Nisanim bozuldu:(

Yaklasik iki ay once nisanim bozuldu.gelinlik bakmaya gitmisdik ece donunce nisanlim bana annem hangi gelinliyi isterse onu giyiceksin dedi kendi istediyini soylersen agzinin payini alicaksin dedi.cok kotu olmusdumsonrada kiyafet konusunu acib basda bana verdiyi sozleri geri almaya basladi ben niye boyle yapdigini sorub sozunu tutmmamasini kabullenemedim oda basladi aileme ve bana kufur etmeye.kufuredib telefonu yuzume kapatdi.ona cok kizmisdim .kapanir kapanmaz mesaj atib onunla evlenmek istemedigimi nisani bozucagimi soyledim oda bana cevabinda senin gibi kiz bana lazim diyil diye yolladi.o an dunya bawima yikilmiwdi. Sonra ailesi gece bize geldi ve ogullarinin yaptiklsrinin dogru oldugunu savundular. Uc gun sonra nisan bozuldu .tabi bu uc gunde nisanlim ne ozur diledi nede beni gormeye geldi cekildi bi kenara.kendimi cok degersiz hiss etmiwdim hayallerim yikilmisdi. Yavaw yavawalismistim bu duruma . Ama kecen hafta yeniden mesaj atdi bana pisman oldugunu soyledi affetmemi istedi.ama ailesinin benimle tekrardan barismak istemedigini soyledi oda onlarin sozuyle baskasiyla evlenecegini soyledi. Ilk mesaji yazinca cokumutlanmiwdim ama oyle yazinca dunyam basjma yikildi yeni teni toparlanmisdimoynadi benimle cok kotuyum kendimi toparlayamiyorum
okuyabıldım yaşasın !
hakkınıza hayırlısı olsun sız dogru bı karar vermıssınız uzulunce elınıze bırsey gecmez
kotu bı anı fakat ıyı bı tecrube olmus sızın ıcın
dunyada tek erkek o degıl belkı cok mutlu olacagınız bırını cıkaracak hayat karsınıza

Yaklasik iki ay once nisanim bozuldu.gelinlik bakmaya gitmisdik ece donunce nisanlim bana annem hangi gelinliyi isterse onu giyiceksin dedi kendi istediyini soylersen agzinin payini alicaksin dedi.cok kotu olmusdumsonrada kiyafet konusunu acib basda bana verdiyi sozleri geri almaya basladi ben niye boyle yapdigini sorub sozunu tutmmamasini kabullenemedim oda basladi aileme ve bana kufur etmeye.kufuredib telefonu yuzume kapatdi.ona cok kizmisdim .kapanir kapanmaz mesaj atib onunla evlenmek istemedigimi nisani bozucagimi soyledim oda bana cevabinda senin gibi kiz bana lazim diyil diye yolladi.o an dunya bawima yikilmiwdi. Sonra ailesi gece bize geldi ve ogullarinin yaptiklsrinin dogru oldugunu savundular. Uc gun sonra nisan bozuldu .tabi bu uc gunde nisanlim ne ozur diledi nede beni gormeye geldi cekildi bi kenara.kendimi cok degersiz hiss etmiwdim hayallerim yikilmisdi. Yavaw yavawalismistim bu duruma . Ama kecen hafta yeniden mesaj atdi bana pisman oldugunu soyledi affetmemi istedi.ama ailesinin benimle tekrardan barismak istemedigini soyledi oda onlarin sozuyle baskasiyla evlenecegini soyledi. Ilk mesaji yazinca cokumutlanmiwdim ama oyle yazinca dunyam basjma yikildi yeni teni toparlanmisdimoynadi benimle cok kotuyum kendimi toparlayamiyorum
Verilmiş sadakan varmış. Bunu bil yeter. Üzülecek tek kişi o adamın şimdi evleneceği kız.

Haddini bildirdim ama yine yazmaya devam etti . Bi insan iki ayda nasil boyle deyisir anlamiyorum:KK43:

Attığı mesajdan sonra umutlandığını okudum ya senin için üzülemedim.

Böyle bir adamın ilk hakaretinde suratına fırlatman gereken yüzüğünü 3 gün daha taşıman bile büyük hata.
Kendine saygı duy, kalbini onar ve daha karakterli bir insanı bekle.

Yakında helallik de ister . :KK66: Acaba gelinlik olayından önce mi vardı o kız . o_O Diğer bazı arkadaşlara katılıyorum . Pişmanlığına mutlu olmaman cevabını vermen gerekirmiş . En Büyük KK

ayyy niye k.valdenin aldığı gelinliği niye giyesin bu erkekler kafayı yemişya valla.bide hala barışacaksınız nerdeyse bırakın allah aşkına.madem evlenickte ne diye msj atıyor amacı sadece sizi üzmek.dua edinki kurtulmışsunuz.

Umarım barışmak gibi bi saçmalık yapmazsın tatlım. 2 ay henüz erken, sonucta evlilik icin adım atılmış hayaller belli, hedefler belli.. İnsan üzülüyor bütün hayallerini üzerine kurduğun kişinin gitmesi hayallerinin yıkılması demektir. Dolayısıyla hemen 1-2 ayda ben onunla ilgili Bi hayal kurmuyorum artık diyemiyorsun ama geçiyor, hemde öyle geciyorki, sonra aa ben bunuda yasadım diye gülüp geçiyorsun. Sana ve ailene küfür eden kişiliksizten sana koca olmasını beklemek yerine, git ormana beğendiğin Bi ağacı yont, vallahi sana daha iyi kocalık yapar

Hayalkirikligi cok kötü ... Ama öldürmeyen aci güclendirir!
Araya maalesef 3. sahiz girince bazi insanlar degisiyor ... Güclü ol ve kurrulduguna sükret

Back
X