Dert ettign sey nisanlindan ayrilman mi milletn yapacagi dedikodumu...kimsenn hayati kimseyi ilgilendrmez ayrilmak yada bosanmak kotu birsey degil rezil olmanizi gerektrecek bi durum yok..kimse istemez beni deyipte iice kucultmeyin kendinizi boyle sacmaliklardab kurtuln lutfenkızlar ben nişanlımın ailesi yüzünden nişanı attım . şuan enkazdan çıkmış hissediyorum kendimi insanlarda çok çekiniyorum dedikodulardan. Üstelik büyük nişan olmuştu evde de olmadı çok mahcubum kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum kimse beni istemez diye düşünüyorum bizim orası küçük biyer ama Allahtan ben İstanbulda yaşıyorum. Soranlara ne dycem o kadar karışık ki gerçek çok zor bir durum . Nasıl atlatıcam yardım eder misiniz ?
Kimse beni istemez diye düşünen beyinler yüzünden işte her tarafta olmaması gereken evlilikler ortada kalan çocuklar dolu.Dert ettign sey nisanlindan ayrilman mi milletn yapacagi dedikodumu...kimsenn hayati kimseyi ilgilendrmez ayrilmak yada bosanmak kotu birsey degil rezil olmanizi gerektrecek bi durum yok..kimse istemez beni deyipte iice kucultmeyin kendinizi boyle sacmaliklardab kurtuln lutfen
Ayrılmanın etkisiyle kendinizi kötü hissedebilirsiniz.Ama "Beni kimse istemez."diye düşünmeyin.. :/kızlar ben nişanlımın ailesi yüzünden nişanı attım . şuan enkazdan çıkmış hissediyorum kendimi insanlarda çok çekiniyorum dedikodulardan. Üstelik büyük nişan olmuştu evde de olmadı çok mahcubum kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum kimse beni istemez diye düşünüyorum bizim orası küçük biyer ama Allahtan ben İstanbulda yaşıyorum. Soranlara ne dycem o kadar karışık ki gerçek çok zor bir durum . Nasıl atlatıcam yardım eder misiniz ?
Hiç kimseye bir şey demek zorunda değilsiniz.Adı üstünde nişanlılık dönemi,bu dönemde çiftler birbirini tanır,anlaşırlarsa evlenir.kızlar ben nişanlımın ailesi yüzünden nişanı attım . şuan enkazdan çıkmış hissediyorum kendimi insanlarda çok çekiniyorum dedikodulardan. Üstelik büyük nişan olmuştu evde de olmadı çok mahcubum kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum kimse beni istemez diye düşünüyorum bizim orası küçük biyer ama Allahtan ben İstanbulda yaşıyorum. Soranlara ne dycem o kadar karışık ki gerçek çok zor bir durum . Nasıl atlatıcam yardım eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?