• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanıp ayrılanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba,
bana yardim edebilirmisnz?
29kasimda nisanlandim.nisanlimla hayata bakis acimiz cok farkli ve anlasamadigimiz konular genelde , kadinin itaatkar olmasini ona gore davranmasini soyluyor.
ayrica 6aydir birlikteligimiz var.birbirimizi cok seviyoruz.
durust olmadigimi dusunuyor. sebebi ise ILISKININ BASINDA daha once iliskim oldugunu soyledim.
onu gormedigimi nerede oldugunu bilmedigimi soyledim.ama 1bucuk ay sonra nisanlim telefonumda numaralarini buldu ve kizginlikla aradi.eski erkek arkadasimla konustu.sonra onunla nisanlimla tanismadan 2 ay oncesine kadar gorustugumuzu ogrendi.yalan attigimi ve durust olmamakla sucladigindan hep sustum ozur diledim.fakat onu unutamadi.hep o olayi koz olarak kullaniyor ve bu nedenle beni cok ezdi. yalancilikla sucladi.hakaretler inanilmaz derecede.
simdi 2 aylik nisanliyiz artik bunaldim bu baski ve hakaretlerden bitirmek istedigimi soyledim simdi beni birakmak istemiyor.fakat ben inancimi yitirdim.artik hakaret etmyecegini soylesede bana cok iyi davransada benim psikolojim cok bozuldu.gecmise cok fazla taktigi icin bu hale geldik.ayrica psiklojim derken midem bulanip kusuyoumaglama krizleri geciriyorum. doktora gidiyorum.ayrilip ayrilmamak konusunda kararsizlik yasiyorum cunku evlenirsem evlenince bosanmak daha kotu olur diye korkuyorum.guvensizlik oldu birbirimize karsi. ama hala sevdigimiz icin kopamadik.
ne olur yardim edin.disardan bakildiginda daha mantikli olayi degerlendirebilirsiniz ben icinden cikamiyorum.

ayrı bir konu acarsanız daha iyi olur

ay yok artık ya daha neler.
tabi merak uyandırır ne için nişan attığı ama evlenilmez bununla diyede bakılmaz.
öyle bakan zalağada ben bakmam zaten evlenilir mi diye :p

Olur mu canım öyle şey?

En yakınım; ablam nişanlanıp ayrıldı. Hemen 2 ay sonra başka biriyle tanıştı. O kadar iyi biriydi ki hemen evlendiler.

Ayrıca nişanlanıp ayrılan 3 tane arkadaşım var. Ayrılık kötü bir şey değil ki. Baktın anlaşamıyorsun ayrılırsın. Ne var ki bunda, insanlar evlenip çoluk çocuk sahibi olup boşanıyorlar. Ardından bir daha evleniyorlar. Çok da mutlu oluyorlar. Niye diğer ilişkilerini etkilesin ki?

katiliyorum tamamiyle

yaa tatlım bende nişanlanıp ayrıldım hemdeee çok seviyordum çok büyük hainlik yapıp yarı yolda bıraktı beni.adam gibi bir adam çıktığında senin insanlığına bakacaktır bir yüzük müdür senin insanlığını namusunu simgeleyen ne insanlar ne kişilikler var bunlar önemli değil bunlara bakanda zır cahildir.öyle birileri çıkarsa karşına sen direk yol ver bence.şimdi ben ayrılalı 5 ay oldu ve pazar günü beni istemeye gelecekler:D ve çok mutluyum.şuanda evleneceğim insan bnm için çok değerli

canım bitir bu olayı.çevremde benzer olayları çok gördüm,kendimde yaşadım.olmazzz.....

sen evlenince de sana her kavganızda diyecekki,sen çok mu düzgündün ben seni kız oğlan kız mı aldım,

sen mesela ilişkiler konusunda konuşacaksın,canım böyle böyle olmaz bak,bir ilişki böyle yürümez diyeceksin,o sen bilirsin tabi nasıl yürür ilişkiler konusunda tecrübelisin dimi diyecek(ne alakaysa sanki bişeyleri bilmek için en az on erkekle çıkmak gerek gibi..)

dönüp dolaşıp bu yine seni bulacak.yol yakınken ayrıl

katılıyorum sürekli hep önüne gelecek malesef :(:(:(

Ne yazık ki toplumumuz hala bu konuda tam olarak bakması gerektiği gibi bakmıyor duruma.Hatta öyle ki kuzenimin nişanının atıldığını şu an ki eşine söylemediler.
He yanlış anlaşılmasın kuzenim kız değil erkek. =)

Ama çok saçma.İnsanların hayatından bir sürü sevgili o bu geçiyor konu olmuyor ama nişan atılınca aa nasıl bir insandır gözüyle bakılıyor.
Nişan süreci aslında birbirini ve aileleri daha iyi tanıma sürecidir.Olmuyorsa da olmaz.Evlenip,çocuk sahibi olduktan sonra ayrılmaktansa en başından risk almamak çok daha doğru.
Eskisi kadar katı olmasa da insanlar yine de daha kırk fırın ekmek yememiz gerekiyor konulara bakışla ilgili.​

Back
X