nişanıma çok az kaldı ama bıktım artık..

Sevgilin çok pasif ve anakuzusu bile,bile evlendikten sonra mutsuzum demeye hakkın yok
zaten erkeği ve ailesini mutlu etmek için evleneceksin

Konu sahibi ayrıl desek ayrilmayacaksin belli ki.
Bak ne yap et düğünü ertelettir benim okulum bitsin işe gireyim düğüne öyle karar veririz de.
Bu süreçte de nisanlinla gez toz onu iyice tanımaya çalış ölç tart bakalım.
Daha ocak ayindayiz okulun bitmemiş balayı falan düşünmek için çok erken zaten.
Zaten zamanla ailenin ve nişanlınin foyası yavaş yavaş çıkar ortaya merak etme.

Eğer kalbine laf geçirebileceğine inanıyorsan ve yeterince kendimden Taviz verdim kendime saygımı yitirdim diyorsan bir an bile düşünme ayrıl derim yol yakınken. Daha en başta sana sahip çıkmayan bir erkek sonradan da çıkmiyor malesef

evliliğiertele adamı iyice tanı

Anlayamadığım başka insanlar yüzünden bu sıkıntı stres niye neden ağrımayan başınızı ağrıtma çabası çok mu ailesini seviyor yol ver gitsin şimdi sızlayan başın ilerde zonklicak kendine ve ailene yazıkk

Karsindaki tip hic normal gelmedi bana.. simdiden seni ailesine karsi ezdiriyor.. senin evliligin pozitif degil maalesef..

Arkanda durmayacağını bildiğin bir adamla evlenmeyi tercih etmek "hayatta çekmediğim acı, eziyet kalmasın, mutlu olmak için kırıntılar arayayım.."ın altına imza atmaktır. Hem kadın hem erkek birbirlerinin arkasında/yanında durmadıktan sonra o eş sadece işkence aletidir. İyi düşün ayrılamıyorsan da hemen evlenme...

Yol yakınken dön derim ben.Kızlara katılıyorum yarın bi gün ailem eltim kaynanam derken bi bakarsın dertler derya olmuş
Kültür çok önemli,görgü.Benzer kültür ve yaşayışların olması.Yoksa çok zorlanırsın ve sürekli suçlanırsın onlar hep haklı ve iyi insanlar olarak sana sunulur.O yüzden yol yakınken yolla gitsin.

Nişanlıyken üzüleni üzeni evlenince düşünemiyorum
Bak canım evlendiğinde artık onun ailesiyle içli dışlı olacaksın kendi ailen gibi olacaklar görünüşte tabi ama sen hiçbi zaman onları sevmeyeceğin için çekilmez hale gelecekler görmek istemeyeceksin en ufak bi balayına gidememen hep aklına gelecek öfkeyle bakacaksın böyle evlilik de yürümez nişanlılık da. İyi düşün sana değer vermiyolarsa bırak git. Nişanlın eşiyle başbaşa geçireceği ömrünün en güzel anlarını yaşıcağı balayını bile istemiyosa valla sevgisinden şüphe et okadar

balayında umreye gidenide duyduk ama bu aile epey geri ve yobaz gençlere bu kadar parA uğrunda müdahale edilmez gerekirse beklenir para biriktirilir anlaşılir ve gidilir onlar gitmeyince. seninde gitmene mani oluyorlar hayalinde gitmek varsa git artık bu sevgiliyle olmuyorsa dıgerinle gidersin herşeyi yokuşa sürmenin manasi yok

Tabi ki de sözlün ilerde arkanda durmayacak.
Sakın kendini buna inandırma.
Şimdiden böyleyse ilerde herşey daha da zoruna gidecek.
Haklıyı haksızı ayıramıyor ve ailesine toz konduramıyorsa sen bir daha düşün derim.

canım sevgilin senın yanında durmuyorsa bu iş evlendikten sonra değişmezki cok sıkıntı yasarsın.Yıpratırlar senı neden onunla evlenemyı dusunuyorsun ılla bu nişan olmak zorunda mı bence her sey ortadayken ayrıl.

nişanı 1 kez daha düşün bence

bak canım perşembenin gelişi çarşambadan belli derler
hemen ayrıl desekte yapamıcaksın ama en azından nişanı geciktir,zamanla daha da iyi göreceksin tanıyacaksın karşındakini

Seni üzmek istemem ama yanlış bir evlilik yapıyorsun,ilerde daha çok üzüleceksin.

Adam ilerde olucaklarının fragmanını göstermiş. İlerde dahada kötüsü olucak.

Düğün telaşı vs. diye bunları unutulucak yada umursanmıcak durumlar degil. Aksine üstüne gidilip dahada karşının daha neler yapıcagını izlemek lazım.

Valla nişanlını dene, bi konuda ille de ben haklıyım die üstüne git ve sana neler diyebileceğine gözlerinle kulaklarınla şahit ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…