Nisanim var ama endiseliyim :(

Cok tesekkurler. Okuyorum hep buradan.
Erkek arkadasimla 2 yildir birlikteyiz sorun da yasamadik ama ben ailesiyle tanisana kadar boyle yapacagini tahmin dahi etmezdim. Ben bana hak versin demiyorum hep ama ben haksizliga ugramisken kalkip ustune savunmasin o haksizligi.

Bir büyük tavsiyesi ve KK hatunu tavsiyesi.
Balık baştan kokar, dene, gör, içine sinerse devam et.
Baktın olmuyor, ayrıl.

Çünkü gerçekten samimiyetle söylüyorum, şimdiden annesini bu kadar savunan bir adam, ilerde katlanarak savunma sağlayacak ve sen kendini anlatıp, haksızlıkları ispatlamaya çalışırken kendi akıl sağlığından olacaksın.
Malesef ki böyle... Keşke farklı olsaydı.

Tesekkur ederim. Ben de soylemem ki simdiye kadar sikayet etmisligim soyle oldu boyle oldu demisligim yoktur. Zaten hep yaninda oldu ve kendi konuyu acarak savunmaya basladi genel olarak.
Ne olsa annem, ablam hakli diyor.
Konuyu cozmek ya da annen bak bana bunu yapti demek icin degil de tepkisine bakmak icin soylemek istiyorum.
Yine annem bisey dememis sen haksizsin derse ciddi ciddi nisani dusunecegim. Bu acidan bakmistim yoksa ben de sizin gibi dusunuyorum.
Ben kv bin yaptığı hiçbir şeyi söylemedim eşime.hatta kv nin yaptığı hiçbirşeye cevapta vermedim salak ayağına yattım görmezden geldim.annesi daha da tepeme çıktı.herşeyi yalan yanlış anlatıyordu oğluna.
Ama sonra annesinin nasıl bir insan olduğunu anlatamadım.
annesi bana iyice kinlendirdikten sonra iş işten geçti. Ben suçlu oldum. Bazen görmezden gelmekte çözüm değil

Ben kv bin yaptığı hiçbir şeyi söylemedim eşime.hatta kv nin yaptığı hiçbirşeye cevapta vermedim salak ayağına yattım görmezden geldim.annesi daha da tepeme çıktı.herşeyi yalan yanlış anlatıyordu oğluna.
Ama sonra annesinin nasıl bir insan olduğunu anlatamadım.
annesi bana iyice kinlendirdikten sonra iş işten geçti. Ben suçlu oldum. Bazen görmezden gelmekte çözüm değil

Hadi Annesinin yaptigini klasik kaynana diyip geceyim. Derdim o da degil.
Benim derdim sevgilimin en sacma seyi bile savunmasi. Laf soyletmemesi de degil,mesela su olayda annem onu soyleyecek tabi vs derse ben artik umudu kesecegim.
Annesini geciyorum ama sevgilim her sekilde beni boyle haksizliga ugratacaksa simdiden, evlenince ne olacak, endiseleniyorum.

Sizin durumunuza da uzuldum. Dertleri ne bu insanlarin anlamiyorum.

Erkek arkadasim var. Yaza nisan yapmayi dusunuyoruz,aileler de tanisti.
Ben de ailesiyle daha onceden tanismistim.
Annesi beni sık sık olmasa da arar.
Az once cok sinir oldum.

Neyse bugun annesi guya (!) anneme gecmis olsun icin aradi.( Annem biraz rahatsizdi iyi simdi sukur)

Biz erkek arkadasimla ortak bir arkadasimizin dugunune gitmistik. Annemle konustuktan sonra, bana " sizin dugundeki fotografinizi gordum. Ay yavrum ben giysem bana daha cok yakisirdi o elbise, az ye az " dedi. Aynen bu, bunun gibiydi yani. Fazlasi var eksigi yok oyle soyleyeyim.
Sok oldum ya bu nasil bir tavir bu nasil bir uslup? ( kendi kilolu bir hanim ben 1.65 boy 62 kilo)
Benim annem bana bi gun soyle demedi.
Sinir oldum " ben halimden memnunum siz niye dert edindiniz " dedim. Tutamadim kendimi. Yok o benim iyiligim icin soylemis. Gerek yok dedim soguk davranip kapattim, kisa kestim. Cok sinir oldum.

Klasik "kaynana" diyip gecmem mi gerekiyor bilmiyorum ama benim icin asil problemi ve cok daha onemli olani anlatayim.

Erkek arkadasimin bu konusmadan henuz haberi yok.
2 yildir birlikteyiz ve sorunumuz yoktu onunla ta ki aileyle tanisana kadar.
Simdi ne olsa annem haklidir, ablam oyle dememistir, senin iyiligin icindir vs.
Bu meselede de ne var bunda ya derse ben ciddi ciddi nisan meselesini dusunecegim. Haksiz miyim?
Evet seviyorum ama konu ailesi olunca en absurd seyi en sacma sekilde savunabiliyor. Ben de oyle her seyden nem kapip sikayet eden biri degilimdir , hatta kendi konuyu acar sirf savunmak icin.
Ailesinin sozunden cikmayan erkekleri burada cok okuyorum , evlilikleri pek saglikli olmuyor. Endiseleniyorum.
Bu konuyu anlatip tepkisine bakmali miyim ?
Yanlis mi dusunuyorum ?
Evet tepkisine kesinlikle bak evlilik bu şakaya gelecek birşey değil.
Şimdiki aklım olsa esimin bazı yaptıklarından dolayı nişanı atardım.
Yani gözle görülen birşey varsa ilerde duzelir diye düşünme.
Tamam bu konu o kadar abartılacak birşey değil ama iyi ölç tart nisanlını.

Artık kv leri ayrı bir canlı türü olarak kabul etmeli Türk bilim insanları:KK53:
Tepkisini çok iyi ölçün. Daha şimdiden doğru değerlendirmeyip annesini ablasını savunuyorsa evlenince daha çok sorun yaşarsınız

Keşke kilosunu sorsaydın. Sonrada kendi kilonu söyleseydin. Yok sizde daha iyi durmazmış deseydin. Ayrıca düşün nişan işini. Kv başına çorap örecek belli ki.

Bunlar da ana kız ne şekilci insanlarmis hayret :/ gereken cevabı vermişsiniz zaten nisanliniza bahsetmemek de en iyisi. Kolay gelsin. Annenize de geçmiş olsun

üslubu çok yakışıksız. ama demek ki müstakbel kayınvaliden patavatsız ve hayat boyu da öyle olacak:süslü: gerektiğinde kibar bir şekilde cevabını verirsin bu tarz şeylerde, ama canını sıkmana değmez. bana da nişanlımın annesi bir gün hep beraber sofradayken konu diyetten açılınca bana diyet yapmıyo musun, diyet yap demişti. 1.63 boylarındayım ve 60 kiloyum:işsiz:anlık canı sıkılıyor insanın ama üzerinde fazla durmaya değmez. önemli olan nişanlınla nasıl geçindiğin.

Kayınvalidenin hadsizliğine çok güzel cevap vermişsiniz,susmadığınız için sevindim.

Nişanı erteleyin derim.
Eş adayınız henüz şu noktada iken toz kondurmuyorsa ileride işiniz zor.
İyi düşünün.

Kayınvalidenin hadsizliğine çok güzel cevap vermişsiniz,susmadığınız için sevindim.

Nişanı erteleyin derim.
Eş adayınız henüz şu noktada iken toz kondurmuyorsa ileride işiniz zor.
İyi düşünün.

Tesekkur ederim.
Yok asla kondurmuyor. Gercekten gozu kapali evlenip pisman olmak istemiyorum.
Resmen tanidigim adam ailesinin yaninda bambaska biri oluyor. Saskinim.

Tepkisini ölçmek için aç ama bu olaydan sonra küsersen senin herşeye küsen biri olduğunu vurgulayacak
bence bu konuyu anlat ama bu konudan sonra ayrılma (bu konuyla iligli konuşurken ailenle konuş psikolojik şiddetten herkes olduğu gibi bence hoşlanmam de)
başka şeyleri konuş sonra ayrıl bundan sonra ayrılırsan gerçektende hakkında ki düşüncesi aman kilosuna laf edince gitti olacak halbuki olay resmen psokolij şiddet edilecek birşey değil söylediği ki kiloluda olsan söyleyemez

Tepkisini ölçmek için aç ama bu olaydan sonra küsersen senin herşeye küsen biri olduğunu vurgulayacak
bence bu konuyu anlat ama bu konudan sonra ayrılma (bu konuyla iligli konuşurken ailenle konuş psikolojik şiddetten herkes olduğu gibi bence hoşlanmam de)
başka şeyleri konuş sonra ayrıl bundan sonra ayrılırsan gerçektende hakkında ki düşüncesi aman kilosuna laf edince gitti olacak halbuki olay resmen psokolij şiddet edilecek birşey değil söylediği ki kiloluda olsan söyleyemez

Tabi canim ben haksiz olacagim. Kucucuk bir seyden ayrilmis olacagim.
Cok cok haklisiniz.
Tepkisine bakacagim,hemen tepkisinden sonra ayrilmam. Hadi sussa bi nebze kalkip annem cok dogru soylemis diyebilir yani o raddede.
Ama sunda da yapmasin ya artik.
Yoksa niyetim sikayet degil ki simdiye kadar cok sey oldu sagolsun hem gorumce adayi hem kayinvalide adayim pek bir konuskanlar :) ben bir sey demeden kendi onlari savunmaya basladi her seferinde.

Back
X