evliliğiertele adamı iyice tanıiyi akşamlar kızlar son zamanlarda hiç iyi değilim yakın bir zamanda nişanım olacak ama hiç mutlu değilim. nişanda yapılması gereken belli başlı şeyler vardır. 3 aşağı 5 yukarı değişse de bu her yerde böyledir. ama erkek tarafı her zaman üstüne yatma derdinde sözlüm de buna dahil. en basitinden balayına bile giden olmamış ailede ve benim gitmek istememi anormal karşılıyorlar. arada çok fazla kültür farkı var. eğer sözlümün arkamda duracağını bilsem gözüm hiçbir şey görmeyecek ama o da hep ailesini savunuyor. tamam her konuda bana hak vermesini beklemiyorum ama benim haklı olduğum hiçbir nokta olamaz mı ? her zaman susup ailesinin söylediğini kabullenmemi bekliyor bende bu duruma sinir oluyorum. şimdiye kadar hiç konuşmadı ailesiyle çok dedim beni yüz göz etme sen konuş ailenle diye ama o konuşmadı. en sonunda artık ben konuşmaya başladım isteklerimi söyledim ama yine işlerine gelmedi. bu seferde sözlüm tarafından bencillikle suçlandım. ailesi her şeyi ucuza kapatma derdinde. alabilecek gücü olmasa bir şey demeyeceğim ama alabilcekleri halde yalanla dolanla alamıcaz demeleri delirtiyo bana. bilmiyorum bu nişan düğün streslerinden mi böyle şeyler yaşıyorum normal mi bu yaşadıklarım herkes yaşıyo mu bunları hiçbir fikrim yok. ama çok çok kötüyüm gerçekten bıktım artık. biz hiçbir zaman bir şeyin nasıl olması gerekeceğini tartışamadık hep olup olmayacağı tartışma konusu oldu. ailemde her zaman kötülük çıkmasın diye sustu. onlar sustukça durumlar daha da kötüleşti. sözlüm ailesine toz kondurmuyor ve artık bu durum beni çok korkutuyor. şimdi bana değer vermeyen adam yapılan haksızlıklara ses çıkarmayan adam ilerde benim yanımda durup beni destekler mi ?
iyi akşamlar kızlar son zamanlarda hiç iyi değilim yakın bir zamanda nişanım olacak ama hiç mutlu değilim. nişanda yapılması gereken belli başlı şeyler vardır. 3 aşağı 5 yukarı değişse de bu her yerde böyledir. ama erkek tarafı her zaman üstüne yatma derdinde sözlüm de buna dahil. en basitinden balayına bile giden olmamış ailede ve benim gitmek istememi anormal karşılıyorlar. arada çok fazla kültür farkı var. eğer sözlümün arkamda duracağını bilsem gözüm hiçbir şey görmeyecek ama o da hep ailesini savunuyor. tamam her konuda bana hak vermesini beklemiyorum ama benim haklı olduğum hiçbir nokta olamaz mı ? her zaman susup ailesinin söylediğini kabullenmemi bekliyor bende bu duruma sinir oluyorum. şimdiye kadar hiç konuşmadı ailesiyle çok dedim beni yüz göz etme sen konuş ailenle diye ama o konuşmadı. en sonunda artık ben konuşmaya başladım isteklerimi söyledim ama yine işlerine gelmedi. bu seferde sözlüm tarafından bencillikle suçlandım. ailesi her şeyi ucuza kapatma derdinde. alabilecek gücü olmasa bir şey demeyeceğim ama alabilcekleri halde yalanla dolanla alamıcaz demeleri delirtiyo bana. bilmiyorum bu nişan düğün streslerinden mi böyle şeyler yaşıyorum normal mi bu yaşadıklarım herkes yaşıyo mu bunları hiçbir fikrim yok. ama çok çok kötüyüm gerçekten bıktım artık. biz hiçbir zaman bir şeyin nasıl olması gerekeceğini tartışamadık hep olup olmayacağı tartışma konusu oldu. ailemde her zaman kötülük çıkmasın diye sustu. onlar sustukça durumlar daha da kötüleşti. sözlüm ailesine toz kondurmuyor ve artık bu durum beni çok korkutuyor. şimdi bana değer vermeyen adam yapılan haksızlıklara ses çıkarmayan adam ilerde benim yanımda durup beni destekler mi ?
nişanı 1 kez daha düşün benceiyi akşamlar kızlar son zamanlarda hiç iyi değilim yakın bir zamanda nişanım olacak ama hiç mutlu değilim. nişanda yapılması gereken belli başlı şeyler vardır. 3 aşağı 5 yukarı değişse de bu her yerde böyledir. ama erkek tarafı her zaman üstüne yatma derdinde sözlüm de buna dahil. en basitinden balayına bile giden olmamış ailede ve benim gitmek istememi anormal karşılıyorlar. arada çok fazla kültür farkı var. eğer sözlümün arkamda duracağını bilsem gözüm hiçbir şey görmeyecek ama o da hep ailesini savunuyor. tamam her konuda bana hak vermesini beklemiyorum ama benim haklı olduğum hiçbir nokta olamaz mı ? her zaman susup ailesinin söylediğini kabullenmemi bekliyor bende bu duruma sinir oluyorum. şimdiye kadar hiç konuşmadı ailesiyle çok dedim beni yüz göz etme sen konuş ailenle diye ama o konuşmadı. en sonunda artık ben konuşmaya başladım isteklerimi söyledim ama yine işlerine gelmedi. bu seferde sözlüm tarafından bencillikle suçlandım. ailesi her şeyi ucuza kapatma derdinde. alabilecek gücü olmasa bir şey demeyeceğim ama alabilcekleri halde yalanla dolanla alamıcaz demeleri delirtiyo bana. bilmiyorum bu nişan düğün streslerinden mi böyle şeyler yaşıyorum normal mi bu yaşadıklarım herkes yaşıyo mu bunları hiçbir fikrim yok. ama çok çok kötüyüm gerçekten bıktım artık. biz hiçbir zaman bir şeyin nasıl olması gerekeceğini tartışamadık hep olup olmayacağı tartışma konusu oldu. ailemde her zaman kötülük çıkmasın diye sustu. onlar sustukça durumlar daha da kötüleşti. sözlüm ailesine toz kondurmuyor ve artık bu durum beni çok korkutuyor. şimdi bana değer vermeyen adam yapılan haksızlıklara ses çıkarmayan adam ilerde benim yanımda durup beni destekler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?