nitekim,ben bir kız olduğum halde doğunun katı kurallarını yenip sevdiğim adamla evlenebildim hiç kolay olmasadaValla kizlar doğuluyum,tek diyeceğim bunun sehirle falan alakasinin olmadığı. Birazcık yürekli olup ben başkasını seviyorum denildiğinde zaten aileler ilerde bitecek bir evlilik yaptırmak istemez çocuklarına. Yanii kusura bakma ama seninkide azıcık adamlık olsa seninle beraberken nisan yapmazdı. Bence şöyle düşündü mutlu olursam zaten artık görüşmeyi keserim diye düşündü ama işler istediği gibi gitmedi... tavsiyem uzak dur kendin için
Kesinlikle o kızın haberi olmalı ama şu an kendisi de karşılık verdiği için suçlu o yüzden bunu yapamaz. Ilk aradığında gururlu davranıp nişanlına sahip ol beni aramasın demesi gerekirdi o tren kaçmış..Seni aradığına mesaj attığına dair ekran görüntülerini alıp, nişanlısına gönderiyorsun. Çünkü esasında ona yazık.
Hiiiç de kaçmaz. Suçlu ama dönebilir. Vermesin o detayları. Böyle pislik adamlara bu cesareti kadınlar veriyor. Haksız mıyım?Kesinlikle o kızın haberi olmalı ama şu an kendisi de karşılık verdiği için suçlu o yüzden bunu yapamaz. Ilk aradığında gururlu davranıp nişanlına sahip ol beni aramasın demesi gerekirdi o tren kaçmış..
inanma ya hu sevmediğiyle evlenecek koynunada girecek ee nasıl üzülme buTabiki öyle bi konumda kesinlikle olmak istemem aradiginda acmiycam konusmuycam yazmiycam diyorum yine cevap veriyorum ağlıyor devamli seviyorum diye uzuluyorum
Seni aradığına mesaj attığına dair ekran görüntülerini alıp, nişanlısına gönderiyorsun. Çünkü esasında ona yazık.
Valla kizlar doğuluyum,tek diyeceğim bunun sehirle falan alakasinin olmadığı. Birazcık yürekli olup ben başkasını seviyorum denildiğinde zaten aileler ilerde bitecek bir evlilik yaptırmak istemez çocuklarına. Yanii kusura bakma ama seninkide azıcık adamlık olsa seninle beraberken nisan yapmazdı. Bence şöyle düşündü mutlu olursam zaten artık görüşmeyi keserim diye düşündü ama işler istediği gibi gitmedi... tavsiyem uzak dur kendin için
Bak canim azcik olsun mantikli düsün... iki tercih imkanin var. 1. Bu adami böyle kabul edersin adam sana pesin pesin söylemis o kizla evlencem diye. Sakin bu adam evlendikten sonra bosanirim laflarina inanma. Eger onda o yürek olsaydi simdide ailesine karsi durabilirdi. Ikinci kadin olarak mi onun oyuncagi mi olmak istiyorsun? Onun o kadindan cocugu olucak. Sen hem o kadinin hemde o cocugun günahina nasil giriceksin? O kizin yerine koy kendini. Sana aynisini yapsalar hosuna gidermi? Sen evlenip yuva kurmak istemiyormusun? Bu adamla evlenemiceksin bunu bil öyle karar ver. Veya 2. Tercihin numarani degistirip bu adamdan uzaklasmak. Kendini kurtarmak. 2 ay aglar sonra unutursun unutmasan bile alisirsin. Bu kadar degersiz biri degilsin sen
numarasını engellemeyi düşünmüyormusun?Boşanacak insan zaten hiç evlenmezdi yol yakınken dönerdi sanmıyorum artık o yolunu çizmiş bende arıyor aciyorum teli falan ama eskisi gibi olayım konuşayım diye değil ağlayıp sürekli istemedigini söylüyor bunlar konuştuğu artık onada izin vermiycem kendi istedi 2 yıl ya vicdansiz pislik adam bana en azından bekle demez insan ayrılır benim salakligim inanıyorum daha yazık diyorum
numarasını engellemeyi düşünmüyormusun?
en doğrusunu yaparsın.Engelledim heryerden sildim eğer başka numaradan ararsa da artık numaramı degisirim yani olmaz bundan sonra farkındayım kendimi boşuna yipratiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?