Nişanı attım

Kurtuldun boşver işte...

Ay kabus gibi Böyle bir evlilik yapmak için cidden insanın akli dengesinin yerinde olmaması lazım.Bin sene bekar kal,ama boylesiyle evlenme.Evlenecegin zaman kimsenin zevkine adetine uymak zorunda değilsin .Bir çöp dahi olsa sadece nisanlin ve senin istediklerin önemli,baska kimseyi mudahil etme bu kadar.
Çok mutlu olursun inşallah ...

Amiin çok teşekkür ederim sende çok mutlu ol inşallah artık akıllandım inşallah bidaha böyle bişey başıma gelmeyecek

Seni tebrik ediyorum....
Nişanı atmasaydın bu kadın seni canından bezdirirdi.
Köprüden önce son çıkış şart bazen

benim merak ettigim seyler var. cevaplamak istemezseniz sorun degil. simdi bu adam daha onceden siz haric 4 kere nisan atmis. bununla ilgili aciklamasi neydi? bu konuda akliniza yatmayan bir seyler hissetmediniz mi? hadi siz gormediniz aileniz sorusturmadi mi?

Akıllı kızmışsın evlenseydin 2 sı seni parmağında oynatacaklarmış

Ailem istemedi zaten ama ben olsun istemiştim nişan attığını en son öğrendiğim için bişey diyemediler bana nişan attığını söylememişti bana söylediği tek kelime sen benim hayatımdaki ilk kızsın demesiydi allah şahit hep böyle dedi meğer dini nikahlı birlikteliği falan varmış bende öğrendiğim an bitti zaten sonra annesinin halleri yani hepsi üstüste gelince dayanamadım attım yüzüğü

Allah ın sevgili kuluymuşsun resmen kurtulmuşsun

Sanada mı oldu böyle şeyler
Tabii ondan beterleri oldu. (( Hatta birisi beni seviyodu nishan attiktan sonra. Onu istemedim diye bana santajlar yapti. Is cikisi yakalayip is yerime sokup bagirmakla beni orospu adlandircakmis. Ben babama soyledim ailesiyle konstu dedem geldi annem geldi kimseye bakmadi yine santajlar pesimi birakmadi. Bi keresinde yolda yalniz eve gidiyodum is cikisiydi. Arabayla beni takip ediyomus arabadan indi bana dogru gelince kostum izimi kaybettirdim ama dustum heryerim kan icinde eve gittim. Onu istemiyorum diye deliriyordu. Sonra kocamla tanistim ve evlendik simdi Isvecte yasiyorum atlattim kotu gunleri. Cok sukur Allahima.

cogunlukla aileler goruyor ama biz tutturuyoruz olsun diye. benzeri bir arkadasimin basindan gecti. onun ailesi de istemiyordu damadi. ben kimsenin elini bile tutmadim, sen benim ilkimsin vs. laflari dusmezdi adamin agzindan. dugune birkac hafta kala kayinvalide ve gorumce yuzunden kavga cikti, dugune az kaldi ne olacak ayrilik mi devam mi diye konusulurken gundeme bomba dustu. adam yillardir evli bir kadinla berabermis. ayrica baska kizlarla da gorusuyormus. arkadasim simdi evli ve mutlu.

Bu kadar olayın üstüne bide çul çaput yüzünden nişan attın demediler mi millete? Allahım nasıl insanlardan kurtulmuşsun..

O cesaret ister.. maşallah. .
Köprüden önce son çıkış

Bazen insanı öyle bir hale getiriyorlar ki 5 gun mu kalmış, evin gelinliğin hazır mıymış, gözünde olmuyor. Çok şükür bugunume.. şimdiye boşanmış olacaktım belki ölmüş...

Kendi hayatın hakkında kendi kararını bile verememek çok ürkütücü.. Zararın neresinden dönersen kardır.. Geçmiş olsun.

Yalnız profil resmindeki sizseniz değiştirmenizi tavsiye ederim.Deşifre olamamnız açısından.. Konu da sizin rahatsız olmanız gereken bir durum yok illaki de..

Bu kadar olayın üstüne bide çul çaput yüzünden nişan attın demediler mi millete? Allahım nasıl insanlardan kurtulmuşsun..
Aynen öyle dediler perde yüzünden nişan attı diyeceklermiş ki laflar da geliyor ben evin perdesini parkesini yaptırmıştır öyle atmışım nişanı halbuki eve badana bile yapılmadı ki ben zenginlik isteseydim çok kolay zengin birini bulur evlenirdim bunu onlarda biliyor ama ben insan zannettim ay ne bileyim öffff mahallede sela okunduğu zaman hemen dinliyorum kim ölmüş inşallah ex kaynanamın ismini söylerler diye büyük bi zevkle selayı dinliyorum tövbe ya benlikten çıktım başka bişey oldum

Çok haklısınız teşekkür ederim ayrıca profildeki ben değiliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…