Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlın onu eskisi gibi sevmediğini düşündüğü için mi, sende böyle bir düşünceye kapıldın ?
Merhaba arkadaşlar,
cumartesi günü nişanlandım ,çok güzel geçti şükür sorunsuz..ama öncesinde olanlardan bahsetmek istiyorum
nişanlım uzaktan akrabamız tanıdığımız bildiğimiz insanlar ve öncesinde sorunlu 5 aylık bir evlilik yaşamış boşanmış biri.Birbirimizi çok sevdik ben de çok sevdim ailem istemedi ben istedim sevgimin arkasında durdum/durduk mücadele ettim.Bu iki ay süren süreçte ciddi anlamda yoruldum bunaldım sıkıntı yaşadım yaşadıklarım duyduklarım maddi manevi anlamda yıpratıcı oldu.Ailem benim mutluluğumu sevdiğimi görünce kabul ettiler sevdiler ,şimdi onlar mutlular.Sözümüz nişanımız o kadar güzel oldu ki ama eksik bişiler vardı içimde yaşadıklarım anın heyecanını aldı götürdü hep gölgede kaldı.Sözlendim mutluluğumu yaşayamadım.Şimdi nişanlıyım nişanlım benden şikayetçi kendisinden uzak durduğumu söylüyor.Eskisi gibi sevmiyor musun sorusuyla çok karşılaşıyorum.Kendimi sorguluyorum neyim var bu adamı sevmiyor muyum diye neden heyecanlı değilim eskisi gibi?Nerede o eski heyecanım ? O kadar ilgili ve beni seven biri ve bir ailesi var ki ,onların sevgisine ilgisine de karşılık veremiyorum şu anda.
Tecrübeli arkadaşlardan ricam bu süreci nasıl geçirmem gerektiği Karşımdaki insan ikinci evliliğini yapacak mutlu olmak için evleniyoruz ama şu anda mutlu değiliz.Ne yapmam gerekli artık sağlıklı da düşündüğümü söyleyemem zor bir süreç..
Sözlendikten sonra, nişanlandıktan sonra o kadar ilgi kalmaz ki zaten.. Sevgililik gibi olmaz.. Bir de zaten nişan olmuştur evleneceksinizdir, kaybetme korkusu olmaz, sevdiğine de eminsindir.. O yüzden fazla üstünde durmazsın, yüklenmezsin.. Çünkü senin olduğunu bilirsin![]()
Katılamıyorum bende 7 ay nişanlı kaldım alışveriş stresi para sıkıntısı bunları geciyorum 15 aylıkta evliyiz nasıl heycan kalmaz korku olmaz evlendıgınız yada nısanlandıgınız kısıler sızın tapulu malınız degıl
dun eşim benı ısten almaya geldı bende bıraz uzagında kapıda sıgara ıcıyordum yanına gıdemedım cıkacaktım bacaklarım tır tır titredi
ben genelde bu monotonlugu 7-8-9-10 sene cıkmıs ınsanlarda oldugunu dusunuyorum :) daha evlenmeden ne monotonlugu ne heycanlızlığı bu kadar basit değil yada sevmediğiniz kişilerle birliktesiniz
Katılamıyorum bende 7 ay nişanlı kaldım alışveriş stresi para sıkıntısı bunları geciyorum 15 aylıkta evliyiz nasıl heycan kalmaz korku olmaz evlendıgınız yada nısanlandıgınız kısıler sızın tapulu malınız degıl
dun eşim benı ısten almaya geldı bende bıraz uzagında kapıda sıgara ıcıyordum yanına gıdemedım cıkacaktım bacaklarım tır tır titredi
ben genelde bu monotonlugu 7-8-9-10 sene cıkmıs ınsanlarda oldugunu dusunuyorum :) daha evlenmeden ne monotonlugu ne heycanlızlığı bu kadar basit değil yada sevmediğiniz kişilerle birliktesiniz
Ben nişanlımı tapulu malım olarak görmüyorum.. Beni sevdiğini biliyorum ve ona güvenim sonsuz.. Bu yüzden korkmuyorum.. Korkuyorsam eğer zaten güvenmiyorumdur![]()
Ayrıca heyecan yok, demedim.. O kadar ilgi kalmaz dedim .. Sevgililikte ki kadar olmaz diyorum![]()
Yok kaybetme korkusu olmaz nısanlandıktan sonra demıssınız olurmu omur boyu kaybetme korkusu hep olur sevıyoruz ve sevılıyoruız dıye karsımızdakı ınsanlara ne yaparsak yapalım bızım yanımızda olacaklar dıye bır kaide yok