G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
merhaba,
bana yardim edebilirmisnz?
29kasimda nisanlandim.nisanlimla hayata bakis acimiz cok farkli ve anlasamadigimiz konular genelde , kadinin itaatkar olmasini ona gore davranmasini soyluyor.
ayrica 6aydir birlikteligimiz var.birbirimizi cok seviyoruz.
durust olmadigimi dusunuyor. sebebi ise ILISKININ BASINDA daha once iliskim oldugunu soyledim.
onu gormedigimi nerede oldugunu bilmedigimi soyledim.ama 1bucuk ay sonra nisanlim telefonumda numaralarini buldu ve kizginlikla aradi.eski erkek arkadasimla konustu.sonra onunla nisanlimla tanismadan 2 ay oncesine kadar gorustugumuzu ogrendi.yalan attigimi ve durust olmamakla sucladigindan hep sustum ozur diledim.fakat onu unutamadi.hep o olayi koz olarak kullaniyor ve bu nedenle beni cok ezdi. yalancilikla sucladi.hakaretler inanilmaz derecede.
simdi 2 aylik nisanliyiz artik bunaldim bu baski ve hakaretlerden bitirmek istedigimi soyledim simdi beni birakmak istemiyor.fakat ben inancimi yitirdim.artik hakaret etmyecegini soylesede bana cok iyi davransada benim psikolojim cok bozuldu.gecmise cok fazla taktigi icin bu hale geldik.ayrica psiklojim derken midem bulanip kusuyoumaglama krizleri geciriyorum. doktora gidiyorum.ayrilip ayrilmamak konusunda kararsizlik yasiyorum cunku evlenirsem evlenince bosanmak daha kotu olur diye korkuyorum.guvensizlik oldu birbirimize karsi. ama hala sevdigimiz icin kopamadik.
ne olur yardim edin.disardan bakildiginda daha mantikli olayi degerlendirebilirsiniz ben icinden cikamiyorum.
ayrı bir konu acarsanız daha iyi olur