sözlümün arkamda duracağını bilsem
şimdiden müdavim oldum bile desemYol yakınken kaçmazsan Bdv de eş , kv , görümce , elti konularının benimkilerde böyle müdavimi olursun .
Kaç Kaç
şimdiden müdavim oldum bile desem
tartışmalarımızda hep suçlu benmişim gibi davrandıkça acaba ben mi abartıyorum demeye başladım. ama haklıyım dimi arkamda durmalı beni savunmalı. ona kalsa hiçbir sorun yok ailesinin karıştığı yok ben abartıyorum sorun çıkarıyorum. ama dediğim gibi olması gereken şeyler bile sorun oluyo yani yapılcaktı yapılmıcaktı diye ailesi gelip doğru düzgün konuşmuyo zaten ailemle. arada düzgün bi iletişim olmayınca da ben yıpranıyorum. özensinler istiyorum ya. birazcık benim için bir şeyler yaparken özensinler ama yok oldu bittiye getirme derdindelerBunu yapamayan adamla evlenmek konusunda en az 3 kere daha dusunun.
tartışmalarımızda hep suçlu benmişim gibi davrandıkça acaba ben mi abartıyorum demeye başladım. ama haklıyım dimi arkamda durmalı beni savunmalı. ona kalsa hiçbir sorun yok ailesinin karıştığı yok ben abartıyorum sorun çıkarıyorum. ama dediğim gibi olması gereken şeyler bile sorun oluyo yani yapılcaktı yapılmıcaktı diye ailesi gelip doğru düzgün konuşmuyo zaten ailemle. arada düzgün bi iletişim olmayınca da ben yıpranıyorum. özensinler istiyorum ya. birazcık benim için bir şeyler yaparken özensinler ama yok oldu bittiye getirme derdindeler
çevremdekiler hep şunu söylüyo seviyosan ailesi geride kalır. ama öyle olmuyo biliyorum olmucak da. biz bu evlilik işlerine kalkışmadan çok mutluyduk ama bu işlere kalkıştıktan sonra sorunlarımız arttı çözüme kavuşamadı hiç giderek de büyüyo . bulduğu çözümlerde işte benim durumu kabullenmem oluyo geneldebu kadar soru işareti varken nişanlanmak niye?
iki insan neden evlenir, mutlu huzurlu bir gelecek inşa etmek için, e siz şimdiden mutlu değilsiniz, neden evleneceksiniz ki bununla?
çevremdekiler hep şunu söylüyo seviyosan ailesi geride kalır. ama öyle olmuyo biliyorum olmucak da. biz bu evlilik işlerine kalkışmadan çok mutluyduk ama bu işlere kalkıştıktan sonra sorunlarımız arttı çözüme kavuşamadı hiç giderek de büyüyo . bulduğu çözümlerde işte benim durumu kabullenmem oluyo genelde
Çünkü evlenmek, iki kişinin ömür boyu herkesi silerek beraber olduğu bir yaşam değil.çevremdekiler hep şunu söylüyo seviyosan ailesi geride kalır. ama öyle olmuyo biliyorum olmucak da. biz bu evlilik işlerine kalkışmadan çok mutluyduk ama bu işlere kalkıştıktan sonra sorunlarımız arttı çözüme kavuşamadı hiç giderek de büyüyo . bulduğu çözümlerde işte benim durumu kabullenmem oluyo genelde
ailem ben özeniyorum dememe rağmen bir şey istemediler zaten ama bunlar başta bi sayı söylediler sonra da yok senin aldıkların kalın daha az yapcaz dediler bende buna sinir oldum. bilezik bakarken deseydi kalın alırsan su kadar ince alırsan bu kadar alabiliriz deseydi ben yine bişey demezdim. ama bana hiçbir şey söylemeden kendilerince bir karara varmışlar. bende istemiyorum böyle olmasını açıkçası işi biraz inada bindirdim çünkü bu işin içinde yalan da var yani ve o yalanlar hiç bitmiyo. balayı konusunda da fark olması gerçekten komik değil mi cidden nasıl bi aile diye şaşırıyorum yani ellerinden gelse yanımıza gel masraf olmasın diyeceklerYani bakin nisanda su kadar altin olmali soyle bohca olmali gibi istekler benim de hosuma gitmiyor. Ama balayi gibi bir istekte sizi degil ailesini destekleyecekse orada duracak. O kadar kultur farki olmaz.
büyük tartışmalardan sonra kabul etti ama ona ragmen hala da ailesinin karışmasını engellemiyor yani ben bu tarz seylerin sorun olmasını bile komik buluyorum anlayamıyorum yani anlayamıyorum bu tarz konularda dedim bak gel kendimiz yapalım ben çalışmıyorum ama çalışırım beraber öderiz yeter ki kendi istediklerimiz olsun kafam rahat olsun sorun yaşamaktan bıktım artık dedim bunu bile kabul etmiyo onlar sorun çıkarmıyo ne istiyosan yapılıyo diyoburda asıl sorun ailesi değil ki, balayı kararında bile ailesinin ağzına bakan nişanlınız.
balayına gitmek için onlardan izin de para da istemiyorum yargılamadan önce dikkatli okuyun isterseniz. ben en başında yemekli düğün yapıcaz dediklerinde bile ne gerek var masraf yapmayın boşuna diye ikna etmeye çalıştım. hayır biz öyle yapıcaz dediler başka bişey demediler. bunun üzerine alınan takılar zaten sözlümün biriktirdiği paralarla alındı ve çoğu şeyi zaten sözlüm yapıyo o karşılıyo ama onun parasıyla yapılan şeyi bile ailesi kendi yapıyomuş gibi yansıtıp karışma hakkı buluyo kendinde ve ben bunları sözlüme söylediğimde beni suçlu buluyo karışmalarının istememem gayet normal değil miAilesi gücü olsa da hiçbirşey yapmak zorunda değil öncelikle. Senin bu beklentiye girmen yanlış. Balayı istiyorsan parasını nişanlınla ayarlar gidersin ailesinin sülalesinin fikri alınacak bir konu değil. Ben düğünde takılan para ile gittim balayına, annem de bileziğini bozup gitmiş bundan 35 sene önce.
Sen nişanlının ailesinden böyle beklenti içinde olursan onlar da her olaya karışma hakkını görürler kendilerinde.
Nişanlının seni haksız bulması her konuda düşündürücü. Ya anne düşkünü yada gerçekten olaylara çok farklı açılardan bakıyorsunuz. Birkaç örnek verirsen daha iyi anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?