Hakkında hayırlısı olsun ben bu kadar takma kafana etraf konusur konusur susar.benimde kızkardeşim nişanı attı iyiki de atmış ki herkes kızkardedime verilmiş sadakan varmış dediler bizde nişanı büyük nişan yapmıştık düğün gibiydi küçük yerde yasadımız için herkes gelmişti herkes tanıyodu bizi ama herkes çok kızdı kardeşime ayrıldıktan sonra nedeniyse biz zaten onla nişanlandına cok kızmıştık iyiki ayrıldın demişlerdi böyle konusanlarda vardı yani anlıcan öylede konuscaklar böylede konuscaklar bence sen hiç takıp üzme kendini.buara kızkardeşim suan cok mutlu yepyeni hayat kurdu resmen üniye basladı tamda yasancak yerde iyikide ayrılmış :))İnsallah seninde hayatın güzel olcak canımkızlar ben nişanlımın ailesi yüzünden nişanı attım . şuan enkazdan çıkmış hissediyorum kendimi insanlarda çok çekiniyorum dedikodulardan. Üstelik büyük nişan olmuştu evde de olmadı çok mahcubum kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum kimse beni istemez diye düşünüyorum bizim orası küçük biyer ama Allahtan ben İstanbulda yaşıyorum. Soranlara ne dycem o kadar karışık ki gerçek çok zor bir durum . Nasıl atlatıcam yardım eder misiniz ?
Evliligi bitirmemissiniz ki nisani bitirmissiniz.. nişan evresi birbirinizi daha iyi tanimak icin olmuyor mu tanimissiniz ki atmissiniz nisani caninizi sikmayin..kızlar ben nişanlımın ailesi yüzünden nişanı attım . şuan enkazdan çıkmış hissediyorum kendimi insanlarda çok çekiniyorum dedikodulardan. Üstelik büyük nişan olmuştu evde de olmadı çok mahcubum kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum kimse beni istemez diye düşünüyorum bizim orası küçük biyer ama Allahtan ben İstanbulda yaşıyorum. Soranlara ne dycem o kadar karışık ki gerçek çok zor bir durum . Nasıl atlatıcam yardım eder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?