Nisanlandi ve hala arıyor seviyorum diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi swesp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilisini oyalayip ailesinin onerdigi kisiyle nisanlanan, ustune bir de timsah gozyasi doken erkek tipi cok itici. Sevgili olmaz, koca zaten olmaz.

Aynen böyle insanlar hiç bişeyi haketmiyor yazıklar olsun ona lanet olsun

Size değil, ailesine ağlayacaktı zamanında. Maalesef yarın bir gün evlenecek, mutsuzum diyerek yine ağlayacak sonra bir bakacaksınız 3 tane çocuk olmuş ama bu hala ağlıyor

Sizin merhametinize güvenerek arıyor, dayanamıyorum diyorsunuz ya, işte onu bildiğinden böyle rahat. Dizginleri elinize alın, öyle yaparsanız belki gerçekten kaybettiğine inanır, kahrolur da yol yakınken aklı başına gelir (kabul edersiniz)

Bundan sonra nisanda atsa gelse yine istemem kendisinede söyledim arıyor konuşuyorum dayanamıyorum ama üzülüyor zorla oldu diye ağlıyor merhametimden aciyorum galiba haklisiniz bu fırsatı vermemem gerekiyor bana yaptığı affedilir gibi değil zaten inşallah bana yasattiklarini bin beter yaşar

Töre var diyelim okumak için kaçanlarda olduğu gibi sevdiğiyle evlenmek icin kaçanlarda aile baskisi olsa minimum size bi secenek sunardi ama iliskiniz varken baskasina yüzük takmazdi yemezler ,kendi bile istiye nisanlanmis size yaptiği sadece duygu eksikliği ve çok eşlilik şipsevdi ikisini bir arada yürütme çabasi gerekirse hattinizi degistirin ama olmayin kötü emellerine malzeme .

Sizi nasıl aldattıysa şimdi de ailesinin zoruyla veya isteyerek ,hiç farketmez, sonuçta nişanlandığı kızı aldatıyor ve sizi aramaya devam ediyor. Bu erkekten medet ummak ne yazık ki acizlikten başka bir şey değil. Evlensem de senle görüşelim diyor pislik ahlaksız. Bu cümlelerin ciddiyetinin ve vehametinin farkındasındır inşallah

Onların orda dısardan birini bulmak yasaksa o zaman bakmıcak dısarı. hayret bir sey yani size ümit versin gitsin nisanlansın ne kişiliksizlik. sizde bu kişiyle hala konuşuyorsunuz.

Telefon numarani degistirmeye ne dersin. Sen duygularina yenik dus , o ikinci olarak seni yedekte tutsun nisanlandigi kiza yazik. Hic mi onun yerine koymuyorsun kendini.

Mardini Adanasi yok bu isin karaktersiz erkegi rastlamis sana.

Ne yazik ki evlenince arasa yine uzulup konusacak bi duygusallik sezdim sizde.

Kendinize bu kotulugu yapmayin. Acini cek icini kanat ama acma tel. Zamanla unutacaksin yoksa zamanla onun 2. Es adayi olacaksin

Oyle bosanicam bekle derken cocuk haberini alacaksin haberin olsun.

Tabiki öyle bi konumda kesinlikle olmak istemem aradiginda acmiycam konusmuycam yazmiycam diyorum yine cevap veriyorum ağlıyor devamli seviyorum diye uzuluyorum
Yarin o zorla (!) evlendirildigi evlilikten cocuk da yapar vakit kaybetmeden.. Uzuluyosun, ondan konusuyosun; he canim he

Bu kadar aptalca adetleri olan bir aileye gelin giden sen olsaydın daha pek çok saçma adetle ömür boyu uğraşır dururdun. Kurtulmuşsun ne güzel.

Acma telefonlarini boşver. Cok sevseydi ikna ederdi ailesini. Banada aile zoruyla gibi gelmedi pek

Engelleyeceksin onu sana ulaşamayacak. İnanma yalan söylüyordur sakın.

Böyle karaktersiz birinden darbe yiyeceğim ve aramalarına cevap vereceğim ha?
Öğrendiğinizde ilk işiniz telefon nuaranızı değiştirmek ve heryerden engellemek olmalıydı.
Bu zamanda kalmış mı artık erkek çocuğu üstelik zorla nişanlamak geçsin o ayakları.

Onda azicik karakter olsa nisanlandiktan sonra en azindan seni aramayi keser. Sende de azicik akil varsa tut kendini görüşme. Bu arada hepsi de yalan dolan bunu bil. Koca adam kim zorla nisanlayacak. Ha zorla nisanlaniyorsa daha da karaktersiz demek ki o yasta hala kendi kararlarini veremiyor. İsin acigi bu adam seni oyalamis. Simdi nisanliyken hala elinde tutmak istiyor. Mumkunse evlendikten sonra da karisina caktirmadan seninle ilişkisini sürdürme gibi bir plani var. Yani hem pastasi duracak hem karni doyacak.

Ooo beyimiz şimdiden yerini yapmaya çalışıyo,evlenirsem görüşmeye devam eder misin filan!2 eşli hayat ne ala memleket.Ben olsam numaramı değiştirirdim ki bir daha ulaşamasın.

Aramasını ve ulaşmasını istemiyorsan engelle hatta numaranı değiştir olsun bitsin ulaşılmak konuşmak istemeyen insana yol çok ha arasın konuşalım ne yardan ne serden diyosan sen bilirsin

Mardin'le ne alakasi var Allah askina. Adamlıkla ilgisi var ailesinin sozunden cikamayan birisi demekki. Yani sorun sehirde degil sevgilinizin kisiliginde. Hayirlisi degilmis deyip engelliyip yolunuza bakmalisiniz

engelleyın konusmayın

siz nişanlansanız ve nişanlınız eskı sevgılısını arasa ıyı mı?

doğulularda boşanma yok, nişan atma yok
kız tarafı namus meselesi yapıp adama ya da ailesinden birine birşey yapabilir

ümitlenme

o arasa da açma telefondan heryerden engelle
evet için acıyordur herşey taze ama kendine hakim olmaya çalış

kızı görmeye gitmeseydi karşı çıksaydı ailesi uzatsa da he derdi
ama görmeye gidince eğer karşı taraf eğer doğuluysa namusa dönüyor maalesef düşünce yapılar farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…