nişanlın biz ayrılırsak ailen sevinir diye bir şey söylüyorsa ailenin onu sevmediğini düşünüyordun en baştan beri demekki....Belki onun da içine attığı dert etttiği sana söylemediğimi şeyler vardı ona kendini savunma hakkı ver derim ben
Allah yardımcın olsun hakkında hayrlısı olsun inşallah....
Canım ben seni takı meselesinden hatırladım üzülme lütfen canım Dua et kalbin Allah yüzüne gülmüş yol yakınken dönmüşsün, msjınıda çok güzel yazmışsın, iyi olmuş.. İnşallah bunan sonra çok mutlu olursun canım.
son durum ne bilmiyorum ama canım sakın el oğlu için aileni ezdirme. bırak o koşsun peşinden. kız dediğin şimdi değerli değilse evlendikten sonra hiç olmaz. en iyisini yapmışsın. allah daha iyileriyle karşılaştırsın...
Yani zararin neresinden donsen kardir durumuna ben de inaniyorum. daha onceki basliklarini okumadim ama anlasilan sancili bir donemmis. yalniz mesaj atip bu durumu bildirmen uygun olmamis bence. ben her zaman yuz yuze konusmaktan yanayim hele ki bu tur hassas durumlari yani en azindan telefonda soyleyebilirdin. bugun su su su tavrindan hoslanmadim derdin bakalim ne diyecek ardindan siralardan bu isin 10 yil sonrasi da var diye...