- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Çöpe atmamak için klasik bahanelerNe demiş ünlü filozof: 'Seni çöpe atacağım poşete yazıkS.Ortaç
6 yılımı çöpe atayım mı ne demek.Önünde koca bir ömür var ve bu adam seni aldatmış hem de koca 1 yıl.Ne zannediyorsun pişman oldu şundan bundan yaptı bir daha yapmayacak evlenince değişecek filan mı?Annene geçmiş olsun ama kadın ileride evliliğinde mutsuzluğunu görünce kahrolucağına şimdiden söyle ayrıl daha iyi.Bir de sözlendin diye evlenmenin garantisi yok.Ayrılmakta en tabii hakkınbırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Yok canım bırakma çöpe atma 6 yılını ki önümde kaç 6 yılı evliyken acaba beni aldatır mı şüphesiyle geçir.bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Bugün 6 yılını çöpe atmazsan yarın evlendiğin zaman bütün ömrünü çöpe atmış olacaksın.bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Dfgjjdgjhdjghdg hıhı öyledir :)nişanlıma sordum kız beni bırakmadı diyor.
nişanlıma sordum kız beni bırakmadı diyor.
nişanlıma sordum kız beni bırakmadı diyor.
6 yılın zaten çöpe gitmiş. çünkü aldatıldın. şimdi de ömrünü mü çöpe atmak istiyorsun?bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?