Daha dÜn akŞam konuŞtuk annemle Öyle utandımkİ.ben sokakta bulmadı kızımı dedİ.olmuyorsa ÜzÜlÜp aĞlayıp durma dedİ.Şurda dÜĞÜne 3 ay var daha bİzde ne alıcaz sİz ne alıcaksınız dİye sormadılar bİle bu ne İlgİsİzlİk dİyor.anneme babama ÜzÜlÜyrum.Ölmeyİ İstedİm onlardan ayrılmak İstemedİĞİm İÇİn vazgeÇtİm.
Sadece uzun zamandır hayatımda.alıŞkanlık var.ama yapılması gerekende bellİ.dİkkatlİce son kez dÜŞÜnÜp harekete geÇİcem en kısa zamanda.kendİmİ daha beter mahvetmemelİyİm.
vereliniortakalkisalkisalkis:teytey::dance:a.sSadece uzun zamandır hayatımda.alıŞkanlık var.ama yapılması gerekende bellİ.dİkkatlİce son kez dÜŞÜnÜp harekete geÇİcem en kısa zamanda.kendİmİ daha beter mahvetmemelİyİm.
Ne kÜfÜrlerde nede dayaktan heberlerİ var.Üstelİk bİr kere dudaĞımı patlattı.hep bİŞeyler uydurdum.sÖylemedİm.vÜcudumu tekmeledİ.morarttı sakladım hep.baŞıma darbe aldım.ya neler yaŞadım allah bİlİyor ama korudum sÖylemedİm.sÖylemedİkÇe daha Çok yaptı kormadı
Ne kÜfÜrlerde nede dayaktan heberlerİ var.Üstelİk bİr kere dudaĞımı patlattı.hep bİŞeyler uydurdum.sÖylemedİm.vÜcudumu tekmeledİ.morarttı sakladım hep.baŞıma darbe aldım.ya neler yaŞadım allah bİlİyor ama korudum sÖylemedİm.sÖylemedİkÇe daha Çok yaptı kormadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?