• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanıp ayrılan var mı arkadaşlar?

neslisah2189

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
69
0
6
35
Diyarbakır
Mrb arkadaşlar ben ayrılalı yaklaşık 20 gün oluyor ruh halim hiç iyi değil aranızda nişanlanıp ayrılan arkadaşlar var mı bu süreç ne zamanda geçecek artık güvenim kalmadı gibi çünkü hiç hak etmediğim şeyler yaşadım ayrıldığıma değil hak etmediğim o kadar şeyler yaşadım ki ona kahroluyorum bilmiyorum ne yapacağımı :((((((

Neden ayrıldınız ?

herşeyimi en son ailemi bahane etti annesi arar annemi kızn oğluma cilve yapmaz der,ya öyle saçma sapan bahaneler ki burda anlatamayacağm şeyler var kendilerini bulunmaz sanıyorlardı düğün ekimde olcaktı ama yok olmadı ben o aileyle yapamazdım çünkü annesi herşeye karışırdı çünkü o da annesinin lafıyla hareket ediyordu

herşeyimi en son ailemi bahane etti annesi arar annemi kızn oğluma cilve yapmaz der,ya öyle saçma sapan bahaneler ki burda anlatamayacağm şeyler var kendilerini bulunmaz sanıyorlardı düğün ekimde olcaktı ama yok olmadı ben o aileyle yapamazdım çünkü annesi herşeye karışırdı çünkü o da annesinin lafıyla hareket ediyordu

canım daha evlenmeden böyle yapıyorlarsa evlendikten sonra çok daha fazla huzursuzluk çıkarırlardı.. bence böyle olması çok daha iyi.. şu an 2-3 ay üzülürsün ama sonrasında emin ol toparlanacaksın.. eğer ki ekimde evlenseydin ömrünün sonuna kadar mutsuz olup üzülecektin. şükret öyle bi kaynananın şerrinden kurtuldun..

annesinin aklıyla hareket eden erkekten hayır gelmez bende bu yüzden aylar önce ayrıldım..geçicek göreceksınız..ondan ayrılmam degıl artık sorunum yenıden karsıma bırısı cıksın evleneyım ıstıyorum işim olsun ıstıyorum hayat gayelerımı uzulluyorum ona degıl..o benı eskı arkadaslarıma soruyormus ama asla annesının ve ablasının yuzunden benı bırakmıs arkasını donmus bırı o sadece benım ıcın zerre kadar degerı yok artık..allaha havale etttım onu ve aılesını..

şükret ki evlenmeden gerçek yüzlerini görmüşsün..

Zamanla geçecek , kendine farklı meşgaleler bul, onları da Allaha haval et.

Back
X