Kendi vicdanı bi süre sonra rahatlıcak siz içinizde kopan fırtınayla başbaşa kalacaksınız.
Telefon numaranızı değiştirin en başta. O sizi kullanıp atmadan böyle bir adamcığı siz hayatınızdan çıkarın.
En güzel zamanınız yazık etmeyin. Önünüze bakın. Çok iyi erkekler var.çok güzel seven insanlar var. Geriye takılıp hayatınızı mahfetmeyin. İnşallah atlatırsınız ve sizi çok seven birini bulursunuz. Tabi bu sınavı atlatabilirseniz. Hayat bir sınavv çünkü. Mükafatın bu sınavı geçtikten sonra gelicek
Arkadasa katiliyorum eski sevgiliniz cok bencil sizinle gorusurken ailesinin izin vermeyecegini biliyordu. Sizinle gonul eglendirmisİnsan sevince gözü kör oluyor biliyorum ama şu an kendine çok büyük haksızlık yapıyorsun. Bir an önce silkelen ve kendini bu durumdan kurtar.
Karşındaki insanın nasıl bencil bir insan olduğunun farkında mısın? Resmen senin duygularınla oynamış, hayaller kurdurmuş gerçekleşmeyeceğini bile bile, bu çok büyük bir vebal ve hala seni arayıp unutmana engel oluyor. Ağlayan erkeğe de inanma, bu erkekler çok değişik yaratıklar. Ben bıraktım diye her gün arayıp ağlıyordu sevgilim, çok kısa bir sürede başkası ile nişanlandı, timsah gözyaşları bunlar. Acıma acınacak hale düşersin sözüne çok katılıyorum.
Mardin halki oyledir diye genellenemez. Ama iclerinden gelenek gorenek diyip boyle yapanlari var. Cocuk seni sevse de hicbir sey yapamaz. Ailesine karsi gelebilecegini hic sanmiyorum. Kendinize bir iyilik yapin unutun
Arkadasa katiliyorum eski sevgiliniz cok bencil sizinle gorusurken ailesinin izin vermeyecegini biliyordu. Sizinle gonul eglendirmis
Kimle evlenecegini ailesi karar verirken korkuyor ama nisanliyken baskasiyla konusmaya korkmuyor. Yemezler...
Bunun doğulu olmasıyla mardinli olmasıyla vs ilgisi yok. Bunun insan olmakla ilgisi var. İnsan olsa zaten bekle diyip sonra da habersiz bir şekilde başkasıyla nişanlanmazdı. Bu nasıl bir yalan , nasıl bir korkaklık böyle.. İnsanda biraz utanma olur, bir de şimdiden yolunu yapıyor evlenince de arayacağım diye, bu durumu normalleştirmesine izin vermeyin asla. Herşeyden önce kendinize olan saygınız olsun, iletişiminizi kesin.
Delikanlı olsaydı hayatında nişanlısı varken sizi aramazdı. Sizi seviyor olsaydı ailesini bile gerekirse karşısına alırdı. O insanla evlilik hayalleri kurarken, sizinle de konuşup kendi egosunu okşamış. Diyorum ki, o kıza kadın olarak saygınız yok da kkendinizede mi saygısızsiniz. Adam evleniyor, başkasıyla yatacak, sarılarak uyuyacak sen orda yalnız başına bir telefon kkonuşmasıyla kendini ne kadar basite indirgeyeceksin. Ayıp! Hayatın bu kadar ayak altında mi? Psikolojik olarak yipranacaksin. Kafana takıp onlar musmutlu geceler gecirirken, "ay beni aradı, ağladı, bırakmıyor" diye kendini avutacaksin. Koskoca bir yalanla. Sevseydi seninle olurdu net ve basit. Adam sadece egosu için uğraşıyor. Git başkasıyla mutlu ol kimsenin hayatını da kendi hayatini da bozma. Kendini düşün. Yapmayin bunu kendinize.
Seviyorsan ayrıl sonra da kapıma gel de. Engelle gitsin. Gerçekten karar verip ayrılıp gelirse o zaman konuşursunuz.Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve hersey yolundayken nisan yapcaktik bana bekle diyordu sürekli bekliyorduk sonra nisanlandigini öğrendim.Benimle konuşurken sorduğumda başta inkar etti sonra evet dedi tabi ağzıma geleni saydim 10 subatta nisanlanmisÇok üzüldüm hala da öyle sosyal medya hesaplarına bakıyorum devamli engel olamıyorum kendime uykum düzenim bitti diplerdeyim içim acıyor mutsuzum. Asıl mesele sürekli beni araması ve seviyorum diye aglamasi ozaman niye nisanlandin diyorum ailem falan zorladı mecburdum bilmediğin çok şey var diyo anlatmiyor.Donusumde yok artık mutsuzda olsam bu evlilik olcak diyo mardinli kendisi ailesine karşı gelemiyor ve kendi memleketlerinden biri olsun demisler. Arama yazma diyorum bişeylere tam aliscakken tekrar hatırlatiyo kendini bende karşı koyamiyorum Bikaç aydan evlencek ama seviyorum yine ariycam diyo gerekirse ailenide karşına alsaydin mutsuz olcagin evlilik yapcagina diyorum olmaz diyo oranin adetleri öylemi kizlar İşin içinden bi türlü çıkamıyorum cok mutsuzum bigün boşanip gelsem kabul edermisin evliykende arasam konusurmusun diyo Hayır tabiki arama diyorum arıyor ve karşı koyamiyorum.
Seviyorsan ayrıl sonra da kapıma gel de. Engelle gitsin. Gerçekten karar verip ayrılıp gelirse o zaman konuşursunuz.
Haklısınız gerçekten adam olsaydı ailesini karşısına alırdı artık olmaz olsunda istemiyorum aciyordum ağlıyor istemiyor zorla evlendiriyolar diye ama aslında acinacak halde olan benmi sim
Yani şu an adam hem pastam dursun modunda. Hem ailesinin onayladığı nişanlısı var aile mutlu evlenecek. Hem de sevdiği alışık olduğu kadın elinin altında. İstediği zaman konuşuyor. Evlensem de konuşuruz diyor. Burada zarar gören sadece sizsiniz. O yüzden kendinizi düşünün ona göre hareket edin. Mutlu olsa ne olur olmasa ne olur sizinle olmadıktan sonra. Kendisi seçmiş kendisi gitmiş. Düşünmeyin artık.Yaptığı aslında okadar zoruma gitti ki bunuda dusunmedim desem yalan olur ama sonra değmez boşver dedim ahimi aldı mutlu olcaginida sanmıyorum inşallah da olamaz
Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve hersey yolundayken nisan yapcaktik bana bekle diyordu sürekli bekliyorduk sonra nisanlandigini öğrendim.Benimle konuşurken sorduğumda başta inkar etti sonra evet dedi tabi ağzıma geleni saydim 10 subatta nisanlanmisÇok üzüldüm hala da öyle sosyal medya hesaplarına bakıyorum devamli engel olamıyorum kendime uykum düzenim bitti diplerdeyim içim acıyor mutsuzum. Asıl mesele sürekli beni araması ve seviyorum diye aglamasi ozaman niye nisanlandin diyorum ailem falan zorladı mecburdum bilmediğin çok şey var diyo anlatmiyor.Donusumde yok artık mutsuzda olsam bu evlilik olcak diyo mardinli kendisi ailesine karşı gelemiyor ve kendi memleketlerinden biri olsun demisler. Arama yazma diyorum bişeylere tam aliscakken tekrar hatırlatiyo kendini bende karşı koyamiyorum Bikaç aydan evlencek ama seviyorum yine ariycam diyo gerekirse ailenide karşına alsaydin mutsuz olcagin evlilik yapcagina diyorum olmaz diyo oranin adetleri öylemi kizlar İşin içinden bi türlü çıkamıyorum cok mutsuzum bigün boşanip gelsem kabul edermisin evliykende arasam konusurmusun diyo Hayır tabiki arama diyorum arıyor ve karşı koyamiyorum.
Evet yani görücü usulu olmuş kız köy kızı telefon faln kullanmayan birisiymis dediklerine göre onun yerine koydum kendimi daha çok üzüldüm bu pislik istemiyorum diyor ağlıyor buna ayrı üzüldüm artık hepsini bi kenara atıp baskalarina üzülmek yerine kendi hayatima bakmam lazım biliyorumCanim benim hayatim psikoloji ile geçti. Sadece duygularına oynuyor. En başta senin hayatindayken aslında baskasi varmış. Yani seni aldatmamis bile. Baska bir kadını seninle aldatmis. Aldatan kisi konumundasin. Kim bilir diger insana nasil vaatlerde bulunuyordur. Çok sinirleniyorum böyle insanlara. Ya ben sevdigim adami başkasının koynunda birak goz göze gelmelerine içim cizz eder. İİlişkiler bitebilir. Bu konuda emin ol avantajlisin. Çünkü onu unutabilecek nefret edecek elle tutulur ssebeplerin var. Su an sen kaybetmiyorsun geri kalan hayatini kazaniyorsun. Daha iyisi çıkacak iyi ki bitmiş ben hayatimi mahvedecek misim diyeceksin. Tecrubeyle sabittir. Bir kadinin nasil midesi alsin, benim dedigi adamin kendisini secmeyip baskasiyla eevlenmesini ve asıl kişi olmasi gerekirken 2. Kisi konumuna düşürulmeyi. Ona en büyük ders ve kendine en büyük iiyilik arkana bile bakmadan iletisimini engellemek olacaktir. Bundan sonra hayatinda olacak kisiye de kapı acmis olursun.
Yine bir "Ailemin zoruyla nişanlandım mutsuzum, ama ayrılamıyorum" vakası...
Nişanlı da olsam senle de gönlümü hoş edeyim diyecek hali yok ya.
O kızla yüzünde güller aça aça nişasnlanmadıysa ben de birşey bilmiyorum.
Evet yani görücü usulu olmuş kız köy kızı telefon faln kullanmayan birisiymis dediklerine göre onun yerine koydum kendimi daha çok üzüldüm bu pislik istemiyorum diyor ağlıyor buna ayrı üzüldüm artık hepsini bi kenara atıp baskalarina üzülmek yerine kendi hayatima bakmam lazım biliyorum
Bu devirde köy kızı şehir kızı ayrimi kalmadi sadece seni kandiriyor. Dinleme ya," def ol git yazma bbana seni sikayet ederim de. Nisanlina söylerim " de. Adam seni sevseydi senle evlenirdi. Hepsi yalan. Sen bir de tutup seni bu hale düşüren adama nasıl üzülürsün yapma ! Ben üzülmeyi birak ana avrat soverdim herhaldeevlerden irak olsun. Dediğim gb benim sevdigim adami baskasiyla göz göze gelmesinden kiskanirim. Birak telefonu, mesajı geçtim. Seninki gidip nişanlanmış. Kim olursa olsun, kimse kimsenin kafasina silah dayamiyor. İnanma, erkeklere güven olmaz böyle tiplere hic olmaz. Adam evleniyor secimini yapmis tartisilacak uzulecek bir sey bile yok. Yani o kadar sinirlendim ki kelimeler yetmiyor ya ne demek seninle konusurken başkasıyla nisanlanmak. Gitsin bir köşede ölsün mümkünse. Sen de dönüp bakma bile. Üzülürsen kendine yazik edersin. Üzülmeyi birak ddünyadaki en nefret edecegin insan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?