- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
- Konu Sahibi cikolata_delisi
-
Evet o kesin aman bilmeyin omrunuz boyuncaBen bilmem alınan verilen şeyleri ama hayatınızla takas etmişsiniz zaten nişan yüzüğünüzü
Hic tanimamisim ya bunca sene ne ailesini ne kendini guzel gunler beni beklerSana sahip çıkmayan birini çıkarmışsın hayatından daha ne olsun iyi yaptın kızboşver sefan olsun
Giydigim kiyafet ayakkabılarida mi göndereyimsize ne aldılar ise iğneden ipliğe yollayın...
bi oh çekin
Evlenince olsaydı daha beter olurdu emin ol.bu adam senı boyle sevmiş .bi diz boyu elbiseyi ailesine karsı savunamıyorsa demek ki kendi kararlarını alamıyor veremiyor siz karışamazsınız demiyor.ucuz kurtuldun valla bakHic tanimamisim ya bunca sene ne ailesini ne kendini guzel gunler beni bekler
Giydigim kiyafet ayakkabılarida mi göndereyim
Evet bende oyle dusunup bi oh cekiyorum aslindaEvlenince olsaydı daha beter olurdu emin ol.bu adam senı boyle sevmiş .bi diz boyu elbiseyi ailesine karsı savunamıyorsa demek ki kendi kararlarını alamıyor veremiyor siz karışamazsınız demiyor.ucuz kurtuldun valla bak
Kesinlikle...üzerine kurban kesin fakire para verin vsHic tanimamisim ya bunca sene ne ailesini ne kendini guzel gunler beni bekler
3 bayram gecirdik bayram kiyafetleri bizde aldik onlarda aldilarya her şeyi verelim diyoruz da
büyüklük bizde kaldıkça bunlar kadir kıymetten anlamıyolar ki
siz hiçbir şey yapmamışsanız, her şeyi onlar almışsa verin
ama siz de eğer masraf yaptıysanız ona karşılık olanları alıp gerisini verin.
Evet sogum gunumde aldıklarını anneme alinan hediyeleri gondermenin anlaminykk bencedeGiydiğin kıyafet ve ayakkabıları yollama bence. Onlar da sizin yaptıklarınızı gönderecektir durduk yere hiç kimsenin gitmeyeceğiz erkek kıyafetleri elinizde patlayacak. Giydikleriniz harici herşeyi gönderin. Sizin erkek tarafına yaptıklarınız ve onun giydiği kıyefetler var mıydı?
Kardeşim de nişan attı. Kız tarafı giydiklerini göndermedi. Bizimkiler kendine alınan herşeyi giyilen-giyilmeyen gönderdi. Nişan öncesi anneler gününde alınmış kahve makinasına kadar gitti. Çok gereksizdi bence bizimkilerin yaptığı.
Annem aynısını dusunuyor insallah bi fakire yardim edicezKesinlikle...üzerine kurban kesin fakire para verin vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?