nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

sen ondan asla ayrılmayacaksın
iki göz yaşı 3 iltifat barısacaksınız
o senı aldatmaya devam edecek
sen evleneceksin
hamile kalacaksın
ve üzgünüm ki aldatılacaksın
ve burada şöyle bir konu açacaksın
SELAM K.K HATUNLARI BEN 6 YILLIK FLÖRT 2 YILLIK EVLİ Bİ ANNEYIM.COCUGUM VAR EŞİM BENI İŞ YERİNDEN Bİ KADINLA HAMILEYKEN ALDATMIŞ VE BEN BUNU TESADÜFEN ÖĞRENDİM NAAPMALIYIM..

NAAAPMALIYIM DİYECEKSIN CUNKU BU DEFA DA COCUGUN VAR BOŞANMAYACAKSIN
EE bıze de napak boşanma erkektir ıkı gecelık gıy kadınlık yap demek düşecek...

hanım efendi aklı başında olan kimse sana devam et erindir yapar demeyecek ne demek ne yapacağım eğer mantığın alıyorsa devam et yoksa da önündeki ömrünün kaç senesi o adamla geçecekse onu kurtardığını düşün. hele bir de çocuk yaptın mı al işte o çocuklarında hayatı mahfoldu demektir.

yinede karar senin tabi.

bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
6 yılımı çöpe atayım mı ne demek.Önünde koca bir ömür var ve bu adam seni aldatmış hem de koca 1 yıl.Ne zannediyorsun pişman oldu şundan bundan yaptı bir daha yapmayacak evlenince değişecek filan mı?Annene geçmiş olsun ama kadın ileride evliliğinde mutsuzluğunu görünce kahrolucağına şimdiden söyle ayrıl daha iyi.Bir de sözlendin diye evlenmenin garantisi yok.Ayrılmakta en tabii hakkın

Yok canım bırakma çöpe atma 6 yılını ki önümde kaç 6 yılı evliyken acaba beni aldatır mı şüphesiyle geçir.
Öyle bir demişsin ki sanki sen evliyken kocanı aldattın annene söyleyemeyecek bişey Yok bu adamın ş..sizliği. Annen seni aldatan biriyle evlenince mi mutlu olacak. Valla Allah karşına çıkarmış evlenmeden şanslı kulmuşsun tabi şansını değerlendirirsen

İki iki dört eder
Sen bu adamı bırakamazsın.
Yoluna devam et.

aldatan erkek bir daha aldatır buna hiç şüphem yok boş ver 6 yılı önüne bak kalan kaç 6 yıl devirirsin gözyaşlarıyla devam edersen eğer

Evlenince de aldatildiginda "cocuklarim icin, aman da babasina cok duskun nasil ayirayim onlari" diyeceksin, ahan da yazdim buraya.

Yakın bi kız arkadaşımın sevgiliside böyle yaptı uzun süreli ilişkileri vardı kız arkadaşıma ulaştı kenan benlede beraber kaç senedir diye biz şok olmuştuk arkdaşım ayrıldı çocukta ne dese beğenirsin kadınların kaderi bu aldatılmak erkeklerin doğasında var dedi yani bu kafa erkeklerden uzak dur ilerde seninkide böyle diyecektir

Reactions: KV_
Ne yapmalı mıyım?
Sence ne yapmalısın?
Hazmedebiliyorsan devam et tabi

nişanlıma sordum kız beni bırakmadı diyor.

nişanlıma sordum kız beni bırakmadı diyor.

Ne diyecekti ikinizi de bi arada yürütüyordum mu?
Aldatan adamdan dürüstlük beklemek ayrı ironi.
Bence siz evlenin.
Nasılsa bir kulp bulucaksınız en son suçu kıza atıp devam edeceksiniz

6 yılın zaten çöpe gitmiş. çünkü aldatıldın. şimdi de ömrünü mü çöpe atmak istiyorsun?
anlık bir şey değil. tam bir yıldır aldatılıyorsun. evlenince devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…