• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanı atıp tekrar barışmak..

serbesdusmegzgln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
11
1
1
32
arkadaşlar merhaba 2 yıl süren bir ilişkim var nişanlandık her şey çok güzeldi ta ki fesat ablası her şeyimize karışana kadar annemi arayarak sizin kızınız şöyle böyle diye diye nişanı attırdı annem işten gelir gelmez parmağımdan yüzüğü çıkartıp eşyalarını gönderdi ama biz ayrılmadık ve ailem o aileyle asla olmaz diyor gizli saklı görüşüyoruz başından böyle bir olay geçen var mı ailemi ikna etmem için ne yapmam gerekir :(

Nişanlıyken bunları yapan görümceden evlenince seni Allah korusun ne diyelim ki kendi başını yakacaksın. Ama görümce de arsızmış ne o anneni aramak falan

Ablasıyla hala görüşüyor mu eski nişanlınız?

Sen bir sey yapmayacaksin nisanlin yapacak. Her daim ailesine gereken mesafeyi koyacak ve gorumcen annene cicekle gelip ozur dileyecek. Bunlar yapilmadan evlenmeyin cok aglarsin.

Birde herkesden habersiz nişanlımın bile haberi yokken işin içine annem babam girince o da korkudan babamın karşısına çıkamadı ablası epilepsi hastası böyle kıskanç sorunlu gerçekten tuhaf bir kadındı

Birde herkesden habersiz nişanlımın bile haberi yokken işin içine annem babam girince o da korkudan babamın karşısına çıkamadı ablası epilepsi hastası böyle kıskanç sorunlu gerçekten tuhaf bir kadındı
Kiskanc ve sorunlu olmasinin epilepsiyle hicbir alakasi yok terbiyesini takinsin. Hastalik bahane degil. Takinmazsa o epilepsiyle hayatina devam eder ama siz hepiniz sinir hastasi olursunuz.

bak sana tavsiye eğer nişanlın ablasını susturamadıysa sakın bi hata yapıp evlenme! inan ki ne olursa olsun her olayda nişanlın ailesini savunacak. onlar ne kadar hatalı olurlarsa olsunlar sende yaptın ettin diyecek. bi erkek nişanlın yok annelerin sözünden çıkılmazmış ben bunu anladım ama geç anladım.

Mesafesini koydu artık

Mesafe koymak yetmez.
Eski nişanlınız ablasını sizin eve getirecek, özür diletecek. Annenizi arayıp "kızınız şöyle böyle" demek sizce gurur kırıcı değil mi anneniz için???

Ailesi de sonra gelecek, özür dileyecek.

Mesafe koymak nedir yahu?? Ne saçma şey...

Şizofren değil neticede değil mi? Epilepsi hastalığının bu saygısız davranışla alakası yok.
Eski nişanlın ablasına tepki vermediyse ve özür diletmediyse sen yine üzülme yolundasın demektir.
Herşey aşk değil, anlaşmak uyuşmakta önemli.

Mesafe koymak yetmez.
Eski nişanlınız ablasını sizin eve getirecek, özür diletecek. Annenizi arayıp "kızınız şöyle böyle" demek sizce gurur kırıcı değil mi anneniz için???

Ailesi de sonra gelecek, özür dileyecek.

Mesafe koymak nedir yahu?? Ne saçma şey...
Evet bende böyle düşünüyorum eşyaları yollarken pırlanta yüzüğümü bile 3 kuruşa bozdurmayın verin bari ben takıyım demiş bir karakterde insan ailesi de tepkisini koymuş ama nereye kadar koyabilir ve bu kadın üstelik evli ve kızı var

Şimdilik mesafeli gibi görünür, yarın öbür gün yine eskisi gibi olurlar...

Görümce de aynı davranışları tekrarlar. Ama nişanlınız tepki göstermeyi bilseydi, gidip ailenizden özür dilemek zorunda kalırdı, o da ona ders olurdu belki...

Evet bende böyle düşünüyorum eşyaları yollarken pırlanta yüzüğümü bile 3 kuruşa bozdurmayın verin bari ben takıyım demiş bir karakterde insan ailesi de tepkisini koymuş ama nereye kadar koyabilir ve bu kadın üstelik evli ve kızı var

1 kapta yemek ver bari karnını doyursun
Bu nasıl açgözlü bi insan.

GelenKutusu GelenKutusu söylediği enmantıklı olmadı gereken . Getirsin özür diletsin yoksa hep çekersin

O da bir kız annesi dilerim ki aynılarını anne olarak o yaşasın ve bana bu yaptıkları aklından çıkmasın zamanı gelince bunu mesaj atarak ona söylediğimde bana köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı gibi bie cevap verdi ben 24 yaşındayım bu kadın 40 yaşında ailem istememekte haklı ama napıcam hiç bilmiyorum

O da bir kız annesi dilerim ki aynılarını anne olarak o yaşasın ve bana bu yaptıkları aklından çıkmasın zamanı gelince bunu mesaj atarak ona söylediğimde bana köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı gibi bie cevap verdi ben 24 yaşındayım bu kadın 40 yaşında ailem istememekte haklı ama napıcam hiç bilmiyorum
aileni elin adamı için çiğniyorsun farkında mısın?
nişanlın ve ailesi gerçekten üzgün olsalardı maaile toplanıp size gelirlerdi özür dilemek için. o eski görümceni de özüre mecbur ederlerdi.
sen kendi kendine mi düğün yapacaksın, evde mi kaldın, çok mu çirkinsin de bu insanlara yapışıyorsun?

O zaman bırakın eski nişanlınız uğraşsın

Sizi sevip değer veriyorsa bunu ispat eder zaten

Aileniz sizin iyiliğinizi istiyor, çok açık ortada.

"Kusura bakma ben ailemden gizli saklı yürütemiyorum, ablan gelsin özür dilesin hem benden hem annemden, yoksa artık yollarımız ayrılsın" demelisiniz.

arkadaşlar merhaba 2 yıl süren bir ilişkim var nişanlandık her şey çok güzeldi ta ki fesat ablası her şeyimize karışana kadar annemi arayarak sizin kızınız şöyle böyle diye diye nişanı attırdı annem işten gelir gelmez parmağımdan yüzüğü çıkartıp eşyalarını gönderdi ama biz ayrılmadık ve ailem o aileyle asla olmaz diyor gizli saklı görüşüyoruz başından böyle bir olay geçen var mı ailemi ikna etmem için ne yapmam gerekir :KK43:

Ablası ruh hastası mı da durduk yerde annenizi arayıp kızınız şöyle böyle dedi? Olayın öncesi nedir? Yani neden annenizi aradı? Ayrıca annenize ne dedi de anneniz bu kadar olayı nişan atmaya getirdi. Densizin biri gelmiş saçmalamış demedi mi? Kayınvalidenizi arayıp dünür senin kızın ne saçmalıyor bunların anlamı ne diye sormadı mı? Yani sırf aklı evvelin biri aradı diye her şeyi toplayıp yolladı mı?

Back
X