- Konu Sahibi cikolata_delisi
-
Taktiklari bilezikleri vericem ozellikle bozdurup bozdurup harcasinlarHic bir seyi yollamayin
O da yollamasin
O da her seyi verecek mi?Taktiklari bilezikleri vericem ozellikle bozdurup bozdurup harcasinlar
Cok dua ederim allaha hersey hayirlisi olsun diye allah korudu sanirim beniHerşeyi verin giydiklerinizi bile laf edecek olurlarsa (giydiklerini napcaz onu niye yolladın vs.)bi fakire verin giysin deyin göndersen laf olacak göndermesen laf olacak yolla gitsin sizde alın aldıklarınızı illa vericek birini bulursunuz
Hiç de üzülmeyin hayatınızı geri aldınız bunu unutmayın en güzel aylarınızda size sahip çıkmayan bi adam evlendikten sonra ne hale gelirdi onu hayal edin ve rahatlayın
Tamam işte onlar da kendilerininkini göndermesin. Boşver laf olacak birşey değil. Birisi nişan atıp giyilmiş kıyafetleri göndermemişler diye laf söylese, sen mi giyecektin derim. Hiç gerek yok. İnsan kızgınlıkla atıp savurmak istiyor ama kıyafet değiş tokuşu yapmayın.3 bayram gecirdik bayram kiyafetleri bizde aldik onlarda aldilar
Bende oyle dusunuyorum suan evet haklisinTamam işte onlar da kendilerininkini göndermesin. Boşver laf olacak birşey değil. Birisi nişan atıp giyilmiş kıyafetleri göndermemişler diye laf söylese, sen mi giyecektin derim. Hiç gerek yok. İnsan kızgınlıkla atıp savurmak istiyor ama kıyafet değiş tokuşu yapmayın.
Bundan sonra hayatimda kimse olmaz demem kafami dunlerim bi sure bir daha 6 sene bekletilmek mi allah yazdiysa bozsunAilesi demek ki evlenince sorun çıkaracakmış. Kurtulduğunuza sevinin. Yıllarca emek verip evlenen ve 1 yıl sonra boşanan çok fazla insan var.
kendi cok sessiz sakin biri kendi kararlarini veremeyen biriydi ailesinin baskisi bu hale getirdiyse bizi hakkimi helal etmiyorumBoşa geçmiş 6 yıl değil, kurtarılmış bir ömür olarak görün bu durumu. Oturulacak evde ikiniz de oturacağınıza göre, sizin de söz hakkınız olmalı. Bu çok basit bir gerçek. Bunun bile farkında olmayan adam, zaten hayatı boyunca size ne kadar adil davranabilirdi? Hayırlısı olmuş.
Giyilmiş kıyafetleri göndermek çok mantıklı değil bence de, onları da birilerine bağışlarsınız, olur biter. Kullanmaya devam etmeyin yani. Geri kalan her şeyi de kutulayın gönderin.
Ama şu cümle zaten sizi neyin bu hale getirdiğini gösteriyor. Kendi kararlarını veremeyen insanlar evlenmemeli. Sessizlik sakinlik ayrı şeydir, pasiflik ayrı şey. Sessiz sakin olmak evlenmek için engel değil ama ikincisi kesinlikle engel.kendi cok sessiz sakin biri kendi kararlarini veremeyen biriydi ailesinin baskisi bu hale getirdiyse bizi hakkimi helal etmiyorum
Askerdeyken not defterine her gunumu yazmistim onu beklerken onuda gondericem anılarımizida onu geri verdigimi anlasinSana aldigi kiyafetlere kadar gönder. Bir iğnesi kalmasın. Şimşek çakar kafasında da iş işten geçmiş olur.
Hayır giydiklerinizi yollamayın.Giydigim kiyafet ayakkabılarida mi göndereyim
Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?