Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuyabıldım yaşasın !Yaklasik iki ay once nisanim bozuldu.gelinlik bakmaya gitmisdik ece donunce nisanlim bana annem hangi gelinliyi isterse onu giyiceksin dedi kendi istediyini soylersen agzinin payini alicaksin dedi.cok kotu olmusdumsonrada kiyafet konusunu acib basda bana verdiyi sozleri geri almaya basladi ben niye boyle yapdigini sorub sozunu tutmmamasini kabullenemedim oda basladi aileme ve bana kufur etmeye.kufuredib telefonu yuzume kapatdi.ona cok kizmisdim .kapanir kapanmaz mesaj atib onunla evlenmek istemedigimi nisani bozucagimi soyledim oda bana cevabinda senin gibi kiz bana lazim diyil diye yolladi.o an dunya bawima yikilmiwdi. Sonra ailesi gece bize geldi ve ogullarinin yaptiklsrinin dogru oldugunu savundular. Uc gun sonra nisan bozuldu .tabi bu uc gunde nisanlim ne ozur diledi nede beni gormeye geldi cekildi bi kenara.kendimi cok degersiz hiss etmiwdim hayallerim yikilmisdi. Yavaw yavawalismistim bu duruma . Ama kecen hafta yeniden mesaj atdi bana pisman oldugunu soyledi affetmemi istedi.ama ailesinin benimle tekrardan barismak istemedigini soyledi oda onlarin sozuyle baskasiyla evlenecegini soyledi. Ilk mesaji yazinca cokumutlanmiwdim ama oyle yazinca dunyam basjma yikildi yeni teni toparlanmisdimoynadi benimle cok kotuyum kendimi toparlayamiyorum
Verilmiş sadakan varmış. Bunu bil yeter. Üzülecek tek kişi o adamın şimdi evleneceği kız.Yaklasik iki ay once nisanim bozuldu.gelinlik bakmaya gitmisdik ece donunce nisanlim bana annem hangi gelinliyi isterse onu giyiceksin dedi kendi istediyini soylersen agzinin payini alicaksin dedi.cok kotu olmusdumsonrada kiyafet konusunu acib basda bana verdiyi sozleri geri almaya basladi ben niye boyle yapdigini sorub sozunu tutmmamasini kabullenemedim oda basladi aileme ve bana kufur etmeye.kufuredib telefonu yuzume kapatdi.ona cok kizmisdim .kapanir kapanmaz mesaj atib onunla evlenmek istemedigimi nisani bozucagimi soyledim oda bana cevabinda senin gibi kiz bana lazim diyil diye yolladi.o an dunya bawima yikilmiwdi. Sonra ailesi gece bize geldi ve ogullarinin yaptiklsrinin dogru oldugunu savundular. Uc gun sonra nisan bozuldu .tabi bu uc gunde nisanlim ne ozur diledi nede beni gormeye geldi cekildi bi kenara.kendimi cok degersiz hiss etmiwdim hayallerim yikilmisdi. Yavaw yavawalismistim bu duruma . Ama kecen hafta yeniden mesaj atdi bana pisman oldugunu soyledi affetmemi istedi.ama ailesinin benimle tekrardan barismak istemedigini soyledi oda onlarin sozuyle baskasiyla evlenecegini soyledi. Ilk mesaji yazinca cokumutlanmiwdim ama oyle yazinca dunyam basjma yikildi yeni teni toparlanmisdimoynadi benimle cok kotuyum kendimi toparlayamiyorum
Yaslar kac canim yaslar? Cok cok kucuksunuz gibi geldi bana ,bu evlilik olamaz zira bu kafalarlaHaddini bildirdim ama yine yazmaya devam etti . Bi insan iki ayda nasil boyle deyisir anlamiyorum![]()
ayyy niye k.valdenin aldığı gelinliği niye giyesin bu erkekler kafayı yemişya valla.bide hala barışacaksınız nerdeyse bırakın allah aşkına.madem evlenickte ne diye msj atıyor amacı sadece sizi üzmek.dua edinki kurtulmışsunuz.Yaklasik iki ay once nisanim bozuldu.gelinlik bakmaya gitmisdik ece donunce nisanlim bana annem hangi gelinliyi isterse onu giyiceksin dedi kendi istediyini soylersen agzinin payini alicaksin dedi.cok kotu olmusdumsonrada kiyafet konusunu acib basda bana verdiyi sozleri geri almaya basladi ben niye boyle yapdigini sorub sozunu tutmmamasini kabullenemedim oda basladi aileme ve bana kufur etmeye.kufuredib telefonu yuzume kapatdi.ona cok kizmisdim .kapanir kapanmaz mesaj atib onunla evlenmek istemedigimi nisani bozucagimi soyledim oda bana cevabinda senin gibi kiz bana lazim diyil diye yolladi.o an dunya bawima yikilmiwdi. Sonra ailesi gece bize geldi ve ogullarinin yaptiklsrinin dogru oldugunu savundular. Uc gun sonra nisan bozuldu .tabi bu uc gunde nisanlim ne ozur diledi nede beni gormeye geldi cekildi bi kenara.kendimi cok degersiz hiss etmiwdim hayallerim yikilmisdi. Yavaw yavawalismistim bu duruma . Ama kecen hafta yeniden mesaj atdi bana pisman oldugunu soyledi affetmemi istedi.ama ailesinin benimle tekrardan barismak istemedigini soyledi oda onlarin sozuyle baskasiyla evlenecegini soyledi. Ilk mesaji yazinca cokumutlanmiwdim ama oyle yazinca dunyam basjma yikildi yeni teni toparlanmisdimoynadi benimle cok kotuyum kendimi toparlayamiyorum