Nişanlanacağım ama hiçbir şey istediğim gibi olmuyor!

Annenizin ikramliklarini ogrenebilir miyim?
Cogu insan yemegi kimse anlamiyor demis ama benim sözümde evde verilen yemek cok konusulmustu hala bana erkek tarafi ondan bahseder cok lezzetliydi diye.
Yani bence ikramliklar onemli.
Birde pasta kesin.

benimde öyle olmuştu eşin olacak kişiyle anlaşıyormusun formaliteye takılma derim

aklıma ne geldi dersiniz,

süperman dizisinin bir bölümü vardı, Clark ve Lucie nişanlanacaklar. İki tarafın da annesi fazla müdahele ediyorlar, Lucie kafayı yiyori Clark'a sarıyor, adamcağız herkesin arasında kalıyor, ne yapacağını bilemiyor.

ha ha süpermanin derdine gel

neyse tabi dünya dışı birileri geliyor, süperman ve Lucie ölümden dönüyorlar.
sonra bırakıyorlar bu nişan organizasyonunu annelere, amaaaan diyorlar biz bulmuşuz birbirimizi, bugün de hayattayız, nişan mişan formalite, anneler halletsin, biz işimize bakalım cicim

Öncelikle hayırlı olsun.

Hayatta zaten birçok şey istediğimiz gibi olmuyor, kaldı ki bence hiçbir zaman hiçbir şey mükemmel olmak zorunda da değil.

Rahat olun tavsiyem. Kendinizi yıpratmayın lütfen.

Doğru adamı bulduysanız, o konuda istediğiniz olduysa gerisi teferruat.

Mutluluklar.

Ayri ulkelerdemiydiniz ki

Merak ettim kv'ni.. Bir araya gelemeyişlerini
O zamandan sapıtıktı benim kv. Annem onla tanışsaydı çıldırırdı. İzin vermezdi. Kaldı ki yine izin vermedi. Olmaz bu kadınla diye. Davetiyeyi verdim, geliyorsan gel gelmiyorsan gelme dedim. Mecbur geldi
Ayri ulkelerdemiydiniz ki
Hayır, bilakis aynı şehirdeydik. Sadece aileler tanışsın istemedik. Her şey bizim istediğimiz gibi oldu. Nişan alışverişi kayınvalide problemi yok, aman kim ne takacak yok. Sizin oğlan neci meselesi yok. Oldu bitti işte

Super olmus :)

Arkadaşlar teşekkür ederim herkese cevapları için.. En yakın arkadaşım ve ben biraz el attık mönü olayına ve annemi benim istediklerimin yapılacağı konusunda ikna ettik kırmadan :)) o daha çok yemek tarzı şeyler düşünmüştü etli pilav, fırında kaşarlı mantar, peynir dolgulu köz biber, mücver vs. ben de yemekten ziyade böyle ikramlık börek kek rus salatası sarma kurabiye kanepecikler vs istiyorum pastamız da var zaten.. Yani belki doğrusu bu değildir ama sonuç olarak benim tercihim bu yönde :) misafirler konusunda yapacak bir şey yok tabi olsun artık idare edeceğiz biraz.. Tekrardan hepinize teşekkürler :))

TV'de bazen ünlü politikacıların, iş adamlarının vs çocuklarının düğün haberlerini izliyorum. Mesela diyor ki gelinin şahitliğini bilmem kim yaptı, bakanın biri mesela. Ya da başka bir iş adamı. O zaman hep aklımdan geçiyor, acaba o düğünün gelin ve damadı bu şahidi mi hayal etmişti.

Ya da davetliler.
Dediğiniz gibi gelinin/damadın annesi babası iş hayatından tanıdığı kişileri davet ediyorlar. Gelin ve damat bizzat tanımıyor bile ama düğünlerinde bu kişiler de oluyor. Hayal ettikleri düğün bu muydu?

O yüzden ben düğünün gelin ve damada ait olduğunu düşünmüyorum. Bence düğün ailelerin...

Aynı şekilde nişan da öyle.

Sadece balayı gelin ve damadın bence.

O yüzden çok kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…