Sevgilisini oyalayip ailesinin onerdigi kisiyle nisanlanan, ustune bir de timsah gozyasi doken erkek tipi cok itici. Sevgili olmaz, koca zaten olmaz.
Size değil, ailesine ağlayacaktı zamanında. Maalesef yarın bir gün evlenecek, mutsuzum diyerek yine ağlayacak sonra bir bakacaksınız 3 tane çocuk olmuş ama bu hala ağlıyor
Sizin merhametinize güvenerek arıyor, dayanamıyorum diyorsunuz ya, işte onu bildiğinden böyle rahat. Dizginleri elinize alın, öyle yaparsanız belki gerçekten kaybettiğine inanır, kahrolur da yol yakınken aklı başına gelir (kabul edersiniz)
Yarin o zorla (!) evlendirildigi evlilikten cocuk da yapar vakit kaybetmeden.. Uzuluyosun, ondan konusuyosun; he canim heTabiki öyle bi konumda kesinlikle olmak istemem aradiginda acmiycam konusmuycam yazmiycam diyorum yine cevap veriyorum ağlıyor devamli seviyorum diye uzuluyorum
Onda azicik karakter olsa nisanlandiktan sonra en azindan seni aramayi keser. Sende de azicik akil varsa tut kendini görüşme. Bu arada hepsi de yalan dolan bunu bil. Koca adam kim zorla nisanlayacak. Ha zorla nisanlaniyorsa daha da karaktersiz demek ki o yasta hala kendi kararlarini veremiyor. İsin acigi bu adam seni oyalamis. Simdi nisanliyken hala elinde tutmak istiyor. Mumkunse evlendikten sonra da karisina caktirmadan seninle ilişkisini sürdürme gibi bir plani var. Yani hem pastasi duracak hem karni doyacak.Kızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve hersey yolundayken nisan yapcaktik bana bekle diyordu sürekli bekliyorduk sonra nisanlandigini öğrendim.Benimle konuşurken sorduğumda başta inkar etti sonra evet dedi tabi ağzıma geleni saydim 10 subatta nisanlanmisÇok üzüldüm hala da öyle sosyal medya hesaplarına bakıyorum devamli engel olamıyorum kendime uykum düzenim bitti diplerdeyim içim acıyor mutsuzum. Asıl mesele sürekli beni araması ve seviyorum diye aglamasi ozaman niye nisanlandin diyorum ailem falan zorladı mecburdum bilmediğin çok şey var diyo anlatmiyor.Donusumde yok artık mutsuzda olsam bu evlilik olcak diyo mardinli kendisi ailesine karşı gelemiyor ve kendi memleketlerinden biri olsun demisler. Arama yazma diyorum bişeylere tam aliscakken tekrar hatırlatiyo kendini bende karşı koyamiyorum Bikaç aydan evlencek ama seviyorum yine ariycam diyo gerekirse ailenide karşına alsaydin mutsuz olcagin evlilik yapcagina diyorum olmaz diyo oranin adetleri öylemi kizlar İşin içinden bi türlü çıkamıyorum cok mutsuzum bigün boşanip gelsem kabul edermisin evliykende arasam konusurmusun diyo Hayır tabiki arama diyorum arıyor ve karşı koyamiyorum.
engelleyın konusmayınKızlar 2 yıllık bir ilişkim vardı ve hersey yolundayken nisan yapcaktik bana bekle diyordu sürekli bekliyorduk sonra nisanlandigini öğrendim.Benimle konuşurken sorduğumda başta inkar etti sonra evet dedi tabi ağzıma geleni saydim 10 subatta nisanlanmisÇok üzüldüm hala da öyle sosyal medya hesaplarına bakıyorum devamli engel olamıyorum kendime uykum düzenim bitti diplerdeyim içim acıyor mutsuzum. Asıl mesele sürekli beni araması ve seviyorum diye aglamasi ozaman niye nisanlandin diyorum ailem falan zorladı mecburdum bilmediğin çok şey var diyo anlatmiyor.Donusumde yok artık mutsuzda olsam bu evlilik olcak diyo mardinli kendisi ailesine karşı gelemiyor ve kendi memleketlerinden biri olsun demisler. Arama yazma diyorum bişeylere tam aliscakken tekrar hatırlatiyo kendini bende karşı koyamiyorum Bikaç aydan evlencek ama seviyorum yine ariycam diyo gerekirse ailenide karşına alsaydin mutsuz olcagin evlilik yapcagina diyorum olmaz diyo oranin adetleri öylemi kizlar İşin içinden bi türlü çıkamıyorum cok mutsuzum bigün boşanip gelsem kabul edermisin evliykende arasam konusurmusun diyo Hayır tabiki arama diyorum arıyor ve karşı koyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?