• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanım berbat oldu.. Çok çaresizim :(

Sıkıntılı bir durum. Önemli olan senin psikolojik sağlığın. Kim suçlarsa suçlasın ağzı olan konuşur, kendi mutluluğunu düşünmek zorundasın. Açıkçası sanki teşhis nişandan önce ailesi tarafından biliyormuş da sonradan sana söylenmiş gibi.

Nişanlın senin hayatına sonradan dahil olmuş birisi ve vazgeçilmez değil. Annesi babası da değilsin. Düşünmen gereken tek şey kendi mutluluğun. Hayırlısı olur inşallah canım..

Bir ömür çekebilir misin ?
Bence çekilmez
Şimdiden bitse daha iyi gibi

allahtan düğün değilmiş :KK14: bitmiş bu iş şekerim ah vah edip kendini üzdüğüne değmez :KK14:

Nişandan sonra hemen teşhisin konması bana inandırıcı gelmedi açıkçası
Çok zor bir hastalık ve ömür boyu süren bir mücadele
Kalıtımsal olmsaı ayrı bir endişe kaynağı
Baştan bu yükü taşırmısın deseler ben taşımak istemem açıkçası ama sonradan ortaya çıkar o zaman başa gelen çekilirşu anda bir seçme şansın var iyi düşün taşın karar ver

Merhaba arkadaşlar 30 ekimde nişanım oldu yani henüz nişanım olalı 12 gün oldu. Nişanlım aynı zamanda akrabam.biz çok isteyerek bi birliktelik yaşadık ilk önce arkadaş gibiydik sonra dıygularını söylrdi bana bende çok düşündüm ve kabıl ettim çok iyiydik çok heyecanlıydık çok seviyoduk ailelerimize açıkladık herkes çok sevindi karşı çıkanlarda oldu tabi.nişan hazırlıklarına ne zaman başladık o uzaklaştı benden tutarsız davranıyodu suratı hep asıktı bende nişan stresine veriyodum hiç sıkıntı çıkarmıyodum nişanı atlatalım rahatlarsın diyodum nişan günğmüzde kuaförden beni alırken yüzüme bile bakmadı sanki zorla nişanlandırıyolar gibi davrandı niye böyle davranıyosun dediğimde başım ağrıyo dedi nişan günümüz boyunca sürekli başım ağrıyo dedi fotoğraf çekimimizde sürekli aynı şeyi söyledi. Neyse ben bunudaa anlayışla karşıladım hayatımızda bir gün olacak bişey dedim yüzümü asarsam o iyice kötü olur dedim ve tüm gece güldüm.nişan sabahı köyden misfirleri vardı bizimde akrabalarımız old. İçin uğurlamaya gittik ve o ben oradayken uyku ilacı atıp uyudu.çok yalvardım hastaneye gidelim diye umursamadı bile. Nişandan 2 gün geçti beni aradı yarım ağızla konuştu neden böyle davranıyosun dediğimde nasıl davranıyorum diye açıkladığımda abartma kurma kızdırma beni diyo bende kızdım o an yüzüne telefon kapattım o günden sonra 10 gün beni aramadı her gün ağladım her gün bekledim dün beni aradı hiç bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştı 10 gündür neden aramıyosun gelmiyosun dediğimde galesizce bilmeeem dedi bende senden adam olmaz ve ben senin gibi bi adamla evlenmem dedim.nişanımız bitti gibi. Ve ailesi beni suçluyo.ayrıca nişandan sonra nişanlıma bipolar bozukluk teşhisi kondu. Yani duygu Durum bozukluğu ne yapıyım şimdi çok çaresizim bir yandan kpss ye Hazırlanıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum :KK43:

simdi akraba olmasi baya sorun olacak ama bu ciddi bir rahatsizlik, yani 10 dak once bir kisiyken 10 dak sonra karsindaki baska biri oluyor. Yani akrabaniz olmasina ragmen nasil duymadiniz bunu, yada gorustugunuzde hicmi sezmediniz dengesiz davranislari oldu da siz mi alttan aldiniz anlamadim. Ama ciddi bir hastalik hayat boyu size cektirir su son 10 gunluk arayi dusunun yani. Tedavisi varsa ne ala ama yoksa iyi dusunun derim. Kimse sizin geleceginizden onemli degil nisan atmakta hayatin sonu degil. Korkmayin ne derler diye hem cocuklarinin hastaligini saklayip hemde sizi suclamalarida ayri bir kalitesizlik

böyle bir adamla ömür geçer mi yazık etme kendine gel vazgeç o yoluna sen yoluna

En güzeli bitmesi olmuş hayatın boyunca acı cekecegine 1 hafta acı cek ınan daha iyilerine layıksın boşver sana sımdıkten deger vermeyen insan ıcin omrunu boşa gecirme okumana ve gelecegıne bak akraba evlılıklerı pekte saglıklı olmaz allh korusun bebegınız oldugu zaman sıkıntılı olur boyle bi eş ile asla bir omur cekılmez

Önce can , sonra canan
Kendinizi düşünün önce
10 gün aramamış 10 günde ne kadar yıprandığınızı bir düşünün
Bu gel gitleri bir ömür çekebilecek misiniz ?
Herkes hayata 1 kez geliyor bi düşünün bence

bipolar birisiyle yaşamak zordur iki kere düşün derim
teyzem bipolar benim inan ki ilaç kullanmazsa o evlilikten sana hayır gelmez
ilaç kullandığı halde bile zor olacak zaten çünkü..

Cok gecmis olsun. Sanslisin ki cabuk ogrenmissin. Nisan tecrubesi yasamissin birde.
Belki dugununde de aynisini yapacakti, hayatinin en ozel gunu zehir olacakti.
Daha nice ozel gunlerde de.. kac kurtul yol yakinken.

Back
X