- Konu Sahibi BAHARIMNISAN
-
canım hepsi birbirinden güzel, hepsi emek, hepsi şahane! Güle güle, iyi günlerde, mutlulukla kullanın canım. çok heyecanlandım benim de kınama, nikahıma az kaldı. Ailem çeyizlerle uğraşıyormuş, yıkayıp ütülüyorlarmış. Malesef ben başka şehirde olduğum için hiç birine şahit olamıyorum(ancak kendi evime gittiğinde görücem. Benim ki de böyle oluyor işte nasippppp
allah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah canım
ayyy cnm çok güzeller yaValla içim gitti ah ah allah hepimize çeyizlerimizi böyle sermeyi sonrada kendi evimize yerleştirmeyi nasip etsin inş Güzel günlerde kullan eşyalarını
ne kadar güzel çeyizlerin var öyle senin canım çok da güzel sermişsiniz maşallah bayağıda varmış çeyizin inşallah gittiğin yerde kıymetin bilinir :) çeyizciklerini güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah :)
[ı]maşallah canım, güle güle kullan inşallah hepsini.
Allah geçim versin inşallah...[/ı]
maaşallah canım bakmaya doyamadım valla hepsi çok güzel hepsi el emeği göz nuru ne güzel çeyiz sermişsiniz bende çok heves ediyorum ama bizim buralarda böyle serilmez hiç evlenince evine gidip bakr görmek isteyen gıpta ettim valla rabbim güzel günlerde sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada seninkileri görünce daha çok şey almam gerektiğini anladım çok sağol
canım çeyiz sermede yorulmuşsunuzdur kesin bide gidişi var çeyizlerin ne heyecanlısındır şimdi, allah o heyecanı bana nasip edeceği günü bekliyorum.. Hepsi çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
ne güzel tek tek çekmişsiniz.böyle fotograflı topikleri görünce içim kaynıyo.tam bi çeyizi yansıtıyo çünkü.inşallah sevdiğinizde huzurlu mutlu bi yuvanız olur ve eşyalarınızı eskitmeniz nasip olur.
çok çok çok beğendim canım ya şimdi ne heyecan vardır sende ohhh misler gibi tertemiz pırıl pırıl bir çeyizin olmuş allah tamamına erdirsin sağlıkla aşkla mutlulukla çeyizlerini kullanmayı nasip etsin hepsi ayrı bir güzel ayrı bir heyecan
allah ım mutlu mutlu kullanmak nasip etsin.....
çok güzeller tülbentlerini satmak istersen msj at
eksiklerın varmı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?