nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Fotoğrafla ilgili mesaj nerede ki? Biz bir şey anlamıyoruz ki yorum yapalım.

Reactions: KV_
bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
ya canım bak 1 yıllık ılıskıyı bu adam nasıl saklamış hayret ettım saçmala bence nişanı at .bununla evlenırsen seni evlendiğindede aldatır.annene üzülüyorsun ama ilerde evlendiğinde bu adamda böle senı hep aldatırsa o adama mı hep bağlı kalacaksın bırılerı uzulur diye.2. kadını nasıl kabullenebılırsın.bence senı sevmıyor sevse 2. kadınla 1 YILLIK ilişki yasamaz.kendine yazık etme tek erkek o değil.

Fotoğrafla ilgili mesaj nerede ki? Biz bir şey anlamıyoruz ki yorum yapalım.
valla aynen kafa karışıklığından başka bi şey değil

Kızlar 19 numaralı yorumda bana cevap verirken alıntının içine yazmış cevabı. Foto muhabbeti orada

Diyor ki; 'kız kendi söyledi.nişanı tesadüfen öğrenmiş ve beni uyarmak için mesaj atmış bir kaç tanede fotoğraf göndermiş.biz bir dönem ayrılmıştık 2 ay kadar geçen yıl.o dönem ona aşık olduğunu söylemiş çıkmaya başlamışlar.ve erkek arkadaşım bir daha bırakmamış onu.ne kadarı doğru bilmiyorum.'

çok teşekkürler kafam o kadar dağınıkki yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum

Yol yakınken ayrıl , allahtan evlenmeden öğrenmişsin
Bi kere yapan evlendikten sonra tekrar yapar

kız kendi söyledi.nişanı tesadüfen öğrenmiş ve beni uyarmak için mesaj atmış bir kaç tanede fotoğraf göndermiş.biz bir dönem ayrılmıştık 2 ay kadar geçen yıl.o dönem ona aşık olduğunu söylemiş çıkmaya başlamışlar.ve erkek arkadaşım bir daha bırakmamış onu.ne kadarı doğru bilmiyorum.'

çok teşekkürler kafam o kadar dağınıkki yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum

Rica ederim. Bence kendinizi şanslı sayın, iyi yönünden bakın. Ya evli, bi de çocuklu olsaydınız. Nişanın amacı zaten insanların birbirlerini daha iyi tanıması değil mi ? Evet ayrılık, ihanet sonrası süreç de sizin için zor olacak elbet, sevmişsiniz emek vermişsiniz. Fakat emin olun evlililik içi ihanetten alacağınız hasarın yanında hiç kalır. Ve tekrar söylüyorum bi kere yapan adam bi daha yapar. Net.

Hayalkırıklığı napıcam ben şimdi sorusunu sordurur insana... Ne yapacağını biliyorsun da yaptıktan sonrası kafanı kurcalıyor.
Ben söyliyim daha mutlu olacaksın. Yani aldatöa aldatmadır azı çoğu olmaz. Ama bianlıl heves ya da gaflette değil 1 senedir diyorsun.

Sorman bile hata arkadaşım at nişanı hemen, uzaklaş bu adamdan. Kaç yılın hatrı var falan deme, eğer o kişi hatır gönül deseydi aldatmazdı

Ha şimdi ayrılmazsan evlenince konu açarsın yine " kocam beni aldattı " diye. Bir bayan olarak gururunuzu ayaklar altına almayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…