nişanı bozmayı düşünüyorum yardım edin lütfen

ınsanların ne düşündüğünden sana ne be kızım? Dayakları yiyecek olan sen, hakaretleri küfürleri işitecek olan sen, bu dünyaya bir defa gelecek olan da sen. Üçgün sonra büyük ihtimalle elinde çocukla bu adam beni dövüyor diye ananın evine dönecek olan da sen. Allah sana akıl vermiş kullanıp kullanmamak senin elinde. Yok üç yıllık ilişkiymiş te bilmemne. Adam daha nişanlıyken kendini belli etmiş. Buna rağmen bu adamla evlenirsen aklını kullanamadığını düşünürüm. ınsanlar mutlu olmak için kendilerini mutlu eden insanlarla evlenmeli etraf ne der diye veya evlenmiş olmak için değil. Bu adamla nişanlaman bile büyük hataymış. Ama zararın neresinden dönersen kardır.

Daha dÜn akŞam konuŞtuk annemle Öyle utandımkı.ben sokakta bulmadı kızımı dedı.olmuyorsa ÜzÜlÜp aĞlayıp durma dedı.Şurda dÜĞÜne 3 ay var daha bızde ne alıcaz sız ne alıcaksınız dıye sormadılar bıle bu ne ılgısızlık dıyor.anneme babama ÜzÜlÜyrum.Ölmeyı ıstedım onlardan ayrılmak ıstemedıĞım ıÇın vazgeÇtım.

Canım yazının tamamını okuyamadım sinirlerim bozuldu,ben 7 yıllık bir ilişkiden sonra 2 sene nişanlılıktan sonra ayrıldım ki bizde dövme vs olayları da asla olmamıştı.sadece anlaşamamaya başlamıştık ve benim herşeyimi ele geçirmeye çalışmıştı yani çok kıskançtı arkadaşlarıma kıyafetime telefonuma girdiğim işe kadar yanlış bir durum olmamamsına ragmen oldukça fazla müdahele etti.Ben kendimi şöyle bir silkeledim ve ayrılma kararını verdim.
Üstelik biz nişanlıuyken uzakta oldugumuz için gidip gelmeler ve bu zamanda birbirimizin ailelerinin evinde kalma durumlarımız da oluyordu.Elalem ne der diye sakın düşünme yarın öbürgün bu adamla evlense boşansan inan elalem daha çok şey diyecek ve de başından hiç anlamadınız mı diye bir de sizi suçlayacak.Ben yapıcı bir insanımdır ama bu yazdıklarında yapıcı düşünmemi sağlayacak ufacık bir durum bile söz konusu değil.Hayat senin hayatın bu durumdan rahatsız olmuşsun ki buraya bir konu açma gereği hissetmişsin.Sevsen bile seviyorum yazmışsın inan ayrıldığında kuş gibi hafifleyeceksin ve de eminim kıymet bilen başka bir insan hayatına girecek.

Ayrıca sen neden utanıyorsun ki utanması gereken kişi nişanlın. Bırak bu çocukça tavırları yetişkin gibi davran.

herkesi bi ölme hevesi tutmuş gidiyor
ölüp kurtulacakmısınız
annem babam zor durumda kalmasın üzülmesin diye nişanı atmak istemiyorum diyosun da
sen ölünce onların ne kadar acı çekeceğini düşünemiyomusun
bence sen aileden ziyade gülüm nişanlından ayrılmak istemiyorsun
bence kendine zulmetmekten vazgeç ve iyi düşün
herşey gönlünce olsun ne diyeyim
umarım doğru ve hayırlı olan ne ise başına gelen de o olur

Daha evlenmeden bunları yaşıyosun ...

Bi düşün bakalım evlenince neler yaşarsın..

akannehir

ailene küfür edecek dayak atacak evlenince başka neler yapacak nişanlın
ilişkinizi gözden geçirmelisin

daha ne dememizi bekliyorsun ki.doğru olan belli ölmeyi mi bekliyorsun.hemen ayrıl hemen hemen.

ya canım benim bu olayın sorgulanacak bi tarafı yok, ayrıl gitsin ailende seni destekliyor, daha neyin düşünüyorsun, annemi babamı çok sveiyorum onların üzülmesini istemiyorum demişsin ama devam edersen hem kendin çok üzüleceksin hem onlar peki annen baban seni dövdüğünü biliyorlar mı, saklamamışsındır inşallah onlardan

Sadece uzun zamandır hayatımda.alıŞkanlık var.ama yapılması gerekende bellı.dıkkatlıce son kez dÜŞÜnÜp harekete geÇıcem en kısa zamanda.kendımı daha beter mahvetmemelıyım.

Sadece uzun zamandır hayatımda.alıŞkanlık var.ama yapılması gerekende bellİ.dİkkatlİce son kez dÜŞÜnÜp harekete geÇİcem en kısa zamanda.kendİmİ daha beter mahvetmemelİyİm.

çok şükür bugün mantıklı bi dert sahibi bulabildik
dua at ve kendin için iyi düşün herşey gönlünce olsun
Rabbim yardımcın olsun:1hug:

Ne kÜfÜrlerde nede dayaktan heberlerı var.Üstelık bır kere dudaĞımı patlattı.hep bıŞeyler uydurdum.sÖylemedım.vÜcudumu tekmeledı.morarttı sakladım hep.baŞıma darbe aldım.ya neler yaŞadım allah bılıyor ama korudum sÖylemedım.sÖylemedıkÇe daha Çok yaptı kormadı

evlendikten sonra boşanmak daha zor daha acı sen daha aynı evi paylaşmadan sana bunları yapan kim bilir evlenince neler yapar kaldıramazsın değişir sanma asla değişmez dahada kötü olur evlendikten sonra sakladığı diğer yüzünüde gösterir yol yakınken dön herkeside düşünme sen acı çekerken kimse yanında olmuyor canım sakın devam ettirme bu durumu sonra geri dönüşü olmayan bi yola girersin ve dönemezsin seninde sevmeye sevilmeye mutlu olmaya hakkın var her kes kadar

allah yardımcım olsun dua edicem bir müddet.ama çok mutsuzum üzgünün kırgınım.değişmeyeceğinide biliyrm.bitireceğimi düşünüyrm.ama biraaz zamana ihtiyacım var şimdilik.yaşadıklarımı düşünmek için.dua edin lütfen.

bence saklamamalıydın ailene anlatmalıydın, korunmaya muhtaç biri varsa o nişanlın değil sensin görünüşe göre, belki söyleseydin ailen bu işe daha baştan dur derdi

Neden şimdiye kadar ayrılmadın ki CADIARZU Aranızda cinsel yönden birşey mi yaşandı? Çok çekimser davranıyorsun. Yanlış anlama sorumu

etraf ne diyecek diye bakmamak gerek sonuçtu bu senin hayatın,daha şimdiden küfür,dayak varsa yol yakınken bu hatadan dönmek lazım,zararın neresinden dönsen kardır,ailenede,sanada yazık,üzülme herşey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…