valla aynen kafa karışıklığından başka bi şey değilFotoğrafla ilgili mesaj nerede ki? Biz bir şey anlamıyoruz ki yorum yapalım.
ya canım bak 1 yıllık ılıskıyı bu adam nasıl saklamış hayret ettım saçmala bence nişanı at .bununla evlenırsen seni evlendiğindede aldatır.annene üzülüyorsun ama ilerde evlendiğinde bu adamda böle senı hep aldatırsa o adama mı hep bağlı kalacaksın bırılerı uzulur diye.2. kadını nasıl kabullenebılırsın.bence senı sevmıyor sevse 2. kadınla 1 YILLIK ilişki yasamaz.kendine yazık etme tek erkek o değil.bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Fotoğrafla ilgili mesaj nerede ki? Biz bir şey anlamıyoruz ki yorum yapalım.
valla aynen kafa karışıklığından başka bi şey değil
Kızlar 19 numaralı yorumda bana cevap verirken alıntının içine yazmış cevabı. Foto muhabbeti orada
'kız kendi söyledi.nişanı tesadüfen öğrenmiş ve beni uyarmak için mesaj atmış bir kaç tanede fotoğraf göndermiş.biz bir dönem ayrılmıştık 2 ay kadar geçen yıl.o dönem ona aşık olduğunu söylemiş çıkmaya başlamışlar.ve erkek arkadaşım bir daha bırakmamış onu.ne kadarı doğru bilmiyorum.'
bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Ayrılma tabi 6 yılını değil tüm ömrünü çöpe at ki attığına değsin di mibırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
çok teşekkürler kafam o kadar dağınıkki yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Ne demiş ünlü filozof: 'Seni çöpe atacağım poşete yazıkaboooo kafaya bak.
bunu düşündüğünüze göre ayrılmayacakınızbırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesiNe demiş ünlü filozof: 'Seni çöpe atacağım poşete yazıkS.Ortaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?