Nisanlandi ve hala arıyor seviyorum diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi swesp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok büyük ahimi aldı Allaha havale ettim artık aramaya devam ederse degiscem numarami

İnşallah çok dua ediyorum hayırlısı boyleymis diyorum zamana ihtiyacım var galiba

Arkadasa katiliyorum eski sevgiliniz cok bencil sizinle gorusurken ailesinin izin vermeyecegini biliyordu. Sizinle gonul eglendirmis

Mardin halki oyledir diye genellenemez. Ama iclerinden gelenek gorenek diyip boyle yapanlari var. Cocuk seni sevse de hicbir sey yapamaz. Ailesine karsi gelebilecegini hic sanmiyorum. Kendinize bir iyilik yapin unutun

Evet doğru ailesine karşı gelemiyor ve en iyisi unutmak zaten başka yapcak bişey yok kendi öz ailesi de değil annesi babası olmuş yurtta kalmış 5 yaşından sonra almış bu akrabası yetistirmis sürekli anlatirdi sevmezdide pek şimdi onlar istediği için evlenmesi karışık Allah bildiği gibi yapsin

Arkadasa katiliyorum eski sevgiliniz cok bencil sizinle gorusurken ailesinin izin vermeyecegini biliyordu. Sizinle gonul eglendirmis

Bunu bilsem en azından ailesinin başından istemedigini bukadar uzamazdi belki ama söylemişti ailesi de biliyordu ozaman bişey demiyorlardi sonradan böyle oldu

Bunun doğulu olmasıyla mardinli olmasıyla vs ilgisi yok. Bunun insan olmakla ilgisi var. İnsan olsa zaten bekle diyip sonra da habersiz bir şekilde başkasıyla nişanlanmazdı. Bu nasıl bir yalan , nasıl bir korkaklık böyle.. İnsanda biraz utanma olur, bir de şimdiden yolunu yapıyor evlenince de arayacağım diye, bu durumu normalleştirmesine izin vermeyin asla. Herşeyden önce kendinize saygınız olsun, iletişiminizi kesin.

Delikanlı olsaydı hayatında nişanlısı varken sizi aramazdı. Sizi seviyor olsaydı ailesini bile gerekirse karşısına alırdı. O insanla evlilik hayalleri kurarken, sizinle de konuşup kendi egosunu okşamış. Diyorum ki, o kıza kadın olarak saygınız yok da kkendinizede mi saygısızsiniz. Adam evleniyor, başkasıyla yatacak, sarılarak uyuyacak sen orda yalnız başına bir telefon kkonuşmasıyla kendini ne kadar basite indirgeyeceksin. Ayıp! Hayatın bu kadar ayak altında mi? Psikolojik olarak yipranacaksin. Kafana takıp onlar musmutlu geceler gecirirken, "ay beni aradı, ağladı, bırakmıyor" diye kendini avutacaksin. Koskoca bir yalanla. Sevseydi seninle olurdu net ve basit. Adam sadece egosu için uğraşıyor. Git başkasıyla mutlu ol kimsenin hayatını da kendi hayatini da bozma. Kendini düşün. Yapmayin bunu kendinize.

Kimle evlenecegini ailesi karar verirken korkuyor ama nisanliyken baskasiyla konusmaya korkmuyor. Yemezler...

Evet

Asigilik karaktersiz pislik bi insan en azından ayrılıp ne halt yiyorsa yeseydi onuda yapmadı konuşurken nişanlandı ben öğrendim bi şekilde nisanlandigini da soylemedi okadar karaktersiz biliyorum bundan sonra olsunda istemiyorum zaten sadece üzülmesi aglamasi üzdü beni asıl acınacak halde olan benim ama ona aciyorum yine kendime yazık ediyorum farkindayim

Haklısınız gerçekten adam olsaydı ailesini karşısına alırdı artık olmaz olsunda istemiyorum aciyordum ağlıyor istemiyor zorla evlendiriyolar diye ama aslında acinacak halde olan benmi sim

Seviyorsan ayrıl sonra da kapıma gel de. Engelle gitsin. Gerçekten karar verip ayrılıp gelirse o zaman konuşursunuz.

Seviyorsan ayrıl sonra da kapıma gel de. Engelle gitsin. Gerçekten karar verip ayrılıp gelirse o zaman konuşursunuz.

Yaptığı aslında okadar zoruma gitti ki bunuda dusunmedim desem yalan olur ama sonra değmez boşver dedim ahimi aldı mutlu olcaginida sanmıyorum inşallah da olamaz

Haklısınız gerçekten adam olsaydı ailesini karşısına alırdı artık olmaz olsunda istemiyorum aciyordum ağlıyor istemiyor zorla evlendiriyolar diye ama aslında acinacak halde olan benmi sim

Canim benim hayatim psikoloji ile geçti. Sadece duygularına oynuyor. En başta senin hayatindayken aslında baskasi varmış. Yani seni aldatmamis bile. Baska bir kadını seninle aldatmis. Aldatan kisi konumundasin. Kim bilir diger insana nasil vaatlerde bulunuyordur. Çok sinirleniyorum böyle insanlara. Ya ben sevdigim adami başkasının koynunda birak goz göze gelmelerine içim cizz eder. İİlişkiler bitebilir. Bu konuda emin ol avantajlisin. Çünkü onu unutabilecek nefret edecek elle tutulur ssebeplerin var. Su an sen kaybetmiyorsun geri kalan hayatini kazaniyorsun. Daha iyisi çıkacak iyi ki bitmiş ben hayatimi mahvedecek misim diyeceksin. Tecrubeyle sabittir. Bir kadinin nasil midesi alsin, benim dedigi adamin kendisini secmeyip baskasiyla eevlenmesini ve asıl kişi olmasi gerekirken 2. Kisi konumuna düşürulmeyi. Ona en büyük ders ve kendine en büyük iiyilik arkana bile bakmadan iletisimini engellemek olacaktir. Bundan sonra hayatinda olacak kisiye de kapı acmis olursun.

Yaptığı aslında okadar zoruma gitti ki bunuda dusunmedim desem yalan olur ama sonra değmez boşver dedim ahimi aldı mutlu olcaginida sanmıyorum inşallah da olamaz
Yani şu an adam hem pastam dursun modunda. Hem ailesinin onayladığı nişanlısı var aile mutlu evlenecek. Hem de sevdiği alışık olduğu kadın elinin altında. İstediği zaman konuşuyor. Evlensem de konuşuruz diyor. Burada zarar gören sadece sizsiniz. O yüzden kendinizi düşünün ona göre hareket edin. Mutlu olsa ne olur olmasa ne olur sizinle olmadıktan sonra. Kendisi seçmiş kendisi gitmiş. Düşünmeyin artık.

Yine bir "Ailemin zoruyla nişanlandım mutsuzum, ama ayrılamıyorum" vakası...
Nişanlı da olsam senle de gönlümü hoş edeyim diyecek hali yok ya.
O kızla yüzünde güller aça aça nişasnlanmadıysa ben de birşey bilmiyorum.

Evet yani görücü usulu olmuş kız köy kızı telefon faln kullanmayan birisiymis dediklerine göre onun yerine koydum kendimi daha çok üzüldüm bu pislik istemiyorum diyor ağlıyor buna ayrı üzüldüm artık hepsini bi kenara atıp baskalarina üzülmek yerine kendi hayatima bakmam lazım biliyorum

Doğrudur istemeyen insan yok der erkek ne mecburiyeti olcak ben aciyodum boşuna kendimi üzerek hata bende bırak mutsuzsa mutsuzlugunda boğulsun insan biliyor farkinda acı cektiginden geç anliyormus

Bu devirde köy kızı şehir kızı ayrimi kalmadi sadece seni kandiriyor. Dinleme ya," def ol git yazma bbana seni sikayet ederim de. Nisanlina söylerim " de. Adam seni sevseydi senle evlenirdi. Hepsi yalan. Sen bir de tutup seni bu hale düşüren adama nasıl üzülürsün yapma ! Ben üzülmeyi birak ana avrat soverdim herhalde evlerden irak olsun. Dediğim gb benim sevdigim adami baskasiyla göz göze gelmesinden kiskanirim. Birak telefonu, mesajı geçtim. Seninki gidip nişanlanmış. Kim olursa olsun, kimse kimsenin kafasina silah dayamiyor. İnanma, erkeklere güven olmaz böyle tiplere hic olmaz. Adam evleniyor secimini yapmis tartisilacak uzulecek bir sey bile yok. Yani o kadar sinirlendim ki kelimeler yetmiyor ya ne demek seninle konusurken başkasıyla nisanlanmak. Gitsin bir köşede ölsün mümkünse. Sen de dönüp bakma bile. Üzülürsen kendine yazik edersin. Üzülmeyi birak ddünyadaki en nefret edecegin insan o.

Bende daha nisanlisina ayrı üzülüyorum buna ayrı üzülüyorum bana yaptığını geçtim salak gibi kendimi hiçe sayipta halbuki en büyük kazığı bana attı keşke böyle olcagina olseydi bi insanda biraz vicdan olur başkasının ahini alıp bekle deyip te sonra hiç yerine nasıl koyarsin iyi niyetimden hep başkaları üzülmesin kırılmasın diye kendimi üzdum birde bu adam polis izin alamıyorum nisan nikah yapalım dugunu izin aldigimda yaparız diyordu kabul etmemiştim bunla ilgili konu acmistim burda hatta sonra bu nisan işi çıktı kabul etsem demekki belki kuma getirecekti Allah kurtarmış aslında hayırlısı buymuş insan sonradan anliyor

Sevgilisini oyalayip ailesinin onerdigi kisiyle nisanlanan, ustune bir de timsah gozyasi doken erkek tipi cok itici. Sevgili olmaz, koca zaten olmaz. Gece gece midem bulandi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…