• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanım için seçtiğim elbise hakkında fikir verir misiniz?(Resimli)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

newborn2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
25
0
36
İstanbul
kızlar yaza doğru inşallah bi aksilik çıkmazsa nişanım olacak altta eklediğim kıyafeti çok beğendim sizce nasıl?fikirleriniz benim için çok önemli $3W0I3R3U2F0I2K9Z8C9I.webp$9I6U8E9G8R5U8W4L4O4V.webp:97:

ben cok begendim ama ben olsam üst kısmındaki o sutyen kalıbı gibi belli olacak sekilde degil icten diktirirdim yani üstten düz dantel gözükürdü

rengi çok güzel ama diğer arkadaşın dediği gibi sütyen kısmı da fuşya kumaşla kapalı olsa daha güzel olur gibi

bencede çok basit arkadaşım,mekana göre tercih etmeye çalış
şöle şıkır şıkır şeylere bak cnm...

bana da basit geldi... daha değişik modellere bakabilirsin...

güzel bir kıyafet ama bir başkasının nişanına giyebilirsin.kendi nişanın için değil.bence daha şık abiyelere bak.gerçi nişanın evde olacaksa olabilir.

ben beğenmedim şahsen daha şık bir model bulabilirsin bence
önünde yeterince zaman var nasılsa biraz daha araştır..eğer aklında hala bu model kalırsa bunu tercih edersin

Son düzenleme:
yorumlar için sağolun kızlarr şimdi bilemedim yaa salon diilde böyle deniz kenarında kutlama tarzı bişey yaparıs die düşünüoruz çokmu hafif kalır ki:59: belki bline siyah bi kumaştan ince aşağıya doğru bi parçada koydurabilirim die düşünmüştüm ne dersiniz:31:

bence hazır al...
bunun orasına şunu burasına bunu yaptırıyım derken inan bana bişeye benzemez pişman olursun...
deniz kenarıysa eğer şöyle etekleri tül ağırlıklı veya benzer kumaştan uçuşsun derim...

yaza dogru yapılıcakmı canım nişanın elbisenin modeli güzel ama bana göre renkleri kış renklerı aynı modellin daha uçuk renklerı varsa onları düşün derim ben

şimdiden hayırlı olsun :nazar:

canm deniz kenarında olcaksa hoş ben bgendm ama çok sade deilmi ki :97::97: senden ssüslü biri olabilir nişanında hiç hoş bi durum deil bu ben sinirlenirdim :9::9:
bak bu modeli begeniyorum ben fikir olsun :69:
$Gece-elbiseleri-BnbTE[1].webp

renk çarpıcı ama kıyafet bıraz basıt kalmış arkadaşım..nışan sade olabılır ama nışanlık asla dıyorum ben..335ın verdığı kadar olmasada bıraz daha çarpıcı elbıse olabılır:34:

Back
X