Bence parasal konularda fazla taviz verme maaşı alır almaz eline sayacak değilsindir umarım kuaförünede git , son moda kıyafette al ben şu memurlara bakıyorum üstleri başları,saçları ne kadar bakımsız ev hanımları onlardan bakımlı vergi dairesine gitmiştim kadınlar dökülüyor herhalde bütün paraları erkeklere veriyorlar bu memurlaBence parasal konularda fazla taviz verme maaşı alır almaz eline sayacak değilsindir umarım kuaförünede git , son moda kıyafette al ben şu memurlara bakıyorum üstleri başları,saçları ne kadar bakımsız ev hanımları onlardan bakımlı vergi dairesine gitmiştim kadınlar dökülüyor herhalde bütün paraları erkeklere veriyorlar bu memurlaBence parasal konularda fazla taviz verme maaşı alır almaz eline sayacak değilsindir umarım kuaförünede git , son moda kıyafette al ben şu memurlara bakıyorum üstleri başları,saçları ne kadar bakımsız ev hanımları onlardan bakımlı vergi dairesine gitmiştim kadınlar dökülüyor herhalde bütün paraları erkeklere veriyorlar bu memurlaBence parasal konularda fazla taviz verme maaşı alır almaz eline sayacak değilsindir umarım kuaförünede git , son moda kıyafette al ben şu memurlara bakıyorum üstleri başları,saçları ne kadar bakımsız ev hanımları onlardan bakımlı vergi dairesine gitmiştim kadınlar dökülüyor herhalde bütün paraları erkeklere veriyorlar bu memurlar