- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi cikolata_delisi
-
kurtulmuşsun benm bi önceki nişanlımda annesinn sözunden çıkmayan biriydi. ana kuzusuydu yani. herkes ana kuzusudur ama öyle böyle değil gezmeye izinsiz çıkamazdık :) cebinde para olmazdı annesi alırdı gezmeye giderkende :)
olgunlaşmamış daha bu yuzden böyle.. zaten aile de sizin istemıyormuş rahat bırakmazdı çünkü herşey erkekte bitiyo aslında kv çağıracak eşiniz hoop oraya kv bişiy diyecek eşiniz hoop oraya. evlensenizde sürmezdi. . bence önunuze bakın ve sakın geri dönmeyin..
bunlar evliliği kurtuluş olarak görenler.. yuva kurmak isteyenler değil.. şuan ki evleneceğim adam böyle değil mesela.. karakter meselesi işte..Yahu bunlar nasıl erkeğim diye geziyor bir de nasıl evlenmeye felan kalkıyor anlamıyorum
Sorunuz hakkında bir bilgim yok, kendinize olan saygınıza bayıldım onu diyip çıkıyorumHic tanimamisim ya bunca sene ne ailesini ne kendini guzel gunler beni bekler
bende nişanlımla yeni ayrıldım seni anlıyorum bende istenmeyen gelinmişim ayrıldık ailesi ssanki düşman kesildi bize ve biz kötü bir şey yapmamış olduğumuz halde bizi hiç aramadılar o kadar ağrıma gitti ki bizde ayrılan taraf bir şey talep etmez diye biliyorum nişanlım ayrılmak istedi ve yüzsüz şekilde aracı koyarak eşyaları istediler bizde bana ne alınmışsa hepsini verdik..bence sende ver onlardan sende bir şey kalmasınEvet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
Ne Ailesi ne kendi bir kez bile arayip noldu demedi suan mutlu gibiyim değerimi bilmeyenlere cok deger verdigimi anladim herkesin hakkinda hayırlısını versin allah
Amin canim herkesin karşısına deger veren kisilet cikarsin allahÇook daha mutlu olcaksıın. İyiki de böyle olmuş o zmn. Güzel günler seni beklerrrinşallah herşeyi kat kat güzel yaşadığın kişiler çıksın karşına.
Bunu sakın yapmayın.Askerdeyken not defterine her gunumu yazmistim onu beklerken onuda gondericem anılarımizida onu geri verdigimi anlasin
Bir kirli mendilleri bile varsa yollaGiydigim kiyafet ayakkabılarida mi göndereyim
canım çok geçiş olsun inan bana ucuz yırtmıssın, sana bu konuda bir olay anlatayım aklın hayalin durar şükür namazı kılarsın şu durumuna vallahi...Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
Ne aldysalar hepsini ver gitsin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah takma demekki boylesi uygunmusEvet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?