nişanlandım sevgime ne oldu?

aikido

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
29
0
36
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
cumartesi günü nişanlandım ,çok güzel geçti şükür sorunsuz..ama öncesinde olanlardan bahsetmek istiyorum

Son düzenleme:
Nişanlın onu eskisi gibi sevmediğini düşündüğü için mi, sende böyle bir düşünceye kapıldın ?

Nişanlın onu eskisi gibi sevmediğini düşündüğü için mi, sende böyle bir düşünceye kapıldın ?

Eskisi gibi davranmadığımı ilgisiz olduğumu söyledi istişare etti ,a evet kendime bakıyorum eskisi gibi değilim söylediği zaman eksikliği buldum kendimde

Sözlendikten sonra, nişanlandıktan sonra o kadar ilgi kalmaz ki zaten.. Sevgililik gibi olmaz.. Bir de zaten nişan olmuştur evleneceksinizdir, kaybetme korkusu olmaz, sevdiğine de eminsindir.. O yüzden fazla üstünde durmazsın, yüklenmezsin.. Çünkü senin olduğunu bilirsin

cumartesi akşamı nişan oldu
pazar 1 bugun salı 3 gün
3 günde ne cabuk değişiyor herşey hayatınızda enteresan dogrusu

tatlım herkes mutlu olmak için evleniyorD yaşadıkların nedir bilemiyorum ama geçmiş gitmiş. boşvermeyi ve hayatına bakmayı denesen olmazmı? sonuçta nişanlını seviyormuşsun, ailesini seviyormuşsun, ailen mutluymuş, o da seni seviyormuş... olanlar oluyor hayat akıp gidiyor. takılıp kalmak sana anca böle ah nerde diye sitemler ettirir. önüne bak. daha 4 gün önce nişanın olmuş. en mutlu zamanların.. daha düğün zamanıda sorunların olucak, yani anlayacağın dert bitmiyor, stres sıkıntı hayatın her döneminde var. sen nişanlının elinden tutunca oh bee diyorsan boşver gerisini... hrşey bir şekilde yola girer...

Katılamıyorum bende 7 ay nişanlı kaldım alışveriş stresi para sıkıntısı bunları geciyorum 15 aylıkta evliyiz nasıl heycan kalmaz korku olmaz evlendıgınız yada nısanlandıgınız kısıler sızın tapulu malınız degıl
dun eşim benı ısten almaya geldı bende bıraz uzagında kapıda sıgara ıcıyordum yanına gıdemedım cıkacaktım bacaklarım tır tır titredi

ben genelde bu monotonlugu 7-8-9-10 sene cıkmıs ınsanlarda oldugunu dusunuyorum :) daha evlenmeden ne monotonlugu ne heycanlızlığı bu kadar basit değil yada sevmediğiniz kişilerle birliktesiniz

Ben nişanlımı tapulu malım olarak görmüyorum.. Beni sevdiğini biliyorum ve ona güvenim sonsuz.. Bu yüzden korkmuyorum.. Korkuyorsam eğer zaten güvenmiyorumdur

Ayrıca heyecan yok, demedim.. O kadar ilgi kalmaz dedim .. Sevgililikte ki kadar olmaz diyorum

Son düzenleme:

no no noo... 9 senelik birlikteliği olan ve nişanlı bir kız olarak söyleyeyim hiçde öle monotonluk yokD dediğiniz gibi para sıkıntısı, alışveriş stresi bir yana gayetde mutlu bir iilişkim var hala elini severek, içim kıpırdayarak tutuyorum, hala onu öptüğümde kalp atışlarının hızını hissediyorum. gülmeyi, eğlenmeyi biliyorsanız seviyorsanız seviliyorsanız zaman anca çok haarika tecrübeler katıyor asla monotonluk değilDD

bu davranışı uzun süre devam ettirseniz anlarımda(2-3 ay) üç gün olmuş daha kafanız yorgun düşmüş olabilir.yoksa üç günde insan ne kadar değişibilirki sevgisi ne kadar değişir yada

3 günlük bir durum değil yaklaşık 2 ay oldu böyleyim.Nişanlandım ama sevgililikten önceki sevgim heyecanım yok demek istedim ,ben hep daha çok sevicem çok bağlanıcam düşüncesindeydim.Yaşadıklarım buna neden oldu diye düşünüyorum.He mutlu değil miyim mutluyum ama eskisi gibi değilim.

henüz durumun şokunu atlamamışsınızdır biraz zaman geçsin herşey rayına oturacaktır buna bu kadarcık sürede karar veremessiniz değişen sevginiz değil hayatlarınız artık tek kişi değil çift kişisiniz o parmağınıza taktığınız yüzüğün ağırlığını hissediyorsunuz yaptığınız bunca şeye değermi diye düşünüyorsunuz muhtemelen bunu ancak zaman gösterir biraz sabredin ve görün düğün hazırlıkları başladıkça heycanınız artacaktır bence eminim...

şu yazdıklarını bi de kendin okusana.
çok saçma.
bi insanı ya seviyosundur ya sevmiyosundur bunun ortası var mı?
insan gerçekten çok seviyosa bence durup benim neyim var diye düşünmez.
bence sandığın gibi sevmiyosun onu.

Yok kaybetme korkusu olmaz nısanlandıktan sonra demıssınız olurmu omur boyu kaybetme korkusu hep olur sevıyoruz ve sevılıyoruız dıye karsımızdakı ınsanlara ne yaparsak yapalım bızım yanımızda olacaklar dıye bır kaide yok

karsindaki insani sevip sevmediginden süphe ederim
emin degilsin
evliligi iyice düsün
nisandan dönmek kolay ama bosnamak zor bir yoldur

insan birşeyi çok isteyipte elde edince bi uyumsuzluk yaşıyor bana göre, bende nişanlandığımda yaşamıştım o durumu. Eşim anlayışlı davrandı aştık sonunda hatta düğüne çok az bi zmn kala daha yoğun yaşadım sanki sevmiyodum, ama tek sebep uyum sağlama sürecini ben biraz daha zor geçiriyormuşum, sizinde o şekilde olabilir...ben hep onsuz kalırsam ne olur diye düşünüyodum ve cevap beni korkutuyodu sonuç olarak onu hala çok sevdiğim kanaatine varıyordum.

Canım senin korkun olsun ben ne karışırım.. Ama benim kaybetme korkum yok.. Kendi sevgimden de, nişanlımın sevgisinden de eminim.. Hiçbir şüphem yok.. Ya biterse, ya ayrılırsak diye hiçbir kuşkum yok.. Güveniyorum.. Zorla değil ya işte, Birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum.. Bir bütün olduğumuza inanıyorum.. 4 yıldır birlikteyiz.. Bu güveni verdi bana.. Bir öncekinde sevmediğiniz kişiyle birliktesiniz demişsiniz bana.. Sevmek korkmak mıdır Ayrılma korkum yok diye sevmiyor mu oluyorum yani

Evlenmeden önce bir daha düşünmelisin.
Evlenen yakınlarım her zaman heyecan dolu, her zaman içi kıpır kıpır yaşadılar bu süreçleri.
Gözleri, yüzleri parlıyordu, ki hala da öyle kuzenlerim.
Evliliğinde 2yıla yaklaştı biri üstelik.
Daha da bağlanmış ve her gün yeniden aşık olduğunu söylüyor.
Bu kadar dolu dolu duygular yaşamak zorunda değil herkes tabii ki ama 2 aydır sende tam tersi duygular varsa yeteri kadar sevgi yok demektir.
Normal değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…