Nişanı attım

Ana kuzusu adamdan hayır gelmez. Gerçek yüzlerini erken görmen iyi olmuş

Annesi bitirmiş..
Evlenseydiniz annesinden izinle koynunuza girecekti bu herif, affedin lütfen ama ...
Ne cürret ya ben bitirdim? İki kisi evleniyor ama hanim efendi bitiriyor. Bence bi kurban kesip sukredin.

Bugün nişanı bozan anne yarın yuvanı da bozardı o yüzden erken olması iyi olmuş,
Bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın inşallah...

Telefon numaranı değiştir bence. Ayrıca böyle birinden ayrıldığın için yat kalk dua et :) hiiiiiç üzülme bence en doğrusunu yapmışsın.

arkadaşlar biz 1 ay önce nişanlandık. Nişan öncesi herşey çok güzeldi. Dün ailesine gittim. Orda bi tartışma geçti nişanlımla aramızda. Anneside konuşmaya başladı yok efendim oğlumu üzemessin vs tek bana yüklendi ilişkimize hep karıştı bitmesinin tek nedeni annesi mi diye düşünüyorum.. . İşin kötü yanj nişanlım olan insanda annesinin yanında oldu üstüne daha körükledi annesine kızdığım zamanlarda arkasından konuşmuşum öyle söyledi annesine. O kadar üzüldüm ki . Ben karşımda böyle vıdı vıdı konuşan bi gelin istemiyorum dedi.. Ben haksızlığa karşı susamam dedim bu arada nişanlım hiç bişey konuşmuyo konuştuysada annesine dstek çıktı . Annesi ben bu işi burda bitiriyorum dedi . Bende asıl ben bitiriyorum dedim yanımda kardeşim vardı üstelik onunla gitmiştik. Herşeye karıştı herşeye burnunu soktu. Nişanlım ilk başta ailesinin ağzına göre hareket etseydi hiç olmazdı ama sonradan değişti. Hiç ağlamadım şaşırdım normalde her kavgada ağlayan bi insanım ne blym haketmedim normalde ağlamam lazımdı 8 aydır sevgili kaldık. İnsan ister istemez çevresine karşı mahcup olcağnı düşünüyo. Gerçği ben nişanda da mahcup olmuştum hiç bişey takmadılar altın vs herkes tek oynamaya gelmişler diye dedikodu yapmış bunlarada çok üzülmüştüm. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ben çalışıyorum ailem başka şehirde tayin istemeyi düşünüyorum ama 2 yılım var daha :KK43: numramı evimi falan mı değiştrsem kızlar yardım edin psikolojim alt üst oldu ::KK43:

EVLENMİŞ Ayrılmış biri olarak nişan söz atana hiç üzülmüyorum..balık baştan kokar canım verilmiş sadakan varmış boşver hayatına bak..

Nişan zaten birbirini tanımak için değil midir ? İşte çok güzel tanımışsın. Şanslısın bence. Nişanlın olacak kişi gerçekten çok çocuk. Ne dedi orada ?Anne zaten bu kız senin hakkında bunları bunları mı söylemişti dedi. Çok komik gerçekten. Üzülme hiç . Sadece tartışma konusunu merak ettim nişanlınla.

Zoruma gidiyordu ne çabuk unuttu da evleniyor diye.
Ama dediğiniz gibi kişinin kim olduğu önemli değil onlar için işlerini görsün yeter.
Bak ben konu açtım 50 gün sonra kız istemeye gitti diye beterin beteri var bir kız yorum yapmış evlenmelerine 1 hafta kala nişan atmış çocuk 2 gün sonra evlenecekleri gün aynı yerde düğün yapmış yaşamak için tuttukları evde de evlendiği kadınla oturmuş

Bak ben konu açtım 50 gün sonra kız istemeye gitti diye beterin beteri var bir kız yorum yapmış evlenmelerine 1 hafta kala nişan atmış çocuk 2 gün sonra evlenecekleri gün aynı yerde düğün yapmış yaşamak için tuttukları evde de evlendiği kadınla oturmuş

ya şaka gibi.. tüylerim diken diken oldu..

Yok artık bide ben kendi halime üzülüyorum. Demek ki şükretmem lazımmış.
Bu arada benim eski sevgilimde bizim düğünümüzü yapacağımız yerde evlenecek ve ev tutmak istediğimiz yerden ev tutmuşlar yeni nişanlısıyla. Ne diyeyim Allah mesut etsin. Bu günlerde geçer, bunları da atlatırım elbet.

Yok artık bide ben kendi halime üzülüyorum. Demek ki şükretmem lazımmış.
Bu arada benim eski sevgilimde bizim düğünümüzü yapacağımız yerde evlenecek ve ev tutmak istediğimiz yerden ev tutmuşlar yeni nişanlısıyla. Ne diyeyim Allah mesut etsin. Bu günlerde geçer, bunları da atlatırım elbet.
o da bir şey mi?
bizim memlekette gelin alınırken iki aile birbirine giriyor evden çıkarılacak sandık meselesinde.
gelinin ailesi gelini vermiyor, damadın ailesi gelini almadan gitmeyiz derken, o anda düğünde olan aile dostlarının kızına gelinliği giydirip düğün salonunda düğünü yapıyorlar.
:KK70:

o da bir şey mi?
bizim memlekette gelin alınırken iki aile birbirine giriyor evden çıkarılacak sandık meselesinde.
gelinin ailesi gelini vermiyor, damadın ailesi gelini almadan gitmeyiz derken, o anda düğünde olan aile dostlarının kızına gelinliği giydirip düğün salonunda düğünü yapıyorlar.
yok artıkkk. şaka gibi:KK57:

yok artıkkk. şaka gibi:KK57:
benim komşum anlatmasa ben de inanmazdım. ama gerçek. ben de şok olmuştum.
hadi gelin gitmiyor da komşu kızı, ailesi falan ondan alınan gelinliği giymeyi evlenmeyi nasıl kabul eder?

Karsinizdaki insanlar insan degilmis .. eski nisanlin belliki anneciginin agzindan cikmiyo, eger evlenmis olsaydin annesi oglum bu kizdan bosan deseydi emin ol eski nisanlin bosanirdi senden ... senin yerinde olmak cok isterdim keske bende zamaninda nisan atsaydimda, bosanmayla filan ugrasmasaydim .. kurtulmussun cnm sukret

gıt sadaka ver.oyle kocayı ne yapcan...telını degıstır muhatap olma yeter...

Allah' in sevdigi kuluymussunuz..
Kendi kararlarini bile veremeyen bir nisanliniz varmis.
Baksaniza mustakbel kayinvalide ben bu isi bitiriyorum demis.
Hic arkaniza bakmayin, yolunuz acik olsun.

o da bir şey mi?
Yok yok buna inanmam.

arkadaşlar biz 1 ay önce nişanlandık. Nişan öncesi herşey çok güzeldi. Dün ailesine gittim. Orda bi tartışma geçti nişanlımla aramızda. Anneside konuşmaya başladı yok efendim oğlumu üzemessin vs tek bana yüklendi ilişkimize hep karıştı bitmesinin tek nedeni annesi mi diye düşünüyorum.. . İşin kötü yanj nişanlım olan insanda annesinin yanında oldu üstüne daha körükledi annesine kızdığım zamanlarda arkasından konuşmuşum öyle söyledi annesine. O kadar üzüldüm ki . Ben karşımda böyle vıdı vıdı konuşan bi gelin istemiyorum dedi.. Ben haksızlığa karşı susamam dedim bu arada nişanlım hiç bişey konuşmuyo konuştuysada annesine dstek çıktı . Annesi ben bu işi burda bitiriyorum dedi . Bende asıl ben bitiriyorum dedim yanımda kardeşim vardı üstelik onunla gitmiştik. Herşeye karıştı herşeye burnunu soktu. Nişanlım ilk başta ailesinin ağzına göre hareket etseydi hiç olmazdı ama sonradan değişti. Hiç ağlamadım şaşırdım normalde her kavgada ağlayan bi insanım ne blym haketmedim normalde ağlamam lazımdı 8 aydır sevgili kaldık. İnsan ister istemez çevresine karşı mahcup olcağnı düşünüyo. Gerçği ben nişanda da mahcup olmuştum hiç bişey takmadılar altın vs herkes tek oynamaya gelmişler diye dedikodu yapmış bunlarada çok üzülmüştüm. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum ben çalışıyorum ailem başka şehirde tayin istemeyi düşünüyorum ama 2 yılım var daha :KK43: numramı evimi falan mı değiştrsem kızlar yardım edin psikolojim alt üst oldu ::KK43:

Ohhh valla olmamasına çok sevindimmm.. Böyle hayat çekilmezdi canım bir gününü değil bir ömrünü adıyorsun.. İnsana huzur lazım anlayışlı eş lazım saygı sevgi lazım Gerisi boşş. Ne kafana takıyosunn. Al kahveni geç televizyon karşsına umrunda olmasın kimse.. Kendinden başka kimseyi düşünme. Senin mutluluğun senin hayatın daha önemlii bunu unutmaa olur mu?

Back
X