Nişan Nişanlanıyorum bohçama bi yardım...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok teşekkürler kızlar....cevaplardan ortalama bişeyler yapmaya çalışacağım..yüzümüz kara çıkmaz inşallah.....

bizde çorlu dan gelin alıyoruz.oda koymamış kayınvalidesine falan.ama heryerin adeti işte kınamasınlar..

Eşimin bohçasına,

Pierre Cardin pijama takımı
Gene Cardinin robdöşambrı
1 çift terlik
Pierre Cardinin iç çamaşırı takımı
Kemer-cüzdan-mendil
Oyalı havlu
Gömlek-kravatı
Parfüm seti
Traş takımı
Seccade-namaz takkesi
2tane felan da çorap koymuştuk

Kayınvalide ve kayınpedere ise:
1 tane pijama takımı
1 tane bluz
1 tane eşarp
1 tane çorap
Lif-patik
İç çamaşırı takımı
Oyalı havlu bir tane
Seccade-tespih
Eteklik kumaş

Kayınpedere gömlek,çamaşır,çorap koymuştuk

ohhoo ben 8 tane filan yapıcam :( bana getrdiler bende goturcem mecbur :) halası teyseleri filan..orgu koymayın dıosunuzda asıl orgu koymak gerekmıo mu ya dierını koyunca basit kacmaz mı ?

bi sürü gereksiz masraf ya
ne bedenini bilirsin ne zevkini
sadece yapmis olmak icin yapiyosun cok sacma aslinda

ya ewet sanki koydugumuz seyleri kullancakalrmı yani hayır..onlara harcıycam parama nişanlım alırım birsuru sey yada ewimizin eksiklerini tammlarız yani cok sacma coooooooooooookkk..bide 2 3 tane hazrlasam nese 8 tane yuhhhhhhh artık walla :)

hem niye saçma olsun ya geleneklerimizden neden vazgeçelimki çokda hoş bir adet bence kullanmasalar bile gönül almadır bu nezakkettir sen düşünüp almışsın o kullanmasada olur

cnm bikac kişi olması sorun deilde cok fazla olması sacma bence

bende kol düğmesi kravat iğnesi
cüzdan kemer seti almayı düşünüyorum...
anneniz falan saat olarak ne marka düşünüyor yada model bir türlü karar vermedik:(

anneniz falan saat olarak ne marka düşünüyor yada model bir türlü karar vermedİK

ben polo aldım hem günlük hem klasik kullanabileceği bi model..tarzına uygun..

Eklentiler

• $saat.webp
    $saat.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 96
cnm saat çok güzelmiş şimdi okudum neden o kadar çok kişiye bohça yapacaksın ki nişanlının evinde kim varsa sadece onlara yapmak yeterli bence tabi adetse yapılır ama gereksiz

bende kemer cüzdan almıştım kol düğmeleri kravat takımının içindeydi

bende kol düğmesi aldım, kol düğmeli gömlek ve birde normal gömlek koydum bohçaya. Bence koyun güzel ve anlamlı bir aksesuar:asigim:

anneniz falan saat olarak ne marka düşünüyor yada model bir türlü karar vermedik:(

Bohçayıdaönceleri gereksiz bulurdum ama şimdi anlıyorum neden adet olduğunu. Ben herşeyi onun beğendiği ve her birini tek tek kullanacağı şekilde en kalitelisinden aldım. ıçinde hiç gereksiz birşey yok. Öyle röptaşambır vs yok mesela. Hep kullanacağı, ihtiyacı olan şeyleri aldım.Nişanım Temmuzda arkadaşlar.
Saat olarakta şubatta dogum gününde almıştım aşkımın çok beğendiği casionun çok güzel bi saatiydi, nişanda takmama gerek kalmadı o yuzden.
BEF-514SP-1A_582.jpg

Bohçayıdaönceleri gereksiz bulurdum ama şimdi anlıyorum neden adet olduğunu. Ben herşeyi onun beğendiği ve her birini tek tek kullanacağı şekilde en kalitelisinden aldım. İçinde hiç gereksiz birşey yok. Öyle röptaşambır vs yok mesela. Hep kullanacağı, ihtiyacı olan şeyleri aldım.Nişanım Temmuzda arkadaşlar.
Saat olarakta şubatta dogum gününde almıştım aşkımın çok beğendiği casionun çok güzel bi saatiydi, nişanda takmama gerek kalmadı o yuzden.
BEF-514SP-1A_582.jpg

dün bu saate benzer bişeye bakmıştık ama çok büyük dedi bnmki daha klasik bişey alıcaz dur resmini ekliyeyim :D

ASKIS canım onun istediğini al tabi, beğendiği olsun.Güle güle kullansın
Aşkım benim aldığım bu saati çok beğenmişti, bende aynı şekilde, sonunda onunda benimde istediğimiz oldu, hem takım elbiseyle hemde spor kullanılıyordu, o yuzden de tercihimiz bundan yana oldu.

Back
X