nişanı bozmayı düşünüyorum yardım edin lütfen

oo kaç kaçdelikafadulden

bu güne kadar durduğun hatakafamçokkarıştı

dakika kaybetmeden yolla ne var ne yoksayasakkelime

evlendkten sonra üstünde denemediği işkence kalmaz
:mymeka:

biz beraber olduk.ama inanın yaşadıklarımdan sonra şu anda önemsemiyrm. bunu.önceleri çok çok önemliydi.ama canımdan vazgeçtim dediğimde nefes almak zor geldiğinde önemsememek gerektiğini anladım.bilmiyrm belki doğru belki yanlış.

zaman derdine çare olmayacaksa vakit kaybı olur ömürde okadar uzun değil bence bekleme nişanlının psikolojisi hiçte normal değil daha kötü şeyler yapabilir ALLAH korusun bir an önce ayrıl ve hayatına kaldığın yerden devam et

işte bu kötü olmuş nişanlının rahatlığıda bu yüzden olabilr ginede bir an önce bitir bu durumu canım

canım herşeyin hayırlısı çevre ne der diye düşünmek gerçekten çok büyük bir baski aileni üzmek de öyle çok zor bir durum ayrıl demek kolay ama bunu yapabilmek herşeye rağmen çok zor
Allah yardımcın olsun

beraber olmuş olmanız önemli değil canım elbette bunlara önem vermeyen birileri girer hayatına adam seni öldürecekmiş neredeyse bir de anneni düşünsene sadece ağladığın için kadın nasıl üzülmüş bir de bu dayakları duysa hissetse evlendiğinde de döver bu seni o zaman annen öğrendiğinde ne hisseder

ne işi var ne sana saygısı var küfür tehdit hakaret dayak ve sen halen evlenmeyi mi düşünüyorsun bununla ölene kadar bekar kal gene bu adamla evlenme sakın ama sakın şimdiden bunu yapan ileride neler yapar

Bu durum senin gelecekteki mutluluğuna engel değil,bence düşünme bile ,İlerde durumu açıklayabileceğin seni gerçekten seven bir insan çıkacaktır karşına.Sakın devam etme sebebin bu olmasın

sakın devam etme arkadasım bu hata ustune hata olur evlılık sevg v saygı ustune kurulur dyak ve kufur ustune degıl

kuzum insanlar sana ayrıl dedikçe mahsusu mu anlatıyorsun biliyorsun anlattıkça bu adam burda tepki alacak.
birlikteliğin olmuş olması önemli değil. ne var yani kaç yaşına gelmiş insansın yaşadıklarının sorumluluğunu alabiliyorsun ki yaşamıssın kim ne diyecek. laf edenler yeri gelir ne yanında olur ne ekmek verir ne başka bir şey söylenip çekilirler
ayrıca bir de tum bunları yapan adama üste harçlık mı yoluyorsun hem dayak ye hemde para ver deli misin allahasen ya
toparla kendini ailen hariç bi kere karşındaki kim ya eş bile olsa bi yere kadar insanlar 40 yıllık nikahı bitiriyo ne demeye bu kadar değersiz görüyorsun kendini hiç mi guvenin yok ayağın sağlam basıosa vur tekmeyi kanma pişmanlılarınada evlenip bide basına resmi iş alma ailesiyle beraber kendini, toptan rezil edersin.

arkadaşım nişanlılık zaten birbirini tanıma süreci ; evliliğe hazırlık filan değil midir...
tanıdığın eş adayı ; eş olma mertebesinden oldukça uzak ve bunun için elalem ne derse desin umrunda olmasın... bak annen arkandaymış ; baban da istemiyormuş...

aileni de kendini de üzme sakın bu elalem yüzünden... ayy sinir oluyorum bu ele aleme yaaa herşeyin içindeler... bu zamanda kendini ve kendi mutluluğunu düşüneceksin ; başkasını değil...

üstelik daha işi de yokmuş... nasıl bir aile reisi olabilir ki...
ayy yazdıkça yazasım geliyor çünkü burdan o kadar çok olumsuz yanı kabak gibi görünüyor ki...

alışkanlık demişsin... ama inan kötü bir alışkanlık... 3 ay kalmış daha da yaklaşmadan doğruyu yapacağını düşünüyorum ben... ona karşı sakın kararsız olma o zaman ipler onun elinde olur... sadece kararlı ol...

Daha evlenmeden dayak atan küfür eden adamla evlenmedi ve nişanı bozdu diye mi ailesi üzülecek? Bence böyle bir adamla evlenmedi diye ailesi üzülmez sevinir. Kendi de acı ve mutsuzluk vadeden bu evlilikten kurtulmuş olur.

beyza bu zamana kadar bazı korkular ve ayrılırsam ortada kalırım die korumuşsun bence birlikte olman seni bu kadar korkutmuş ama önemli olan sensinn bence siz birlkte oldunuz diye bu kadar rahat erkek arkadaşın sana ve ailene birşey yaparsa git polise şikayet et korkma eline ipleri vermişsin biraz geri çek

daha nişanlyken sana böyle davranıyorsa evlenince neler yapar dövmek ailene küfür ne demek
iyi düşün sen bu insanla bi ömür geçirebileceğine inanıyomusun mutlu olabilecek misin bırak etraf ne derse desin başın dertte olunca kim kurtaracak seni lütfen biraz matıklı düşünelim çocuk oyuncağı değil bu
allah yardımcin olsun canım...

flörtün resmileştirilmesi değil midir nişan?kiminin 3gün sürer kiminin 3ay kiminin 3 yıl...insanlar bu evrede tanımazlar mı birbirlerini?? sen de çok güzel tanımışsın onu bence.etrafı hiç düşünme bu senin hayatın.en fazla bi ay sorarlar sonra susarlar.diğer şekilde bir ömür boyu çekebilirsin de.
hadi evlendin diyelim.anlaşamadın dayanamadın ayrılmak istedin .o zman daha mı iyi olacak?? senin için ne hayırlıysa o olsun.

Aileme küfür edecek ..Beni dövecek.. bende hala
Seviyorum ama diyeceğim,,
Çok açık ve kırıcı ama yaptığınız Ap-tal-lık

PES DıYORUM YA nasıl döver insan sevdiğine nasıl kıyar... yani arkadaşların sölediklerine ekleyeceğim bişi yok herşey ortada...sevmek ayrı ömür geçirmek ayrı...o adam ömrünü yer senin.........

çevre ne derden çok sanırım sen bu yüzden korkuyorsun...ve nişanlında bu korkunun endişenin farkında o nedenle canını acıtıyor vuruyor küfüürler savuruyor...
ama sen ona mecbur değilsin....onunla evlenerek nasıl bir son bekliyorsun ki.....

bu ne yaa...nasıl kendine reva görürsün bunları
üstelik daha nişanlısın.evlenince olacakları tahmin edemiyor musun
nişanlıyken bile bırakmadıysa şimdi hiç bi şey yapamaz rahatlığıyla
gözünün üstünde kaşın var demen dayak sebebi olacaktır.
elaleme bakma sen.o dayakları ve küfürü elalem değil sen çekeceksin

bende niişanlanıp ayrıldım elaleme neki?başkaları yüzündenmi dayak yiceksin annende destek oluyormuş senden daha değerli başka birşey yok.biran önce kurtulmaya bak nasıl rahatlıcaksın anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…