• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanı attım yüzükleri çıkardım desem:S

Ben buraya yorum yapmıştım ama sadece burada yazdıklarına bakarak.
Biraz önce tesadüfen nişanda yaşadıklarını yazdığın konuya denk geldim.
Onu okuyunca anladım ki en doğrusunu yapmışsın.
Ne olursa olsun kararının arkasında durman taraftarıyım ben.
İçin rahat olsun canım... Neyse ki evlenmeden önce görebilmen için bunun gibi bir fırsat çıkmış karşına.
Evlendikten sonra anlaman çok daha büyük bir pişmanlık. Ve geri dönüşü daha zor.
Şimdi bu olaylardan belki yıpranıyorsun ama inan bana öyle bir insanla ömür boyu yıpranmaktan iyidir.
Neler geçmiyor neler unutulmuyor ki... Her şey atlatılıyor zamanla. Sadece sabret ve kendini düşün.
Allah hakkında en hayırlısını karşına çıkarır, nasip eder inşallah.

erkekler tek başlarına iyiler hoşlar cömertler ama araya aileleri girince hiçte öyle olmuyorlar... bencede en dogru kararı vermişsin İNŞALLAH hakında hayırlı olsun... YASASIN KADINLARR ÜZÜLSÜN ERKEKLER :52::52::52::47::47::47::47:

Ben buraya yorum yapmıştım ama sadece burada yazdıklarına bakarak.
Biraz önce tesadüfen nişanda yaşadıklarını yazdığın konuya denk geldim.
Onu okuyunca anladım ki en doğrusunu yapmışsın.
Ne olursa olsun kararının arkasında durman taraftarıyım ben.
İçin rahat olsun canım... Neyse ki evlenmeden önce görebilmen için bunun gibi bir fırsat çıkmış karşına.
Evlendikten sonra anlaman çok daha büyük bir pişmanlık. Ve geri dönüşü daha zor.
Şimdi bu olaylardan belki yıpranıyorsun ama inan bana öyle bir insanla ömür boyu yıpranmaktan iyidir.
Neler geçmiyor neler unutulmuyor ki... Her şey atlatılıyor zamanla. Sadece sabret ve kendini düşün.
Allah hakkında en hayırlısını karşına çıkarır, nasip eder inşallah.

saol canım teşekkürler dediğin gibi sadece bu başlığı okuyarak yorum yapan bir çok arkadaş var aslında nişanda yaşadıklarımı, nişan öncesinde yaşadıklarımı alışveriş öncesi yaşadıklarımı okuyunca ozaman bütün halkalar yerine oturuyor, ilerki günler bana ne gösterecek bilmiyıorum ama dediğim gibi vicdanım çok rahat. ben bunu yapmalıydım bunun için bu böyle oldu dediğim bişey olsa şuan bukadar vicdanen rahat olamazdım ama ben elimden gelenin en iyisini ve fazlasını yaptım en önemlisi ben sabırsız ve tahammülsüz biri olmama rağmen sabrettim, ben nişan olmadan öncesine kadar hep dedimki Allahım, hep o olsun hayatım da, çünkü o ben onsuz yaşayamam derken şimdi tek dediğim Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip et, hayrısız olanı bana ırak et bana demek oldu, insan hayatta herşeyden ders alıyor, ben eğerki bu kadar şeyi yaşamadan ailemde istemiyor zaten diye bıraksaydım onu, ozaman benim vicdanım rahat etmez ve bu benim içimde ukte olurdu, ama bu şekilde olması benim vicdanen rahat ve kalbende ferah olmamı sağladı, kimseyi suçlamıyorum bu durumdan ötürü, sadece diyorum ki kendime bu olayı yaşayarak öğrenmem ve bana ders olması gerekiyormuş böylede oldu zaten, ben bundan sonra buna göre hareket edicem ve bundan sonra karşıma çıkan kişiyede artık deneyimli olduğum için ona göre davranacağım diyebiliyorum, yine dediğim gibi vicdanım rahat gönlüm ferah açıkçası, çünkü ben elimden gelenin en en en iyisini ve en güzelini yaptım çabaladım. yaşanması gerekiyormuş demekki oldu diyorum sadece :)

bende aslında bunu yapabilme cesaretimi nasıl bulduğuma şaşırıyorum ama inanki Allah bir güç veriyor, bende bu sayede bukadar güçlüyüm,
Ben hep Allaha şöyle yalvardırm; Allahım hakkımda hayırlsıysa eğer gözüme gönlüme ondan başkasını gösterme, ama hakkımda hayırlı değilse hayırsız olacaksa gönlümü soğut, dedim, Seviyorum hala çook seviyorum ama saygısızlığa asla boyun eğmeyeceğim için bu kararı aldım, neyse bakalım ilerki günler bize neyi gösterecek, hepsini paylaşacağım, Allah hep yanımızda sadece dua et canım, bende daha hayırlı olsuna gelenlere ayrıldım demedim yüzükleride takmıyorum ama ayrıldık diye bir açıklama da yapmadım.

Ben henuz annemle babamada birsey soylemedim.
Yarinide atlatimde bakcaz artik soylicemmi soylemicem..

Ben henuz annemle babamada birsey soylemedim.
Yarinide atlatimde bakcaz artik soylicemmi soylemicem..

siz neden ayrıldınız ki? sizinkiler bilmiyorsa, onun annesi babasıda bilmiyor ozaman? ararlardı yoksa, yani yinede bilmiyorum canım birşeylere başlamak zor ama bitermek çok kolay, bir kelime, bir söz, bi hareket yetiyor bitirmek için... eğer geçerli bir nedenin varsa ve vicdanın rahatsa hiçbirşey umrunda olmasın canım ;)

Benim durumum karmakarisik,
belki konumu okursan anlarsin

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...81148-kordugum-olduk-nolur-yardimci-olun.html

Hayatimda kimseyi istemiyorum dedi,
eminmisin dedi,
kizdim ettim tabi, sonrada tamam sen bilirsin dedi.
Kapattim, dunden beri yine bir kac defa aradi,
bugun numarami degistirmemi istedigine dair mesaj atmis,
cevap yazmadim, annesine birsey sormam gerekiyordu,
aradim, hic konuyu acmadim, anneside bisey soylemedi.
bisey olsaydi agzimi arardi galiba ama durduk yere
nisanlimin betinin benzinin soluk oldugunu soyledi..

kızlar nişanlım daha bohçaları almaya gelmedi, bugün telefon etti yarın babam ve kardeşim almaya gelecekler dedi, ben de Allah belanı versin dedim ve kapattım telefonumu, off napıyorum yaaaaaaa :S

bide öyle birşey ki ben bugün rüyamda 1 buçuk aylık hamile olduğu gördüm, içimden diyorum ki rüyamda ya ben nişanı da attım, napıcam şimdi diyorum, bu çocuğu ben nasıl düşük yaparım diye düşünüyorum ama nişanlıma söyleyemiyorum çok sıkıntı içerisindeydim bir baktım telefonum çalıyor öyle uyandım nişanlımdı arayan öyle uyandım çok korktum ve çaresizdim. allaha şükür böyle bir durum yok ama rüyamın etkisinde kaldım kızlar.

Canım benim üzülmen kadar doğal bir durum yok şu anda...
Nişanlından bi mücadele, biraz uğraş bekledin belki de.. ki bu en doğal hakkın. Ve öyle de olması gerekiyordu.
Ama yine gördün ki seni geri kazanmak için kılını kıpırdatmıyor. Bu bile yeterli bence ne kadar doğru bir karar verdiğini görmen için.
Nasıl söyleyebilir yahu bu kadar rahat.. Hayret bir şey doğrusu.
Bu dönemler inanılmaz sancılı geçiyor, benim de 2 ablam evlendi oradan biliyorum.
Bazı arkadaşların dediği gibi sabretmek lazım evet ama bir yere kadar.
Bizde de tıpkı buna benzer olaylar hatta daha fazlası yaşandı, nişanlılık dönemi çok uzun sürmesine rağmen en sonunda attık bitti gitti.
Hoş ondan sonrakinin de bi farkı yoktu ya neyse. Annem o zamanlar nişan atıldı diye 15 kilo vermişti üzüntüden.
İnan daha sonra kimse hatırlamıyor bile...
Benim anladığım kadarıyla senin hassas, düşünceli ve saygılı bir ailen var.
Ve sen öyle bir ailede yapamazsın. Senin yetiştiğin ortam, ailenizin yapısı belli. O insanlar size çok ters.
Şimdiden böyle yapıyorlarsa zaman ilerledikçe yaptıklarını sadece hayretle izlersin elinden de bir şey gelmez kahrolursun.
Ya da ne bileyim ben böyle konularda çok hassas olduğum için bu kadar abartıyorum ama gerçekten bunları yaşadığım için söylüyorum ablalarımdan gördüklerim benim için de çok büyük tecrübeler oldu.
Aileler uyuşmadıktan sonra o kadar zor ki..
Mesela biz eniştemin ailesiyle en son ne zaman bir araya geldik hatırlamıyorum bile... Gelindiğinde ise sürekli bi gerginlik, aynen senin yaşadığın gibi inanılmaz küçük olaylardan çıkarılan tartışmalar vs.
Sen istemez misin ileride anneleriniz babalarınızla birlikte hep beraber hoş vakit geçirin, çocuklarınız huzurlu, sağlıklı bir ortamda büyüsün?
Aileler anlaşamadığı zaman iki taraf arasında mekik dokuyorsun.
Anneler arasında yaşanan kıskançlıklar da cabası. :)
Oooohoo bunun derinine inersek çıkamayacağız vallahi sorunlar sorunları doğuruyor kısacası.
Bu yüzden sana demem o ki anlık düşünme. Bu senin hayatın. Eşine deli gibi aşık olsan bile ileride hepsiyle sen uğraşacak sen yıpranacaksın.
Zaten sen gayet güzel açıklamışsın maşallah çok olgun düşünüyorsun şu aşamada bile.
Aynen senin de dediğin gibi yaşayarak gördün, öğrendin ve bu yüzden vicdanın rahat.
Elinden gelenin çok fazlasını yapmışsın.
Bundan sonrakiler için de bir tecrübe olmuş oldu.
Zaten bu işler kader kısmet meselesi. Bu yüzden üzülme hiç.
Senin alnına yazılan elbet öyle ya da böyle gelir seni bulur. :)
Nasip değilmiş de, oluruna bırak. Nasipten öte köy yok biliyorsun ki bu yüzden üzülmeye de değmez.
Ne olur üzme kendini tamam mı... Kimsenin senin canını böyle yakmaya hakkı yok.
Annem "Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın" der hep.
Ne kadar da önemliymiş her geçen gün daha iyi anlıyorum..
İnşallah kıymetini bilip seni mutlu edecek biri çıkacaktır.
Ne için geliyoruz yahu şu kısacık dünyaya? Mutlu olamadıktan sonra ne yapayım ben evliliği? Böyleleri yüzünden hayat sorunlarla uğraşmakla geçiyor.
Bir de bakmışsın ki koca ömür bitmiş gitmiş anlamadan...
Eee ne anladık şimdi bu evlilikten..
Aah ah zor bu işler zor, ama sen sabırlı kızsın. Güçlüsün.
Eminim ki üstesinden çoook güzel bi şekilde geleceksin, ben sana gönülden inanıyorum. :)

Canım benim üzülmen kadar doğal bir durum yok şu anda...
Nişanlından bi mücadele, biraz uğraş bekledin belki de.. ki bu en doğal hakkın. Ve öyle de olması gerekiyordu.
Ama yine gördün ki seni geri kazanmak için kılını kıpırdatmıyor. Bu bile yeterli bence ne kadar doğru bir karar verdiğini görmen için.
Nasıl söyleyebilir yahu bu kadar rahat.. Hayret bir şey doğrusu.
Bu dönemler inanılmaz sancılı geçiyor, benim de 2 ablam evlendi oradan biliyorum.
Bazı arkadaşların dediği gibi sabretmek lazım evet ama bir yere kadar.
Bizde de tıpkı buna benzer olaylar hatta daha fazlası yaşandı, nişanlılık dönemi çok uzun sürmesine rağmen en sonunda attık bitti gitti.
Hoş ondan sonrakinin de bi farkı yoktu ya neyse. Annem o zamanlar nişan atıldı diye 15 kilo vermişti üzüntüden.
İnan daha sonra kimse hatırlamıyor bile...
Benim anladığım kadarıyla senin hassas, düşünceli ve saygılı bir ailen var.
Ve sen öyle bir ailede yapamazsın. Senin yetiştiğin ortam, ailenizin yapısı belli. O insanlar size çok ters.
Şimdiden böyle yapıyorlarsa zaman ilerledikçe yaptıklarını sadece hayretle izlersin elinden de bir şey gelmez kahrolursun.
Ya da ne bileyim ben böyle konularda çok hassas olduğum için bu kadar abartıyorum ama gerçekten bunları yaşadığım için söylüyorum ablalarımdan gördüklerim benim için de çok büyük tecrübeler oldu.
Aileler uyuşmadıktan sonra o kadar zor ki..
Mesela biz eniştemin ailesiyle en son ne zaman bir araya geldik hatırlamıyorum bile... Gelindiğinde ise sürekli bi gerginlik, aynen senin yaşadığın gibi inanılmaz küçük olaylardan çıkarılan tartışmalar vs.
Sen istemez misin ileride anneleriniz babalarınızla birlikte hep beraber hoş vakit geçirin, çocuklarınız huzurlu, sağlıklı bir ortamda büyüsün?
Aileler anlaşamadığı zaman iki taraf arasında mekik dokuyorsun.
Anneler arasında yaşanan kıskançlıklar da cabası. :)
Oooohoo bunun derinine inersek çıkamayacağız vallahi sorunlar sorunları doğuruyor kısacası.
Bu yüzden sana demem o ki anlık düşünme. Bu senin hayatın. Eşine deli gibi aşık olsan bile ileride hepsiyle sen uğraşacak sen yıpranacaksın.
Zaten sen gayet güzel açıklamışsın maşallah çok olgun düşünüyorsun şu aşamada bile.
Aynen senin de dediğin gibi yaşayarak gördün, öğrendin ve bu yüzden vicdanın rahat.
Elinden gelenin çok fazlasını yapmışsın.
Bundan sonrakiler için de bir tecrübe olmuş oldu.
Zaten bu işler kader kısmet meselesi. Bu yüzden üzülme hiç.
Senin alnına yazılan elbet öyle ya da böyle gelir seni bulur. :)
Nasip değilmiş de, oluruna bırak. Nasipten öte köy yok biliyorsun ki bu yüzden üzülmeye de değmez.
Ne olur üzme kendini tamam mı... Kimsenin senin canını böyle yakmaya hakkı yok.
Annem "Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın" der hep.
Ne kadar da önemliymiş her geçen gün daha iyi anlıyorum..
İnşallah kıymetini bilip seni mutlu edecek biri çıkacaktır.
Ne için geliyoruz yahu şu kısacık dünyaya? Mutlu olamadıktan sonra ne yapayım ben evliliği? Böyleleri yüzünden hayat sorunlarla uğraşmakla geçiyor.
Bir de bakmışsın ki koca ömür bitmiş gitmiş anlamadan...
Eee ne anladık şimdi bu evlilikten..
Aah ah zor bu işler zor, ama sen sabırlı kızsın. Güçlüsün.
Eminim ki üstesinden çoook güzel bi şekilde geleceksin, ben sana gönülden inanıyorum. :)

beni okadar iyi anlamışsın ki ağlayarak okudum yazdıklarını, ve hala gözyaşlarımı siliyorum yazarken bile. beni bukadar iyi anlamana ve sanki hani yanımdaymışsın gibi olmana sevindim şuan belkide.
gerçekten çok saol Allah bin kere razı olsun, benim ablam yok, yaşıtım olan akrabalarımda bizden kilometrelerce uzaktalar ve bu tür olaylara karşı kim nasıl yapmış gibi bir deneyim ve tecrübeye sahip değilim, ama burası bana çok iyi geldi, özellikle bu zamana kadar yazılan hiç bir yorumu böyle gözyaşlarıyla okumadım, sanki yanımda konuşuyormuşsun gibi dökmüşsün içini binkere allah razı olsun senden.

canım yarın gelişmeleri bekliyorz bn senn içindekileri bilmediğim için hayırlısı neyse o olsun diyorum ama inş. bitmzde devm edersiniz 2.5 yıllık bi emek var sonuçta bu ilişkiye hacanmış

beni okadar iyi anlamışsın ki ağlayarak okudum yazdıklarını, ve hala gözyaşlarımı siliyorum yazarken bile. beni bukadar iyi anlamana ve sanki hani yanımdaymışsın gibi olmana sevindim şuan belkide.
gerçekten çok saol Allah bin kere razı olsun, benim ablam yok, yaşıtım olan akrabalarımda bizden kilometrelerce uzaktalar ve bu tür olaylara karşı kim nasıl yapmış gibi bir deneyim ve tecrübeye sahip değilim, ama burası bana çok iyi geldi, özellikle bu zamana kadar yazılan hiç bir yorumu böyle gözyaşlarıyla okumadım, sanki yanımda konuşuyormuşsun gibi dökmüşsün içini binkere allah razı olsun senden.

Ah canımın içi kimbilir nasıl dolmuşsundur sen ondan böyle tek bir söz bile ağlatmaya yeter...
Bi nebze de olsa rahatlattıysam ne mutlu, hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız değil mi :34:

sevgiliyken her şey iyidir de işin içine aileler ve maddi sorumluluk girince hepsi altüst olur.ben sorunsuz bir ilk evre geçirdim diyene inanmam.ne olursa olsun iki ayrı aile, iki ayrı yaşayız tarzı anlaşmaklıkların olması çok doğal.bu süreçte dengeyi kuracak olan çifttir.sizin aynı dili konuşmanız birbirinizi anlamanız gerekir;ama gördüm ki sizin nişanlınızda bu olgunluk yok,hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor.önceki başlıklarını da okudum nişanda olanlar, bu evlilik düşüncesini tekrar gözden geçirmen için yeterli bi sebep zaten. ne o öyle işe sırf maddiyat olarak bakmak, ki bohça mevzusu da keza öyle,sen yüzükleri attım diyosun onun aklına ilk gelen bohça....
sen 4-5 gün arayla hep konu açmışsın bu iş başından sorunlu başlamış.böyle gelen böyle gider...evlilik çok daha zor.eşinin ailesine karşı sorumlulukların artıyor.sen çok arada kalır ve yıpranırsın.bi süreden sonra da eşine sarar durursun.ne tat kalır ne tuz.
hiç pişman olma....sana ve ailene değer veren,ailelerin anlaşacağı(bu gerçekten önemli bi faktör)bi kısmet çıkar karşına" işte bu sefer tamam" dersin.geçen günler de unutulur.
son olarak ne gelişmeler oldu bu arada...

canım birkaç konunu okudum ve üzüldüm. yalnız sen başında hata yapmışsın gibime geliyor. "Nişanlığını ben niye alıyorum sen al aman makyaj malzemesi almayım masraf gitmesin" vs vs diyen bir adamla nasıl nişanlanabildin??? yapma yahu bu adamla ömür geçer mi. Bence arkana asla bakma ömrün boyunca iki kuruşun lafını eder bu sana. Yalnız sunuda soylemeden geçemeyeceğim. keşke nişanda damatlığını alsaydınız. çünkü adet oyledir o senin nişanlığını alır sen onun damatlığını. hem boylece ağzına da laf vermemiş olurdunuz. Kırılma söylediklerime ama bu adamdan adam olmaz arkadaşım yok yakınken dön ve ardına bakma asla

sevgiliyken her şey iyidir de işin içine aileler ve maddi sorumluluk girince hepsi altüst olur.ben sorunsuz bir ilk evre geçirdim diyene inanmam.ne olursa olsun iki ayrı aile, iki ayrı yaşayız tarzı anlaşmaklıkların olması çok doğal.bu süreçte dengeyi kuracak olan çifttir.sizin aynı dili konuşmanız birbirinizi anlamanız gerekir;ama gördüm ki sizin nişanlınızda bu olgunluk yok,hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor.önceki başlıklarını da okudum nişanda olanlar, bu evlilik düşüncesini tekrar gözden geçirmen için yeterli bi sebep zaten. ne o öyle işe sırf maddiyat olarak bakmak, ki bohça mevzusu da keza öyle,sen yüzükleri attım diyosun onun aklına ilk gelen bohça....
sen 4-5 gün arayla hep konu açmışsın bu iş başından sorunlu başlamış.böyle gelen böyle gider...evlilik çok daha zor.eşinin ailesine karşı sorumlulukların artıyor.sen çok arada kalır ve yıpranırsın.bi süreden sonra da eşine sarar durursun.ne tat kalır ne tuz.
hiç pişman olma....sana ve ailene değer veren,ailelerin anlaşacağı(bu gerçekten önemli bi faktör)bi kısmet çıkar karşına" işte bu sefer tamam" dersin.geçen günler de unutulur.
son olarak ne gelişmeler oldu bu arada...

öncelikle zamanını bana ayırdığın için teşekkür ederim canım, son olarak şöyle bir gelişme oldu, babası beni aradı, 1 saate yakın konuştu, nişanlımdan bahsetti, kendinin nasıl zorluklarla evlendiğinden bahsetti, konuştu da konuştu, bende babası bu kadar dil döktü diye dedimki; oğlunuza söyleyin kılını biraz kıpırdatsın benim için bişeyler yaptığını aileme göstersin ailem artık kesinlikle bu işi kafasında bitirdi ve istemiyorlar dedim, tamam kızım biz müsait bir zamanımızda geliriz ve konuşuruz babanla dedi, bende peki tamam dedim, sabah oldu nişanlım pür neşe ile sabahın köründe beni aradı seni çok seviyorumda falan diye başladı konuşmaya... annemde şimdi sen onla nasıl barışırsın diye başımın etini yedi ve yemeyede devam ediyor. bu pazar günü sınavım var, ben sınava tek gitmek istiyorum, o tutturdu bende gelicem diye bende gelme diyemedim ama gelmesini gerçekten istemiyorum çünkü benden yüz bulmasını istemiyorum, sonuç bu ben hala yüzüklerimi takmıyorum tabi, bir tarafım ya sen onsuz yapamazsın dön diyor, diğer tarafımda anlık değil ömürlük düşün bu adam seni bukadar olaydan sonra hayatını burnundan getirmezmi diyor, ayrıca ailemde bu kadar karamsarken ılımlı bir adım atamıyorum arada kaldım :SS işte bakalım yaa, kafam çok karışık canım.

canım birkaç konunu okudum ve üzüldüm. yalnız sen başında hata yapmışsın gibime geliyor. "Nişanlığını ben niye alıyorum sen al aman makyaj malzemesi almayım masraf gitmesin" vs vs diyen bir adamla nasıl nişanlanabildin??? yapma yahu bu adamla ömür geçer mi. Bence arkana asla bakma ömrün boyunca iki kuruşun lafını eder bu sana. Yalnız sunuda soylemeden geçemeyeceğim. keşke nişanda damatlığını alsaydınız. çünkü adet oyledir o senin nişanlığını alır sen onun damatlığını. hem boylece ağzına da laf vermemiş olurdunuz. Kırılma söylediklerime ama bu adamdan adam olmaz arkadaşım yok yakınken dön ve ardına bakma asla

söylediklerinde kırılacak bişey yokki canım emin olabilirsin, şimdi canım biz gaziantepliyiz, onlar trakyalı, babam bana diyorki; ben anneni aldığımda ben ona herşeyi aldım annenler bana bir çöp almadı diye inatt etti bana, sadece nişanlıma düğünde damatlığını alırım okadar dedi, bende çalışmıyorum sonuçta nişanımda normalinde vitrinde çok şık bir takım elbise göstersem bu nasıl? diye. yok ben onu hayatta giymem der burun kıvırır, herşeyi beğenmez, pimpiriklidir, en pahalı markalardan sabri özel, kiğılı vs onların takım elbisesini istiyor, bir keresinde sabri özelde çok şık bir takım elbise beğendim bak bu nasıl dedim fiyatıda 800 tlye yakındı, yok yaa bu ne ben bunu giymem diye burun kıvırdı, ben de onun için kendisinede söyledim nişanda takım elbise almam ama düğünde damatlığını alırım dedim.

söylediklerinde kırılacak bişey yokki canım emin olabilirsin, şimdi canım biz gaziantepliyiz, onlar trakyalı, babam bana diyorki; ben anneni aldığımda ben ona herşeyi aldım annenler bana bir çöp almadı diye inatt etti bana, sadece nişanlıma düğünde damatlığını alırım okadar dedi, bende çalışmıyorum sonuçta nişanımda normalinde vitrinde çok şık bir takım elbise göstersem bu nasıl? diye. yok ben onu hayatta giymem der burun kıvırır, herşeyi beğenmez, pimpiriklidir, en pahalı markalardan sabri özel, kiğılı vs onların takım elbisesini istiyor, bir keresinde sabri özelde çok şık bir takım elbise beğendim bak bu nasıl dedim fiyatıda 800 tlye yakındı, yok yaa bu ne ben bunu giymem diye burun kıvırdı, ben de onun için kendisinede söyledim nişanda takım elbise almam ama düğünde damatlığını alırım dedim.

babanın oyle demesi yanlış ama sende haklısın çalışmıyosan sonuçta elin mahkum. Nişanlına gelince o beğenmediği takımlara layık değil zaten bence. Ne diyim canım hayat senin hayatın karar senin ama ilerde bu adam seni çok uzer gibime geliyor:26: çünkü fazla iyi niyetlisin gibime geldi benim

babanın oyle demesi yanlış ama sende haklısın çalışmıyosan sonuçta elin mahkum. Nişanlına gelince o beğenmediği takımlara layık değil zaten bence. Ne diyim canım hayat senin hayatın karar senin ama ilerde bu adam seni çok uzer gibime geliyor:26: çünkü fazla iyi niyetlisin gibime geldi benim

fazla iyi niyetliyim ve onlar bunun farkında hemde fazlasıyla farkındalar:( ben bunun suistimal edilmesini istemiyorum :( annemde 2 gündür dünyayı bana dar getiriyor neden konuşuyorsun sen onunla diye. :( pazar günü gelecekler bize, babasıyla beraber. inanki kafam okadar karışık ki düşünmek istemiyorum artık düşünmekten sıkıldım desem yeridir. olumlu davramsam ayrı, olumsuz davransam ayrı :((((

burda seni olumusz yonlendirmek istemem tabiki nişan atmak kolay değil. bende nişanlıyım ALLAH korusun oyle bi durumda çok uzulurum. Fakat ben hep şunu düşünüyorum ben bu adamı seviyorum iyide beni mutlu etmezse ben onunla niye bir gelecek planlayayım ki. Herkes geleceğini planlarken mutlu olacağı gunleri hayal etmek ister. Arkadaşım bu adam seni mutlu etmez bence. Ya ne bileyim para mevzularında pintiliğe tahammul edemem dahası bi erkeğe yakıştıramam. Konuşulması bile yanlış gelir bana. Bence sen ne beni ne başkasını dinle sadece kendini dinle yazdıkların sana normal geliyor mu normal bir erkeğin davranışları gibi mi geliyor? Hayat bizim hayatımız kimsenin bizi uzmesine izin vermememiz gerkiyor sende verme

Back
X