Merhaba arkadaşlar 30 ekimde nişanım oldu yani henüz nişanım olalı 12 gün oldu. Nişanlım aynı zamanda akrabam.biz çok isteyerek bi birliktelik yaşadık ilk önce arkadaş gibiydik sonra dıygularını söylrdi bana bende çok düşündüm ve kabıl ettim çok iyiydik çok heyecanlıydık çok seviyoduk ailelerimize açıkladık herkes çok sevindi karşı çıkanlarda oldu tabi.nişan hazırlıklarına ne zaman başladık o uzaklaştı benden tutarsız davranıyodu suratı hep asıktı bende nişan stresine veriyodum hiç sıkıntı çıkarmıyodum nişanı atlatalım rahatlarsın diyodum nişan günğmüzde kuaförden beni alırken yüzüme bile bakmadı sanki zorla nişanlandırıyolar gibi davrandı niye böyle davranıyosun dediğimde başım ağrıyo dedi nişan günümüz boyunca sürekli başım ağrıyo dedi fotoğraf çekimimizde sürekli aynı şeyi söyledi. Neyse ben bunudaa anlayışla karşıladım hayatımızda bir gün olacak bişey dedim yüzümü asarsam o iyice kötü olur dedim ve tüm gece güldüm.nişan sabahı köyden misfirleri vardı bizimde akrabalarımız old. İçin uğurlamaya gittik ve o ben oradayken uyku ilacı atıp uyudu.çok yalvardım hastaneye gidelim diye umursamadı bile. Nişandan 2 gün geçti beni aradı yarım ağızla konuştu neden böyle davranıyosun dediğimde nasıl davranıyorum diye açıkladığımda abartma kurma kızdırma beni diyo bende kızdım o an yüzüne telefon kapattım o günden sonra 10 gün beni aramadı her gün ağladım her gün bekledim dün beni aradı hiç bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştı 10 gündür neden aramıyosun gelmiyosun dediğimde galesizce bilmeeem dedi bende senden adam olmaz ve ben senin gibi bi adamla evlenmem dedim.nişanımız bitti gibi. Ve ailesi beni suçluyo.ayrıca nişandan sonra nişanlıma bipolar bozukluk teşhisi kondu. Yani duygu Durum bozukluğu ne yapıyım şimdi çok çaresizim bir yandan kpss ye Hazırlanıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum