• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanını sosyal medyadan öğrendiğim, düğününe ise son dakika çağıran yakın arkadaş

Biri beni düğüne çağırmadı diye ağlamak mı😅 ya ne kadar hassassınız. Ben olsam asla umrumda olmazdı siler geçerim basit.
Aslında ağlama nedenim nişanına çağrılmamam değil 😅 Ben çok yakın olduğumuzu düşünüyordum, böyle önemli bir konuyu sosyal medyadan bir yabancı gibi öğrendiğim için ağladım :KK43:
Bu kez üzülmedim ama cevap verip vermeme konusunda kararsız kaldım. Çoğunluk cevap yazmamamı önermiş, büyük ihtimalle öyle yapacağım 😊

Aslında ağlama nedenim nişanına çağrılmamam değil 😅 Ben çok yakın olduğumuzu düşünüyordum, böyle önemli bir konuyu sosyal medyadan bir yabancı gibi öğrendiğim için ağladım :KK43:
Bu kez üzülmedim ama cevap verip vermeme konusunda kararsız kaldım. Çoğunluk cevap yazmamamı önermiş, büyük ihtimalle öyle yapacağım 😊
Yaşınız kaç bilmiyorm ama insanlara fazla anlam yüklemeyin bence ben öyle yapıyorm yani😀 bennm için düşünülecek bi mesele bile olmazdı mesela.

Her gün konuştuğunuz halde sizi nasıl nişanına davet etmedi? Her gün konuştuğum arkadaşlarıma ben yediğim içtiğim şeyleri bile anlatıyorum, koskoca nişanın konusu hiç geçmedi mi?

Ah benim eski halime benziyorsunuz. Aynısını eski halim yaşamış olsa çok üzülür günlerce dert eder yine de karşı tarafı kırmamak için belli etmez icinde yaşardı. Karşı taraf da o nasılsa küsmez anlayışlıdır ya da bi küser barışır mantığıyla önemsemezdi zaten beni.

Şimdi ise önce kendi değerimi biliyor bu tarz olaylara hiç üzülmüyorum. Ama biraz da gıcıklık lazim değil mi? O sizi üzüyorsa siz de onu gıcık edin.

Ben olsam lafımı sakınmaz çat çat yazarim söylemek istediğimi ve rahatlarım. Şehirde olup olmamanin davet etmeme bahanesi olmayacağini,ama bana işi düştüğü zaman mutlaka hiç cekinmeden yazmasını söylerim dalga gecer gibi daha da muhattap olmam.

Ya da önce şehirde olup olmama durumuna göre davetiye yollayayım tarzindaki mesajına görüldü yapar cevap vermem düğünden 1 2 hafta sonra "Canım şehirdeydim ama düğünün olduğu aklımdan çıkıvermiş tarihi ne zamandı geçti mi yoksa? Geçtiyse emin ol gelmeyi çok isterdim sen istersen davetiyeni at yine de burdan hatıra kalır mutluluklar..." tarzı basit saçma ve sinir edici bir cümle yazarim daha da muhattap olmam. Şu mesajı okuyunca bi algılayamasın sinir olsun o bana yeter.

Bu tip insanlar gözlemlediğim kadariyla sizin cevap vermeyerek sessizce verdiğiniz tepkinizi ve duruşunuzu anlamaz amaan cevap verseydi keyfi bilir der geçer. Laf yiyip sinir olunca anlıyorlar genelde.

Ben olsam cevap yapıştırırdım, neden sessiz kalayım? Zorla haber vermiş, belki de takı beklentisi içinde, güzel bir cevap verip sonra da iletişimi keserdim.

bence kesinlikle cevap vermeyin verecekseniz de direkt katılmak istemediğinizi söyleyin.
çünkü vereceğiniz her bahaneli cevap karşı tarafta gerekçesi var hissi uyandıracaktır.
direkt, en yalın haliyle safi “katılmayacağım”

kudurtucu.

Bacım çeyrek altın 826 tl olmuş, sen beni düğüne davet etmedi diye üzüldün mü sahiden? Guzel bacım kafayı mı yedin sen? Bak takı derdin yok, kıyafet abiye saç baş derdin yok, çık bi oyna derdin yok, bangır bangır kafanı şişirecek müzik yok. Ha bak birde arkadasinin (!) mesaji okundu derdi de olmasın. ( cevap verme)🤣

Merhabalar. Fikrinize çok ihtiyacım var.
Üniversitede tanışıp samimiyet kurduğum, aynı şehirde yaşadığım, çok yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşım var. Her gün konuşmamıza rağmen nişanına beni davet etmedi. Üstelik nişan yaptığını instagram paylaşımından öğrendim. Çok üzüldüm, çok ağladım ama kendisine hiçbir şey demedim, sadece tebrik ettim. Bu süreçte ister istemez aramıza soğukluk girdi. Ardından bugün yine öğrendim ki düğününe beni davet etmemiş. Çok yakın bir zamanda düğünü olduğunu başka arkadaşlarımdan öğrendim. Ortak arkadaşlarımızı günler öncesinden davet etmiş.
Tüm bu olaylardan sonra bugün bu arkadaşımı her yerden sildim. Bana az önce mesaj atmış. Benim şehirde olup olmadığımı bilemediği için davetiye veremediğini, eğer şehirdeysem davetiye vereceğini söylemiş.
Sizce ne yapayım? Bu şekilde davranarak beni çok zor durumda bıraktı, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum :KK43:

Gelemeyeceğim davetin için sağol demen yeterli insan arkadaşını davet etmez mı yok artık :işsiz:

Hiç cevap vermeyin, tabi ki gitmeyin de.

Merhabalar. Fikrinize çok ihtiyacım var.
Üniversitede tanışıp samimiyet kurduğum, aynı şehirde yaşadığım, çok yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşım var. Her gün konuşmamıza rağmen nişanına beni davet etmedi. Üstelik nişan yaptığını instagram paylaşımından öğrendim. Çok üzüldüm, çok ağladım ama kendisine hiçbir şey demedim, sadece tebrik ettim. Bu süreçte ister istemez aramıza soğukluk girdi. Ardından bugün yine öğrendim ki düğününe beni davet etmemiş. Çok yakın bir zamanda düğünü olduğunu başka arkadaşlarımdan öğrendim. Ortak arkadaşlarımızı günler öncesinden davet etmiş.
Tüm bu olaylardan sonra bugün bu arkadaşımı her yerden sildim. Bana az önce mesaj atmış. Benim şehirde olup olmadığımı bilemediği için davetiye veremediğini, eğer şehirdeysem davetiye vereceğini söylemiş.
Sizce ne yapayım? Bu şekilde davranarak beni çok zor durumda bıraktı, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum :KK43:
EN son Bdv konum bu 😂
Sen şanslıymışsın bir nebze çünkü çağırma lütfunda bulunmuş son dakika nikaha.
Sen ne mi yaptın dersen hiç bir şey yapmadım. Ben beni kırıpta tekrar bana yolu düşmeyeni görmedim gün gelir diye o güne sakladım bu olayı. En iyisi pandemiden dolayı katılamayacağım kusura bakma mutluluklar diliyorum de geç.

Back
X