Nişanı attım

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
kızlar ben nişanlımın ailesi yüzünden nişanı attım . şuan enkazdan çıkmış hissediyorum kendimi insanlarda çok çekiniyorum dedikodulardan. Üstelik büyük nişan olmuştu evde de olmadı çok mahcubum kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum kimse beni istemez diye düşünüyorum bizim orası küçük biyer ama Allahtan ben İstanbulda yaşıyorum. Soranlara ne dycem o kadar karışık ki gerçek çok zor bir durum . Nasıl atlatıcam yardım eder misiniz ?

Bende aynı durumu yaşadım ilk başta üzücü. Çünkü hem haksızlığa uğramak hemde güven kırıklığı yaşamak.
Ama sonra küllerinden doğar ve çok daha sağlam adımlarla yaşarsın ve eskisinden daha mutlu bir insan olursun.
Arkadaşlar haklı kimsenin hesap sormasına müsade etme çünkü seni üzmek isteyen akbabalar çok olacaktır.
Kendileri sütten çıkma ak kaşık olmayan bu kişilere ağzının payını ver ve sen değil onlar üzülsün.

Kimseye bisey demeyeceksin. Cok sorarlarsa oyle gerekti de gec
Bak ben bile sormuyorum neden nisan attin demiyorum
İleride karsina herseyini didiklemeden benligini seven bir insan cikacak insallah onunla evlenip mutlu bir yuva kuracaksin. Bu kadar

hic kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz...

"millet ne der "diye bi omur mutsuz bi evlilik yurutmek daha mi iyi ?
asla bu konuda sorumluluk hissedip aciklama yapmayin, siz ne derseniz diyin herkes isine geleni konuscak zaten

kızlar ben nişanlımın ailesi yüzünden nişanı attım . şuan enkazdan çıkmış hissediyorum kendimi insanlarda çok çekiniyorum dedikodulardan. Üstelik büyük nişan olmuştu evde de olmadı çok mahcubum kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum kimse beni istemez diye düşünüyorum bizim orası küçük biyer ama Allahtan ben İstanbulda yaşıyorum. Soranlara ne dycem o kadar karışık ki gerçek çok zor bir durum . Nasıl atlatıcam yardım eder misiniz ?
Dert ettign sey nisanlindan ayrilman mi milletn yapacagi dedikodumu...kimsenn hayati kimseyi ilgilendrmez ayrilmak yada bosanmak kotu birsey degil rezil olmanizi gerektrecek bi durum yok..kimse istemez beni deyipte iice kucultmeyin kendinizi boyle sacmaliklardab kurtuln lutfen

Dert ettign sey nisanlindan ayrilman mi milletn yapacagi dedikodumu...kimsenn hayati kimseyi ilgilendrmez ayrilmak yada bosanmak kotu birsey degil rezil olmanizi gerektrecek bi durum yok..kimse istemez beni deyipte iice kucultmeyin kendinizi boyle sacmaliklardab kurtuln lutfen
Kimse beni istemez diye düşünen beyinler yüzünden işte her tarafta olmaması gereken evlilikler ortada kalan çocuklar dolu.
Önce kendine güven ve kıymet vermeyi öğretmeliyiz kızlarımıza bence.
Evlilik hayatta olmazsa olmaz değildir, ama değer ve güven kişiliğimiz olmazsa olmazımız olmalı değilmi?
Kimbilir nelere sabredip, ne hakaretlere maruz kalmıştır o yüzüğü çıkarmamak için ama sonuç eninde sonunda bu oluyor.

Nişan ya da söz yapmanın mantığı bu zatem canım,

Bu süreçte taraflar birbirini yakından tanır, eğer anlaşamayacağını düşünürse resmiyete binmeden nişan ya da söz atılır.

Elalemi düşünmeyi bırakın, herkesin başına geliyor.

Zararın neresinden dönsen kardır.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Elalemin ağzı torba değil ki buzesin. Her zaman konusacak biseyleri vardır zaten.

Ayrılmanın etkisiyle kendinizi kötü hissedebilirsiniz.Ama "Beni kimse istemez."diye düşünmeyin.. :/

Siz aile faktöründen ötürü gelecekte sağlıklı ve huzurlu bir evlilik yapamayacağınızı görmüşsünüz.Demek ki yolun başında ayrılmanız hayırlıysıymış.Nice insanlar yeri geliyor nikah masasından kalkıp gidiyor..:KK51:
Boşuna dememişler:"Gelin ata binmiş.Ya nasip demiş.Hoppa

Kimseye de açıklamak yapmak zorunda değilsiniz.İllada soran olursa anlaşamadık ayrıldık.Böylesi hayırlısıymış der, geçersiniz..:KK51:

Kim ne düşünürse düşünsün onemli olan senin mutlulugun. Evlendikten sonra sorun yasayip mutsuz olacagina en iyisini yapmissin nisani atmakla.

Bosverrrr it ürür, kervan yürür. Kimseye hesap verme. Senin hayatin bu.

Kime ne yahu,anlasamamis ayrilmissin ,evlenip bosansan daha mi iyiydi?hakkinda en hayirlisi neyse o olsun canim herkese de aynen bunu soyle

Anlaşamadık ayrıldık diceksin hepsi bu.
Kimseye ayrıntı vermek zorunda değilsin.
Zaten insanlar her zaman konuşacak dedikodu yapacak birşey bulurlar, elalem ne der diye hayatını mahvetsen daha mı iyiydi yani?

insanlara göre davransaydık oo sonuçta sen nişanlınla insanlar istedi diye olmadın ki ayrılınca hesap veresin

Konunu hatırlıyorum kaynanan cadının teki, nişanlın da sümsüğün tekiydi.
Bitmesi hayırlı olandı ve kısa vadede yaşayacağın mutsuzluğu değil uzun vadede kurtulduğun belayı düşünerek rahatla.

Millet hep konuşacak bir şey arar. Kısa öz bitmesi gerekiyordu bitti, konuşmak istemiyorum de ve yüz verme kimseye.

Yeniden aşık olduğunda, gerçek mutluluğu bulduğunda iyi ki diyeceksin hatırlamayacaksın bile bunları.

Siz dört dörtlük hayat da yaşasanız insanlar laf edecek birşey mutlaka bulur, boşverin takmayın. Ayrıca ayrılmak neden ayıp olsun ki hayat bu kime ne getireceği belli olmaz,hakkınızda hayırlısı.

Hiç kimseye bir şey demek zorunda değilsiniz.Adı üstünde nişanlılık dönemi,bu dönemde çiftler birbirini tanır,anlaşırlarsa evlenir.
Nişanı atmak ayıp ya da günah bir şey değil.Anlaşamadık diyin bitsin.

Bir nisani attiginda soylenenleri dusun birde Allah korusun yanlis evlilik yapıp bosandiktan sonra yasayacaklarini dusun kimsenin ozel hayati kimseyi ilgilendirmez konu acildiginda kimseye yuz verip detaya girme yorum yapmalarina izin verme kesitirip atar tarza konus ki kimsenin agzina laf dusmesin

Back
X