- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
nişanlın rahatsız mı peki?biz nişanlımla 5 yıllık ilişkinin sonunda şubatta sözlenip mayısta nişanlandık. biz sözlenmeden önce gerek buluşmalar olsun gerekse cinsel anlamda düzenli bir ilişkimiz vardı. Ama bu 9 aydır düzenli görüşemiyoruz. ya ailesiyle bize geliyorlar yada ben kardeşimle onlara gidiyorum. ikimizin tek başına çıktığımız zamanlar baya azaldı. ben artık bu konuda rahatsız olmaya başladım. İnsan nişanlısıyla bir sinema olsun yada kafeye gitmek istiyor sarılmak istiyor. nişanlanınca böyle mi oluyor ?
biz nişanlımla 5 yıllık ilişkinin sonunda şubatta sözlenip mayısta nişanlandık. biz sözlenmeden önce gerek buluşmalar olsun gerekse cinsel anlamda düzenli bir ilişkimiz vardı. Ama bu 9 aydır düzenli görüşemiyoruz. ya ailesiyle bize geliyorlar yada ben kardeşimle onlara gidiyorum. ikimizin tek başına çıktığımız zamanlar baya azaldı. ben artık bu konuda rahatsız olmaya başladım. İnsan nişanlısıyla bir sinema olsun yada kafeye gitmek istiyor sarılmak istiyor. nişanlanınca böyle mi oluyor ?
Ailesi ile aran nasıl peki istenmiyen gelinmiydin belkide ailesi istemiyor olabilir görüşmenizi ailesinin tavrını gözlenledin mi peki?biz nişanlımla 5 yıllık ilişkinin sonunda şubatta sözlenip mayısta nişanlandık. biz sözlenmeden önce gerek buluşmalar olsun gerekse cinsel anlamda düzenli bir ilişkimiz vardı. Ama bu 9 aydır düzenli görüşemiyoruz. ya ailesiyle bize geliyorlar yada ben kardeşimle onlara gidiyorum. ikimizin tek başına çıktığımız zamanlar baya azaldı. ben artık bu konuda rahatsız olmaya başladım. İnsan nişanlısıyla bir sinema olsun yada kafeye gitmek istiyor sarılmak istiyor. nişanlanınca böyle mi oluyor ?
annem bilirdi 2 haftada bir buluşurduk mutlaka gezip dolaşırdık evlilik bu gireceğimiz kpss sınavına bağlı memurluk olursa fazla uzatmayacağızbüyük ihtimalle istemeye gelene kadar aileler ilişkinizi tam olarak bilmiyordu o sebeple nereye gidiyorsun kiminle gidiyorsun mevzusu yoktu. şimdi geleneksel (!) Türk aile yapısı gereği aileler güya evlenmeden önce sizi birbirinizden koruyacak ya pek yalnız takılmayın diye ortaya atlıyorlar anladığım kadarı ile..
evlilik ne zaman peki?
ailesi sık sık gelirlerdi ortanca kaynım evlenince ona yöneldiler benim annem pek sıcak bakmıyorAilesi ile aran nasıl peki istenmiyen gelinmiydin belkide ailesi istemiyor olabilir görüşmenizi ailesinin tavrını gözlenledin mi peki?
düğün tarihi belli miydi pekiBenim bildiğim nişanlıyken düğün ve ev alışverişi yapılır.
Bizim koşturmayla geçmişti nişanlılık dönemi.
Ohhh lafını da soktun rahatladınsiz herseyi ztn önceden yasamisiniz.bizde evlenince cinsel hayat yasanilir önceden degil:) daha önce nerde bulusup beraber oluyordunuz oraya gidin madem rahatsizsiniz bukadar. nisanliyken kimse pesimize takilmiyordu acikcasi ama tabiki tanisma süresi sonucta nisan dönemi cok normal
bizde o da olmuyor alışmışım galiba 2 haftaya bir sinemaydı yemekti alışveriş merkezi gezmeleri şimdi olmayınca tuhafıma gidiyorbizde de aynı durum vardı. artık evlere gidip gelmeye başlanınca yalnızda kalamıyorduk. ufak kaçamaklar kapı arkalarında küçük öpücükler oluyordu.. ama o da güzeldi be yine de.. hey gidi günler heyyyy
Tabii ki.düğün tarihi belli miydi peki
annemle annesi istedi aslında biz işleri yoluna koyup öyle olacaktı bir de arada uzun zaman oluncaDüğününüz bile belli değilken keşke nişan yapıp aileleri araya sokmasaymışsınız hemen diyorum ben sadece.
yani en iyisi bu aslında uzayınca sorunlarda çoğalıyorTabii ki.
Ooooo daha nişanlanmadan önce düğünümüzün yeri ve zamanı belliydi.
Bizde nişan düğün yapmak için formaliteden yapılır. Amaç çevreye duyurmaktır.Eş,dost,akraba da olur. Yine yemekli içkili olur,ilişkinin adı konsun da biran önce evlensinler diye düşünür büyükler.
Amaç gençleri evlendirmekse uzatılmaz bu işler bizde.
Eeee niye atanmayı beklemediniz o zaman?yani en iyisi bu aslında uzayınca sorunlarda çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?