Nişanı attim

cikolata_delisi

dönüşüm zamanındayım
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
2.407
314
373
Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size

Hic tanimamisim ya bunca sene ne ailesini ne kendini guzel gunler beni bekler
Evlenince olsaydı daha beter olurdu emin ol.bu adam senı boyle sevmiş .bi diz boyu elbiseyi ailesine karsı savunamıyorsa demek ki kendi kararlarını alamıyor veremiyor siz karışamazsınız demiyor.ucuz kurtuldun valla bak

Evet bende oyle dusunup bi oh cekiyorum aslinda

Giydiğin kıyafet ve ayakkabıları yollama bence. Onlar da sizin yaptıklarınızı gönderecektir durduk yere hiç kimsenin gitmeyeceğiz erkek kıyafetleri elinizde patlayacak. Giydikleriniz harici herşeyi gönderin. Sizin erkek tarafına yaptıklarınız ve onun giydiği kıyefetler var mıydı?
Kardeşim de nişan attı. Kız tarafı giydiklerini göndermedi. Bizimkiler kendine alınan herşeyi giyilen-giyilmeyen gönderdi. Nişan öncesi anneler gününde alınmış kahve makinasına kadar gitti. Çok gereksizdi bence bizimkilerin yaptığı.

ya her şeyi verelim diyoruz da
büyüklük bizde kaldıkça bunlar kadir kıymetten anlamıyolar ki
siz hiçbir şey yapmamışsanız, her şeyi onlar almışsa verin
ama siz de eğer masraf yaptıysanız ona karşılık olanları alıp gerisini verin.

3 bayram gecirdik bayram kiyafetleri bizde aldik onlarda aldilar

Evet sogum gunumde aldıklarını anneme alinan hediyeleri gondermenin anlaminykk bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…