Nişanlanınca Böyle mi oluyor ?

herşey okadar ani oldu ki ben bile nasıl oldu anlamadım
O zaman oturup nişanlınla konuşup düğün tarihi belirleyin madem.
KPSS olmazsa ne olacak,o şekilde plan yapılmaz ki?
Bu aklı size kim verdiyse,çok yanlış bence.

birde kpss stresi var herşey ona bağlı baya sıklıdım bunaldım resmen

artık hergün acaba bir sorun çıkcak mı diye sancılı bir bekleyişin altına girmekten çok sıkıldım

Kosturmacayla geçmişti bizim devamlı gorusuyorduk sevgiliykende oyleydik öyle devam etti sevmiyorum ben nisanlilik dönemini yoğun bi donem

Ooooo daha askere mi gitmedi?
Neden kendine bu kadar kötülük yapıyorsun?
şöyle anlatayım bizim ilişki uzayınca annemde gören olacak ya isterler yada o zamana kadar görüşemezsiniz demesiyle başladı

Hani "banane ailesiyle mi evleniyorum?" diyenlere "öyle düşünme işin adı konulunca aileler işin içine girince her şey değişiyor" denir ya... Tam da o durum işte bu. ama hiç mi başbaşa kalmıyorsunuz? öyleyse sıkıntı var. eskiden olduğu kadar başbaşa olmamanız normal ama. malesef aileler de artık bu ilişkinin parçası oluyor.

şöyle anlatayım bizim ilişki uzayınca annemde gören olacak ya isterler yada o zamana kadar görüşemezsiniz demesiyle başladı
Ben de bunu anlamıyorum.
Hem ailede söz hakkınız olmayacak kadar küçüksün hem de nişanlanacak kadar büyük.

Bilemedim,5 yıllık sevgililik +cinselliği yaşama derken nişanlınız bunlara doydu mu acaba ?
Kendisinin düşüncesi nedir paylaştınız mı bu konuyu kendisiyle .

Ben de bunu anlamıyorum.
Hem ailede söz hakkınız olmayacak kadar küçüksün hem de nişanlanacak kadar büyük.
o kadarda küçük değilim 24 yaşındayım ama bizde annemin sözü biraz fazla geçer. baskıcı bir yapısı var

Yeni
Bilemedim,5 yıllık sevgililik +cinselliği yaşama derken nişanlınız bunlara doydu mu acaba ?
Kendisinin düşüncesi nedir paylaştınız mı bu konuyu kendisiyle .
iş olsun herşey yoluna girecek diyor

Cinsellik olayini niye bu kadar takiyorsunuz ki zaten evlenince bu yönden düzenli bi hayatiniz olucak şimdiden ne gerek var ben anlamıyorum...
Herşeyi yerinde ve zamanında yaşamak lazım bence, daha sağlıklı.

Cinsellik olayini niye bu kadar takiyorsunuz ki zaten evlenince bu yönden düzenli bi hayatiniz olucak şimdiden ne gerek var ben anlamıyorum...
Herşeyi yerinde ve zamanında yaşamak lazım bence, daha sağlıklı.
taktığım o değil aslında artık birlikte zaman geçiremiyoruz ondan yana hani bazen görüyorum nişanlısıyla vakit geçinleri felan bizim yaşantımız ailelere dönük oldu burda söylemek istediğim sevgiliyken bu kadar sık görüşüp söz olunca bunun azalması

Evlendikten sonra devam edersiniz. Hayır her şeyi evlenmeden yapacaksanız evliliğin bi farkı yok. Yani insanlar sussun bi şey demesinler. Bu mu yani??

Biz nişanlanınca daha çok görüşmeye başlamıştık normali budur bence yada değişmez ama azalması olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…