- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
herşey okadar ani oldu ki ben bile nasıl oldu anlamadımEeee niye atanmayı beklemediniz o zaman?
O zaman oturup nişanlınla konuşup düğün tarihi belirleyin madem.herşey okadar ani oldu ki ben bile nasıl oldu anlamadım
ohoo sizin sevgililik günleriniz ölmüş allah rahmet eylesin o zmn :)kpss olmazsa askerlik ve iş ardından evlilik diye konuşuldu
Ooooo daha askere mi gitmedi?kpss olmazsa askerlik ve iş ardından evlilik diye konuşuldu
şöyle anlatayım bizim ilişki uzayınca annemde gören olacak ya isterler yada o zamana kadar görüşemezsiniz demesiyle başladıOoooo daha askere mi gitmedi?
Neden kendine bu kadar kötülük yapıyorsun?
biz nişanlımla 5 yıllık ilişkinin sonunda şubatta sözlenip mayısta nişanlandık. biz sözlenmeden önce gerek buluşmalar olsun gerekse cinsel anlamda düzenli bir ilişkimiz vardı. Ama bu 9 aydır düzenli görüşemiyoruz. ya ailesiyle bize geliyorlar yada ben kardeşimle onlara gidiyorum. ikimizin tek başına çıktığımız zamanlar baya azaldı. ben artık bu konuda rahatsız olmaya başladım. İnsan nişanlısıyla bir sinema olsun yada kafeye gitmek istiyor sarılmak istiyor. nişanlanınca böyle mi oluyor ?
Ben de bunu anlamıyorum.şöyle anlatayım bizim ilişki uzayınca annemde gören olacak ya isterler yada o zamana kadar görüşemezsiniz demesiyle başladı
o kadarda küçük değilim 24 yaşındayım ama bizde annemin sözü biraz fazla geçer. baskıcı bir yapısı varBen de bunu anlamıyorum.
Hem ailede söz hakkınız olmayacak kadar küçüksün hem de nişanlanacak kadar büyük.
iş olsun herşey yoluna girecek diyorYeni
Bilemedim,5 yıllık sevgililik +cinselliği yaşama derken nişanlınız bunlara doydu mu acaba ?
Kendisinin düşüncesi nedir paylaştınız mı bu konuyu kendisiyle .
iş olsun herşey yoluna girecek diyor
teşekkür ederimO zaman sabretmekten başka çareniz yok. Kolaylıklar ,mutluluklar
biz nişanlımla 5 yıllık ilişkinin sonunda şubatta sözlenip mayısta nişanlandık. biz sözlenmeden önce gerek buluşmalar olsun gerekse cinsel anlamda düzenli bir ilişkimiz vardı. Ama bu 9 aydır düzenli görüşemiyoruz. ya ailesiyle bize geliyorlar yada ben kardeşimle onlara gidiyorum. ikimizin tek başına çıktığımız zamanlar baya azaldı. ben artık bu konuda rahatsız olmaya başladım. İnsan nişanlısıyla bir sinema olsun yada kafeye gitmek istiyor sarılmak istiyor. nişanlanınca böyle mi oluyor ?
ben aslında herşeyden önce bu belirsizlik artık bitsin istiyorum. ben belediyede taşeron olarak çalışıyorum. Nişanlım kpss ye hazırlanıyor her şeyi ona bağladık. eğer olmazsa askerlik ve iş bulacak ondan sonra evlilik ve anladım ki bu işler ne kadar uzun olursa o kadar sorun oluyor.
taktığım o değil aslında artık birlikte zaman geçiremiyoruz ondan yana hani bazen görüyorum nişanlısıyla vakit geçinleri felan bizim yaşantımız ailelere dönük oldu burda söylemek istediğim sevgiliyken bu kadar sık görüşüp söz olunca bunun azalmasıCinsellik olayini niye bu kadar takiyorsunuz ki zaten evlenince bu yönden düzenli bi hayatiniz olucak şimdiden ne gerek var ben anlamıyorum...
Herşeyi yerinde ve zamanında yaşamak lazım bence, daha sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?