- 11 Kasım 2015
- 6
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Duygunesima
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli bi tutarsızlık vardı ama insan çok yakınken konduramıyo görmek istediği gibi görüyo şimdi şimdi herşey aklıma geliyo bu rahatsızlığı çıktığı için vicdanım rahat değil ben bırakınca dahada kötü olmasından korkuyorum. Ama kendimide düşünüyorum bana yaptıklarını offteşhis önemli.
ben ce hayatı boyunca bu durumu herkesle yaşayacak.
nişan sonrası tanı konması geç sanki.
daha önceden belli değil miymiş.
ailesinin suçlaması da tuhaf.
ortada klinik bir gerçek var.
senin yapacağın bir şey yok.sürekli bi tutarsızlık vardı ama insan çok yakınken konduramıyo görmek istediği gibi görüyo şimdi şimdi herşey aklıma geliyo bu rahatsızlığı çıktığı için vicdanım rahat değil ben bırakınca dahada kötü olmasından korkuyorum. Ama kendimide düşünüyorum bana yaptıklarını off
Çok haklısın bir ömür nasıl geçer bugün acaba nasıl olacak diye düşünmektensenin yapacağın bir şey yok.
kendini sorumlu ve suçlu hissetme.
bir insanla hayatı paylaşacak birinin gelgitleri neyreye kadar idare edilebilir.
ilerde birgün gelip ayrılmak istese nasıl davranacaksın.
senin seven kişiliğinin gelmesini bekleyerek mi?
bir tanıdığın kızı da öyle.
her gördüğümüzde başka bir halde.
ilaç da kullanıyor ama ailesi artık bunaldı.
annesi ilaç kullanmaya başladı.
başka rahatsızlıkları ortaya çıktı.
o kızda bir ayda evlenmeye karar vermişti hiç tanımadığı biriyle.
Ailem karar senin diyolar hep arkamdalar şükürler olsun ki hep destekcimlerÖncelikle bu hafife alınacak bir durum değil. Ya ilişkinize sahip çıkacaksın tedavisi süresince ya da yeni onsuz hayatına odaklanacaksın. Ailen ne diyor bu olanlara?
Evet kesinlikle keşke bir kere özür dillerim hata yaptım deseydi de bu kadar büyümeseydi mesele ayrılığa kadar gelmeseydi evliliğe adım atmışken ardına bunların olması çok yıpratıcıAllah yardimciniz olsun zor bir durum. Nisandan sonra birden degismesi bana garip geldi. Boyle devam etmek kolay degil yaninizda hep duygulari degisen bir adam olacak. Keski nisandan once ortaya ciksaymis bu kadar hazirlik heyecan yapmissiniz
Teshıs cok önemliMerhaba arkadaşlar 30 ekimde nişanım oldu yani henüz nişanım olalı 12 gün oldu. Nişanlım aynı zamanda akrabam.biz çok isteyerek bi birliktelik yaşadık ilk önce arkadaş gibiydik sonra dıygularını söylrdi bana bende çok düşündüm ve kabıl ettim çok iyiydik çok heyecanlıydık çok seviyoduk ailelerimize açıkladık herkes çok sevindi karşı çıkanlarda oldu tabi.nişan hazırlıklarına ne zaman başladık o uzaklaştı benden tutarsız davranıyodu suratı hep asıktı bende nişan stresine veriyodum hiç sıkıntı çıkarmıyodum nişanı atlatalım rahatlarsın diyodum nişan günğmüzde kuaförden beni alırken yüzüme bile bakmadı sanki zorla nişanlandırıyolar gibi davrandı niye böyle davranıyosun dediğimde başım ağrıyo dedi nişan günümüz boyunca sürekli başım ağrıyo dedi fotoğraf çekimimizde sürekli aynı şeyi söyledi. Neyse ben bunudaa anlayışla karşıladım hayatımızda bir gün olacak bişey dedim yüzümü asarsam o iyice kötü olur dedim ve tüm gece güldüm.nişan sabahı köyden misfirleri vardı bizimde akrabalarımız old. İçin uğurlamaya gittik ve o ben oradayken uyku ilacı atıp uyudu.çok yalvardım hastaneye gidelim diye umursamadı bile. Nişandan 2 gün geçti beni aradı yarım ağızla konuştu neden böyle davranıyosun dediğimde nasıl davranıyorum diye açıkladığımda abartma kurma kızdırma beni diyo bende kızdım o an yüzüne telefon kapattım o günden sonra 10 gün beni aramadı her gün ağladım her gün bekledim dün beni aradı hiç bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştı 10 gündür neden aramıyosun gelmiyosun dediğimde galesizce bilmeeem dedi bende senden adam olmaz ve ben senin gibi bi adamla evlenmem dedim.nişanımız bitti gibi. Ve ailesi beni suçluyo.ayrıca nişandan sonra nişanlıma bipolar bozukluk teşhisi kondu. Yani duygu Durum bozukluğu ne yapıyım şimdi çok çaresizim bir yandan kpss ye Hazırlanıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum![]()
Evet kesinlikle keşke bir kere özür dillerim hata yaptım deseydi de bu kadar büyümeseydi mesele ayrılığa kadar gelmeseydi evliliğe adım atmışken ardına bunların olması çok yıpratıcı