Nisanlanmis...

Lovelybutlonely20

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
43
48
8
33
Haberini aldim, eski erkek arkadasim bugun nisanlanmis, oysaki ne hayallerimiz vardi bir zamanlar...O su an mutlu. Allah daha da mutlu etsin. Ama ben hala oldugum yerdeyim.. yine yanlizim, yapayanliz.. mutsuz. Neden ben mutlu olamiyorum? Neden hayatima kim girdiyse benden sonraki duragi mutluluk oluyor...

Uzgunum, en cokta kendime..

Mutlu olamamanizin sebebi kendinizsiniz!
Kendi hayatina bakan bir erkegi hala düsünüyorsan bu senin hatan.
Cik, gez, toz, yeni arkadasliklar edin sende mutlu ol. Degmez güzelim bir erkegin pesinden yas tutmaya

Mutlu olamamanizin sebebi kendinizsiniz!
Kendi hayatina bakan bir erkegi hala düsünüyorsan bu senin hatan.
Cik, gez, toz, yeni arkadasliklar edin sende mutlu ol. Degmez güzelim bir erkegin pesinden yas tutmaya
Elbette hayatima oldugum gibi devam ediyorum. Ama kendimle dusuncelerimle yanliz kaldigimda kendimi tutamiyorum, uzuluyorum.

Emin ol geçicek bu günler. Sen seni hak eden biriyle olucaksın.
Bende 3 senelik ilişkimi bitirmiştim. Çok mutsuzdum evden çıkmıyodum. O sıralarda bı aile dostumuzun torunun düğünü vardı gitmedım. Ne düğün ne başka bişe insan içine çıkmadım.
Halbuki şu an ki nişanlım o düğündeymıs.ben oraya gıtsem onu görecektim. 2 yıl sonra yollarımız kesişti.
Bazen fırsatları değerlendırmek hayatı kendine zehir etmemek lazım.
Akıp giden zaman hayatınızdan gidiyor farkındamısınız.
Yeni fırsatları yenı ortamlar sizi beklıyor.eskiye dönüp bakmayın artık

Yok canim ben zaten hicbir sosyal hayatimdan isimden gucumden vazgecmedim. Fakat duygularimla basbasa kalinca dusunmeden edemiyorum. Elbette hayiisi, onunla ben zaten mutlu olamazdim ama mesele zaten benim mutlulugu bulamamam. Beni uzen k

Sanki erkekler hep daha hızlı yaşıyor her şeyi. Biz kadınlar daha unutamamışken erkekler yeni bi aşka kaptırmış oluyor bile. Gerçekten her kadın yaşamıştır bunu sanırım.. ama olsun. Geç olsun güç olmasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…