nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

affedilir yanı yok
6 yılımı çöpe mi atıyorum diyosun da şimdi böyle aldatan evlenince de devam eder.
hele ki senin göz yumduğunu gördükten sonra.
evlenip sonra boşanmaya çalışmak daha kötü değil mi?

Tabiki ayrılacaksın -ayrılıyimda 6 senem cöpemi gitsin diyorsun ....gitsin ,gitsin.....evlenirsen eğer tüm hayatin çöpe gidecek ,teraziye koy bakalım hangisi daha ağır gelecek?ha bu arada onu affedersen aldatmaya devam edecek

Burada bi kaç aldatma konusunu okuyun derim. Özellikle de böyle evlenme arefesinde sizin gibi kararsız kalıp yine de 'aman evlenince düzelir' diye evlenenlerin konularını bi okuyun.

Yaşınız kac, okuyor musunuz ?

Yani ne dememizi bekliyorsun ayril...ayrilirkende butun resimleri olanlari nişalinin ailesine goster hadi bana bye yap bence...

direk aldattığını öğrendim diyorsun ama fotoğraflar siz ayrıyken çekilmiş olabilir yalnız aldattığından emin değilsin şu an. kızın sizi ayırmak için iftira atıyor olma ihtimali de var. bence iyice araştır bir şey yapmadan önce. ayırmak için böyle yapan kızlar görmüştüm daha önce.

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Millet 25-30 yıllık evliliklerini bitiriyor siz neden bitiremeyesiniz.Hem de 1 yıldır aldatıyor evlenince yapmayacağını mı düşünüyorsunuz 1 kere aldatan artık her zaman aldatır.

Millet evlenip boşanıyor onca yılını cöpe atıyor.
Duygu sömürüsü yapma zamanı değil.
Hayatınızdan def etmeniz gerek.
Ha yok yapamam derseniz
Evlenin o zaman görürsünüz.

Amaaan erkektir aldatır tabi. Sen 6 seneni çöpe niye atasın. Adam seni 1 senedir boynuzlamış. Bu sene seninle nişanlanır seneye evlenirsiniz, 1 ay sonra da öteki kızla imam nikahı kıyar, yaşar gidersiniz.
Ayrılma sakın, seni çok seviyordur kesin kesin..

İnsanoğlu hamster gibi. Sürekli aynı yeri koşup duruyor. Kimse kimsenin hayatından ders almıyor. İlla kendi de yaşayıp görecek.

Ben hiç böyle adamların evlenince değiştiğini görmedim. Sürekli içinizde şüphe, öfke, kin ile yaşamaya değer mi? Bir gün iyi olup 'unuttum' deseniz iki gün kötü olacak 'bunu bana nasıl yaptı' diye diye kendinizi yıpratacak psikolojinizi alt üst edeceksiniz..

Mantığıyla konuşan, gerçekçi hiç bi kimse de size burda 'affet bi daha yapmaz' demeyecek..

Ne demek birakayim mi hala atmadınız mi neyi bekliyorsunuz bi kaç defa daha aldatmasini mi 6 yılınızı çöpe atmayın geriye kalan bi ömrü atın çöpe daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…