nişanlanan eski sevgili

evet galiba tam olarak böyle. ben bu kadar etkilenmişken onun hayatına çok rahat devam etmesi beni üzdü biraz. en azından bir miktar bekler diye düşünüyordum, yanlış düşünmüşüm
Benim eski sevgilim de benden hemen sonra birini bulmuş, en son ayrılmışlardı ama belki barışmışlardır kim bilir? Bu konuda sizi anlıyorum yani. O rahatça hayatına devam edebiliyorsa siz de devam edin. Ara sıra aklınıza gelir elbette, gelmez diyemem ama aklınıza geldiği gibi hemen gitmesi lazım. Kafayı fazla takınca siza zararı olur.

Geçiyor valla. Bazen aklına geliyor ama sanki eski bi arkadaşını hatırlar gbi hatırlıyorsun. Çok canın yanıyor agloyorsun ama geçiyor. Üzülme. Kimseye bişey olmuyor..
Senn şu an canını yakan tek şey hayallerini onunla yaşaması. Boşverr.. hayat kısa tadını çıkar 💕

Dile kolay 4 sene bu şeye benziyor yıllarca kilo alıp bir anda zayıflamayı beklemek gibi. Zamanla azar azar silinecektir anılar elbet kalır onlara yapacak bir şey yok modern tıp dışında :) Kendinizi hazır hissettiğinizde birini tanımaya başlayın devam edin hayata. Erkekler ömce umursamayıp daha sonra acı çekerler ama olur da size ulaşmaya çalışırsa da kesinlikle tüm yolları kapatın.

İnşallah senin karşına da seni hakeden , çok mutlu olacağın insanlar çıkar.
Ama 4 yıllık iliskiden 3 ay sonra biriyle tanışmak erken bir süre değil. Hatta geç bile olabilir çünkü insan uzun ilişkisi bitince sigara gibi,uyuşturucu gibi bir yoksunluk hisseder. Telefon açma yoksunluğu, hayatınin her anini haber verme yoksunluğu, birini merak etme, öpüp koklama yoksunluğu...
O yüzden uzun ilişkisi bittiği gibi yeni birilerine kalbini açmaya hazır olur ve onu kaybetmemek için ciddi adımlar atar,evlilik vs yoluna girer.
Bu şekilde hepimizin çevresinde tonla insan vardır.
Bence karşına bu fotolarin düşmesi kötü olmamış. En azından artık onun kesinlikle gittiğini ve asla baslamayacagini biliyorsun. Bu sana güç versin.
Onu düşünmeden daha mutlu bir hayat kurmaya çabala. Zor elbette ki ama sen çabala, elbet bir yerden sonra işlerin yoluna girdiğini,artık özlemedigini farkedeceksin

Benim uzun ilişkim ile aileler yüzünden ağlaya ağlaya ayrıldık.
Ben bekarken o iki kez nişanlandı iki kez evlendi hem de 2 yıl içinde aile zoru ile (aşiret olayları)
Öldüm bittim diyordum birbirimiz ile konuşmadan edemiyorduk sonuç belki uzun sürdü üstünden 5 yıl geçti ama birini tanıdım zamanla herşeyi unutturdu.
Yıllar geçecek ve unutacaksın herşeyin hayırlısını iste.
Şuan benim için o kişinin asla doğru olmadığına o kadar eminim ki.
Hakkımda hayırlısı gerçekten yolumdan çıkmasıymış zaman aldı ama öğrendim şükürler olsun

Geçiyor . Gerçekten geçiyor.

3 yıllık ilişkim.Hemde asker yolu beklediğim ve döndüğün de beni eski sevgilisiyle aldatmış erkek arkadaşımı iki cihan bir araya gelse unutamam. Bu acı geçmez, başkasıyla yapamam bir daha asla sevemem diye düşünerek aylarca hırpaladım kendimi.
Aldatılmış olmama rağmen hala çok seviyordum. Her adımını izledim, takip ettim. Ben acı çekerken o kızlarla gününü gün ediyordu. Öleceksin gibi geliyor anlıyorum sizi.

Sonra bir süre sonra bir başkasına şans verdim arkadaşlarımın zoruyla evet aşık olmamıştım ama iyi geldi.
Bir baktım ki unutmuşum. Geri döndü kabul etmedim. Düşünün ki dönsün diye ağlardım :)

Sonra evlendi belki çocugu bile olmuştur bilmiyorum. Artık bakınca hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı.
Bir daha öyle aşık olmadım orası ayrı. O kadar gözlerim kör olacak kadar aşık olmakta istemem doğrusu :)

Bunları, yaşadıklarım içinizi rahatlatır diye yazıyorum. Biliyorum böyle şeyler duymak bana da iyi gelirdi.
En kısa sürede toparlanmanız dileklerimle:KK200:

1.5 yıl neden bu ilişkinin yasını tuttunuz böyle? İnsan yakınını kaybrdince bile daha kısa sürede normale dönüyor. Bu sizin olayı fazlaca dramatize edip kendi yas sürecinize olan hayranlıgınız tamamen.
Erkekler biten ilişkilerinin arkasından öyle "biraz bekleyeyim daha yeni ayrıldım, bu eski ilişkime saygısızlık olur" tarzında düşünmezler. Böyle birşey beklemen gerçekcilikten çok uzak.
Ben de mesela yrılma süreçlerini yalnız atlatabilen biri değilim. Bir başka insanın hayatıma girip onun etkisiyle atlatırım ayrılıgı. Gocunmuyorum da bundan. Ex benim hayatımdan cıktıgı an bitmiştir zaten. Ertesi gün bile hayatıma birini alabilirim. Hiç de rahatsızlık duymam bundan. Geriye dönüp baktıgımda yaşadıgım süreçte hatam yoksa, oturup da o ilişkinin yasını tutmam. Canım yanar evet ama canı cehenneme yani ex'in. Gelsin sıradaki deyip hayatına devam edeceksin.

bu saatte beni bunları yazmaya iten şey ne bilmiyorum. kimsenin mutluluğunda gözüm olmadığını da baştan belirtmek istiyorum sadece birkaç teselli cümlesi, bak ben de atlattım diyip sırtıma vurulmasını istiyorum galiba.
1.5 yıl önce dolu dizgin geçirdiğim 4 yıllık ilişkim bitmişti. bir anda bıçak gibi biten bir beraberlikti. ilişki detayının önemli olduğunu düşünmediğim için geçiyorum buraları. her yerden engel yediğim için sıfır haber alarak çok zor, depresif, evden dışarı çıkmadığım, önce 12 kilo alıp daha sonra 20 kilodan fazla verdiğim, reglimin kesildiği garip bir ayrılık sonrası döneme girdim. atlattım diye düşünüyordum bugüne kadar. elbet her gün aklıma geliyordu ama özlemiyordum mesela. bugün önüme bir fotoğraf düştü, sonra birkaç tane daha. nişanlanmış, altına methiyeler dizilmiş..4 yıllık ilişkiden 3 ay sonra sevgili olunmuş..benim kolumu bile kaldıracak gücüm olmadığı zamanlarda. canım acıdı, atlattım sandığım hiçbir şeyi atlatamadığımı anladım. biraz daha salaklık edip stalkladım.. dedim neyim eksikti, onca yıl sonra neden terkedildim. çok normal şeyler biliyorum ama başta da belirttiğim gibi geçecek denmesine ihtiyacım var galiba. geçecek mi gerçekten? yoksa her şarkıda gelecek mi aklıma.. son olarak belirtmek isterim ki inşallah mutlu olurlar karşısındaki insanın hiçbir suçu yok, kendisine garezim de yok. :))
Hic iliskim olmadi belki buna yorum yapacak en son insanim ama gececek emin ol gececek

2 yil once bir arkadasim ilgisiz alakasi sevdigini gostermeyen hatta belkide sevmeyen erkek arkadasindan ayrildiginda aglarken sarilip emin ol gececek demistim o arkadasim wvlendi emin ol o kisiden her konuda cok ama cok iyi biriyle evlendi maddi manevi her acidan cok iyi nir evliligi var gayet mutlu

Ve o kisiyle evlense mutsuz bi hayata kapi acacagini dusunuyordum

4 yıllık ilişki yaşadım bitti çok da zorlandım sonra o nişanlandı benim de gözüme soktu bunu bak ben nişanlandım diyerek
Baktım ben fedakarlık yapıp onu zorlamadığım şeyleri o kızla yapıyordu bunu da bana atıyordu engelliyordum başka hesap açıp yazıyordu falan ergenlik zamanlarımdı üzülüyordum içten içe. Sonra kendi hayatıma bakmaya karar verdim
Sevgilim oldu o da ayrılmış kızdan döndü cvp bile yazmadım
Tozu bile kalmadı inan
Geçiyor şüphen olmasın

O daha az sevmiş ve aranızda aşk yokmuş demek ki. Hayatında aşk istemiş. Belki de sizden daha önce de ayrılmak istemiştir ama bırakmayacağınızı düşündüğü için yapamamıştır. Bitmesinin en güzel yolunun iletişimi birden kesmek olduğunu düşünmüştür. Sigara bağımlılığı da öyledir. Bırakmak istersen birden bırakırsın. Çünkü azaltarak bırakmış sayılmazsın. O hayatını yaşamış aşık olmuş. Siz de kendi kabugunuza çekilip başkalarının hayatını yaşamışsınız. Siz de yaşayabilirdiniz. O kendini sevmiş siz kendinizi sevmemişsiniz.

1.5 yıl neden bu ilişkinin yasını tuttunuz böyle? İnsan yakınını kaybrdince bile daha kısa sürede normale dönüyor. Bu sizin olayı fazlaca dramatize edip kendi yas sürecinize olan hayranlıgınız tamamen.
Erkekler biten ilişkilerinin arkasından öyle "biraz bekleyeyim daha yeni ayrıldım, bu eski ilişkime saygısızlık olur" tarzında düşünmezler. Böyle birşey beklemen gerçekcilikten çok uzak.
Ben de mesela yrılma süreçlerini yalnız atlatabilen biri değilim. Bir başka insanın hayatıma girip onun etkisiyle atlatırım ayrılıgı. Gocunmuyorum da bundan. Ex benim hayatımdan cıktıgı an bitmiştir zaten. Ertesi gün bile hayatıma birini alabilirim. Hiç de rahatsızlık duymam bundan. Geriye dönüp baktıgımda yaşadıgım süreçte hatam yoksa, oturup da o ilişkinin yasını tutmam. Canım yanar evet ama canı cehenneme yani ex'in. Gelsin sıradaki deyip hayatına devam edeceksin.
aslında şöyle ilk 5-6 ay evet çok arabesk yaşadım hayatı şu an daha akıllıyım mesela bu konuda. daha sonrasında kafamı bir şeylerle meşgul etmeye başladım. hiçbir haber alamadığım için hep o son gidişi aklımdaydı. yazdığım gibi bıçak gibi bitmişti ve ne olduğunu anlamamıştım. konduramıyordum sadece

Ya allah aşkına 1.5 sene ne demek nasıl bu kadar kendinizi kaptırıp dağıldınız aklım almadı. Şu hayatta nasıl bi sevgili bu kadar hayatın odak noktası yapılır neden yapılır? Bir hafta iki hafta hadi bilemedin bir ay tamam diyelim de sonrası artık çok fazla geliyor bana. Bu güzelim hayattan 1.5 yıl çalmaya değecek sizden değerli kimse olmamalı inanın.

Atlatabildiniz mi peki şu an ? Ben de aldatıldım geçen hafta ve su an sözlü. Sizin gibi oldu bitti geçti unuttum diyen birilerini arıyorum. Benim ilişkim 2 seneydi. Benden 2 gün sonra tekrar aşık olmuş. 2 günlük bir şey değildir tabi Allah bilir ne zamandır boynuzlaniyordum

Atlatabildiniz mi peki şu an ? Ben de aldatıldım geçen hafta ve su an sözlü. Sizin gibi oldu bitti geçti unuttum diyen birilerini arıyorum. Benim ilişkim 2 seneydi. Benden 2 gün sonra tekrar aşık olmuş. 2 günlük bir şey değildir tabi Allah bilir ne zamandır boynuzlaniyordum
yani evet. hayat bir şekilde devam ediyor etmek zorunda. düşündükçe kendime üzülüyorum ama Rabbim o en dinmez dediğim kışımı dindirdi şükürler olsun. her şeye daha hevesliyim artık. onlar kendilerini belli ettiler emin olun. onun yasını tuttukça yeni insanları gözümüz görmez. kendimle baş başayım. puzzle yapıyorum, ders çalışıyorum iyi geliyor.:)

yani evet. hayat bir şekilde devam ediyor etmek zorunda. düşündükçe kendime üzülüyorum ama Rabbim o en dinmez dediğim kışımı dindirdi şükürler olsun. her şeye daha hevesliyim artık. onlar kendilerini belli ettiler emin olun. onun yasını tuttukça yeni insanları gözümüz görmez. kendimle baş başayım. puzzle yapıyorum, ders çalışıyorum iyi geliyor.:)
Ben de konu açtım bu hafta burada. Kendim gibi birilerini bulmak için ama daha çok olumsuz yorum yapıp neden bırakmadın ayrilsaydin sen de diyenler oldu. Sizin iyileşmeniz bana moral verdi. Teşekkürler geri dönüşünüz için

Back
X