nişanıma çok az kaldı ama bıktım artık..

Ah güzel kardeşim kacilmasi gereken 3 erkek modeli toplanmış bu adamla niye nişanlanmak istiyorsun..
Adam cimri
Adam pısırık
Adam ana kuzusu
Bu 3 yanlış 1 doğruyu götürür o doğru da sensin hiç düşünme kardesim yakma başını..

Ailem ben ayrilmayi dusundugumde engelliyo beni dusunceleriyle. Ben degismez diyorum ben cok sey gordum gecirdim duzelcek ailesi karismicak bak gorursun diyo ve aklimi karistiriyo nedendir bilmiyorum ama ailesini sevmeselerde bu yaptiklarina kizsalar da yine de ayrilmami istemiyolar. Ve beni en cok onlarin dusuncelei etkiliyo her seyden once. O da ailesiyle kavga ediyo birsey oldugunda. Ama hala ailesi karisiyo. Arada boyle ufak tefek beni arka aldigini bana hak verdigini gorunce acaba diyorum. Acaba bu adam ailesi oldugundan mi bana bisey diyemiyo kotu olduklarini bilse de bunu yediremediginden mi acikca soyleyemiyo.

nişanlanma süresicine gelmeden önce adamın bu swnli huyları olduğunu sezmiş miydniz?
Hayir aileler isin icine girmeden bizim boyle sorunlarimiz hic olmadi farkina varmadim ufak tefek her iliskide olan seylerdi ve herkes imrenirdi tartismiyoruz fazla diye. Gayet seviyeli duzgun bi iliskiyken ne zaman bu olaylar basladi aile girdi bizim kavgalar basladi

Bile bile kendini yakıyorsun. Afferim sana !! Kimseyi dinleme kendini dinle. Ailen yaşamıyacak onunla. Sen yaşayacaksın. 4 duvar arasında belki 40 yıl belki de 40 gün. Gerçi ben uzun vadede yapabileceğini düşünmüyorum.

Ailen tabi ayrılma der. Nişan atmak aileler için nedense gurur kırıcı. Ne saçma. Onlar elalem ne der diye düşünür ama kızım ne yaşayacak kimbilir diye düşünmez.

Ailen tabi ayrılma der. Nişan atmak aileler için nedense gurur kırıcı. Ne saçma. Onlar elalem ne der diye düşünür ama kızım ne yaşayacak kimbilir diye düşünmez.
Tabiki de orasi oyle kendilerini dusunuyolar sadece. Ama bende hep bi acaba var acaba bu adam ailesini bana kotuleyemeyecegi icin mi onlari savunuyo. O da o ailede yetisip bir sey gormediginden benim ailemde normal olan bir sey ona garip geliyo

ailelerden dolatyı sevdiğiniz nişanlanızdan ayrılmayı göze alabilicek misiniz? Evlendiğinizde ailesi hep olucak ama belki oğulları üzerinde son kozları kullanıyorlardır.çalışıyormusunuz bilmiyorum veya nişanlanızın iş durumu iyi midir
Eğer kimseye yük olmayacak durumdaysanız aile sizin düzeninize nekadar karışabilir diye düşünüyorum.Nişanlınızı bazı zorlukları göze alabilecek kadar seviyor musunuz? sizce o sizin aradığınız kişi mi
Bildiğim kadarıyla çoğu insan ailesiyle sorun yaşıyor.Umarım kendiniz için doğru kararı verebilirsiniz

Direk kestirip atamamam bu yuzden. Seviyorum inu ve ailesini karistirmayacak maddi gucumuz olacak evlendigimizde. Ama o ailede yetistiginden cogu seyi kendide onemsemiyo onemli gunler falan gereksiz geliyo ama benim onem verdigimi gordukce yavas yavas degisti cok yavas oldu ama degisti. Bi de ben haliyle biraz uzaktayim ailesiyle ayni evde yasadigindan hala ayni seyleri devam ettiriyo ama diyorum evlenince benle ayni evde olacak o yavas olan degisimler hizlanacak. Onemsiz gorduklerini ben onemsedikce onemseyecek yani bunu tam kestirememek korkutuyo beni

şimdi bırakmazsan bile tahminim eşya alma surecinde sen bu cocugu bırakırsın daha maddiyat la ilgili birşey başlamadan bunlar oluyor başlayınca daha zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…