Nişanı attım

anlaşamadık ayrıldık diyeceksin.
söz nişan zaten anlaşma dönemidir.
bu dönemleri atlatanlar evleniyor.
hakkında hayırlısı budur mutlaka.
kendini üzme canım.

Hiç öyle düşünmeyin. Soranlar siz evlendiginizde mutsuz olduğunuzda onu da soracaklar mi? Sizin hayatınızı onlar yaşamayacak. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. İnsanlar nikah masasından dönüyor.. Güçlü olun. Hayata bir defa geliyoruz. Hayatın tadini çıkarın. Üzerinizdeki ölü toprağı atın. . Kulaklarınızi tikayin herseye.

Su "elalem ne der?" Olayini hic anlamiyorum ya kime ne arkadasim bu hayat benim istedigim gibi yasarim hak edeni hayatima sokarim hak etmeyenin hayatina .. neyse banlanmiyim bosuna... kime ne hayat senin evlenip sorun yasadiginda " elalem " gelip sorunlarini cozmucek emin ol...

kimseyi ilgilendrmez..insanlar hep konusucak hatta senn durumu gundem maddesi yaparlar bi sure..ama tika kulaklarini..hayat senn.kimseye hesap vermk zorunda degilsin....

Canım eğer sen böyle düsünmeye devam edersen hatalar cok yaparsın bırak milletin ağzını bu senin hayatın sonucta insanların konusacağı varsa eğer illa ki birsey buluyorlar. Ayrılmayıp evlenip bosansan daha mı iyiydi? Ayrıca neden kimse seni almasın herkesin basına gelebilecek sey bunlar hayırlısı buymus de hayatına devam et kimse icin değmez 3 günlük dünyada bu dertler

Canim insanlar evlensen de dedikoduyu birakmaz ki, soyleyecek uzucu seyleri hep vardir. Misal ben diyet yapiyorum dedim, ortamdaki bi teyze de 'gazetede diyet yapmaktan olen birini gordum, Allah korusun...' gibi seyler soyledi. İnsanlari hic takma, takmamayi ogrenirsen hep sana olur faydasi.

Ayy ben senin eski kayinvalide adayina sinir olmuştum.
Rabbim hayırlı etsin senin için inşallah.
Rabbim merak edene yasatsin de bir daha kimse sormaz:)))

Hakkında hayırlısı olsun ben bu kadar takma kafana etraf konusur konusur susar.benimde kızkardeşim nişanı attı iyiki de atmış ki herkes kızkardedime verilmiş sadakan varmış dediler bizde nişanı büyük nişan yapmıştık düğün gibiydi küçük yerde yasadımız için herkes gelmişti herkes tanıyodu bizi ama herkes çok kızdı kardeşime ayrıldıktan sonra nedeniyse biz zaten onla nişanlandına cok kızmıştık iyiki ayrıldın demişlerdi böyle konusanlarda vardı yani anlıcan öylede konuscaklar böylede konuscaklar bence sen hiç takıp üzme kendini.buara kızkardeşim suan cok mutlu yepyeni hayat kurdu resmen üniye basladı tamda yasancak yerde iyikide ayrılmış :))İnsallah seninde hayatın güzel olcak canım

Bu kadar kendinizi üzmeyin bu herkesin başına gelebilecek birşey.Anlaşamadık dersiniz ama tabii bizim milletimiz iyice sorar soruşturur ailesi yüzünden olduğunu söylersin sen de.

Evliligi bitirmemissiniz ki nisani bitirmissiniz.. nişan evresi birbirinizi daha iyi tanimak icin olmuyor mu tanimissiniz ki atmissiniz nisani caninizi sikmayin..

Kimseye hesap verme zorunda değilsiniz

işte düğün gibi niaşn yapmaya bu yüzden karşıyım ben. giyio kızlarımız gelinlik gibi kabarık kabarık şeyleri. millet bir sürü para takıyo tanıdık tanımadık. sonra hoop ala aşşa herşey. büyük nişan yapsan bile tako töreni yapmıcaksın arkadaşım ya. olmuyo işte. kızların bunu düşünmesi lazım.

sende haklısın arkadaşım ayrılacağını nerden bileceksin ki. napalım olan olmui bi kere üzülmenin anlamı yok artık. hem çloklu çocuklu ,nsanlara bile nerle neler çıkıyo sende pekala bulabilirsin gençsin. biraz ye iç gez kendin için yaşa sonrasını düşünürsün elbet. allah herkese bi eş nasip etmiş senin nasibinde bi yerlerde duruyodur elbet

Mutsuz bir evlilik yaptığınızda o çekindiğiniz akrabalarınız yaninizda olmayacak. Aksi olsa böyle dusunmezdiniz çünkü. Laf arıyorlarsa hayatınızda hiç kimse olmayınca da neden acaba diye kurcaliyorlar

it ürür kervan yürür diye bi atasözü duydun mu tatlım ? arkandan konuşanları hiç takma,ürsün dursunlar,soranlara da sert bi şekilde öyle olması gerekti de,unutma sen zor olanı başardın ,her şeyi geride bırakıp yaşama devam edebilmek herkesin harcı değildir,şimdiden musmutlu yarınlar diliyorum

Insanlar ne buyuk torenlerle evleniyor da goruyoruz ki bosaniyorlar. Bence hayatta hicbir seye ahh vah etmeyeceksin. Geldiyse ne ogrenirim bundan diye dusuneceksin

Canım nişanlılık tanima sürecidir. Bir daha beni kimse almaz diyede bise dusunme. Şimdi kızlarin birsuru sevgilisi oluyor hepsiyle de bin turlu sey yaşıyor.. Senin hayatına aldigin ailenin bildiği helaliyle gorustugun anlaşamayınca yolunu biri olmuş.. Kim sana ne diye bilir.. Biride sana bise derse konuşmak istemiyorum de kestirip at.. Çünkü böyle durumlarda herkes evlilik profesörü olur akıl vermek ister. Hiç dinleme bile... Evlilik kulun iradesinde olan birşey degidir. Allah doğumu ölümü ve nikahı kulunun iradesine bırakmamıştır. Demekki birbirinizin nasibinde yokmussunuz diye dusunmelisin.

Kinseye hesap vermek zorunda degilsin ..

Bende nisan atmistim olmadi ayrildik kimene.
Ve suan evliyim esim bile sormadi neden diye..
Kimse ilgilendirmez cünkü...

Geri birles istersen elalim ne der/ kimse beni istermi diye dusunmemek icin.
En hayirlisi budur.
Sende bunu diyceksin soranlara
" olmadi, hayirlisi buymus'.

Hem bizim buralarda nisan hep buyuk kocaman 500 600 kislik salonda yapilir.
Alâda nisan atanlar var buna ragmen.
Napalim nisani atmayalimmi buyuk salonda yaptik diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…