• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmış....

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce buraya ilk konumu açmıştım bir polis benimle evlenmek istemişti.yüz yüze görüştük akşamında ona evlenip ayrıldığımı söylemiştim.o da " ben benden önce cinsel ilişkiye girmiş birini istemem" demişti.o zamanlar çok üzülmüştüm..
şu an facede gördüm nişanlanmış güzel bir kız.ALLAH mesut etsin.kıskanmadım isterim çok mutlu olsun ama kendi halime üzüldüm....
çok gözüştüğüm oldu boşandığımı söylediğimde arkasına bakmadan kaçan...bu hep böyle mi devam edecek bilemiyorum.ama şu anki ruh halimle böyle düşünüyorum evet sanırım...
boşanırken bana benim ex demişti ki " seni ya paran için alılar ya da 50 -60 yaşında biri alır.iyi biri almaz seni dulsun sen artık dul!!! " demişti gülüp geçmiştim.sanırım türkiye sınırları içinde bu görüş doğru.. :26:

Konularını sürekli görüyorum sonbahar sen kendin takmışsın bunu kafaya buraya defalarca bu konuyla ilgilli konular açtın neden dulum neden dulum diye böyle şöyle diye insanlar o kadar şey yazdılar değişen hiçbir şey yok.
Sen kendine güven baştan de ki kendine ben yalnız başıma da her şeyin üstesinden gelirim. Güçlü ol sonra hayata senle aynı pencereden bakan biri çıkarsa karşına olur evlenirsin. Gelip gidip, ısıtıp ısıtıp bu konuyu açıyorsun zihninde. Yeter, sana da yazık yahu.

Konularını sürekli görüyorum sonbahar sen kendin takmışsın bunu kafaya buraya defalarca bu konuyla ilgilli konular açtın neden dulum neden dulum diye böyle şöyle diye insanlar o kadar şey yazdılar değişen hiçbir şey yok.
Sen kendine güven baştan de ki kendine ben yalnız başıma da her şeyin üstesinden gelirim. Güçlü ol sonra hayata senle aynı pencereden bakan biri çıkarsa karşına olur evlenirsin. Gelip gidip, ısıtıp ısıtıp bu konuyu açıyorsun zihninde. Yeter, sana da yazık yahu.

mesajın için teşekkür ederim canım ama zaten kırıgn bir ruh halindeyim kırıcı konuşmana lüzum yok.baktın hoşuna gitmedi yazmayıver.

O eski eşinin de eski sevgilinin de insanlığına yazıklar olsun! Bu hayatta her şey insanlar için. Umuyorum bir gün bu söylediklerine pişman olmazlar. Sakın rencide olma bu sözlerine. Çünkü söyledikleriyle kendilerini belli etmişler zaten.

Konu sahibesi,
Evlenip bosanmis olmak suc degil,insanlar anlasamayabilir ve ayrilabilirler.
Dunyada milyar cesit insan karakteri mevcut,suan nisanlanan o bey size soyledigi dusunce yapisinda olabilir.
Ancak bu demek degil ki tum erkekler ayni seyi dusunur, ister.
Kendinizi bu dusuncelerle hirpalamayin, kendinize bakin,spor yapin,arkadaslarinizla vakit gecirin,yeni insanlarla tanisabileceginiz ortamlarda (cesitli kurslar vs) bulunun.
Uzerinizden bu tozlari atmaniz eminim size cok iyi gelecek,mutlu gunler dilerim.

O eski eşinin de eski sevgilinin de insanlığına yazıklar olsun! Bu hayatta her şey insanlar için. Umuyorum bir gün bu söylediklerine pişman olmazlar. Sakın rencide olma bu sözlerine. Çünkü söyledikleriyle kendilerini belli etmişler zaten.

evet canım aynen ben de öyle diyorum yazıklar olsun...

Biraz karamsarsin canim.
Bütün bu dediklerin nasil bir cevren olduguna, inasanlarin görüs acisina bakar bana Göre.
Benim cevremde üc tane ayrilmis bayan arkadasim, hic evlenmemis vede yakisikli adamlarla
Tekrar dügün yapip evlendiler.
Gecende bir tane kiz arkadasim nisanlandi, ayrilmis bir adamla. Bana tanidigim bir bayan, evlenmemis
Birini bulurdu, niye onu Kabul etti dedi.

arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce buraya ilk konumu açmıştım bir polis benimle evlenmek istemişti.yüz yüze görüştük akşamında ona evlenip ayrıldığımı söylemiştim.o da " ben benden önce cinsel ilişkiye girmiş birini istemem" demişti.o zamanlar çok üzülmüştüm..
şu an facede gördüm nişanlanmış güzel bir kız.ALLAH mesut etsin.kıskanmadım isterim çok mutlu olsun ama kendi halime üzüldüm....
çok gözüştüğüm oldu boşandığımı söylediğimde arkasına bakmadan kaçan...bu hep böyle mi devam edecek bilemiyorum.ama şu anki ruh halimle böyle düşünüyorum evet sanırım...
boşanırken bana benim ex demişti ki " seni ya paran için alılar ya da 50 -60 yaşında biri alır.iyi biri almaz seni dulsun sen artık dul!!! " demişti gülüp geçmiştim.sanırım türkiye sınırları içinde bu görüş doğru.. :26:

valla şahsen görüyorum çevremde hiç de öyle olmuyor.. amcam bekar mesela çok iyidir, hiç kız arkadaşı olmadı, insanlara değer veriri veteriner.. bugünlerde evleneck evleneceği kadın çalışmıyor ve 8 yıl önce boşanmış biri ... gerçekten şans ve kısmet canm hakkında hayırlısı olsun..

boşver
böyle bir zihniyetle yapamazdın zaten:34: kendısı neymıs senin ex?

Hiç alakası yok bence sana hödükler denk gelmiş. Ablam da boşandı hem de çocuğu var talibi o kadar da çok ki, gayet de mvki makam sahibi kültürlü kişiler eski kocasına bin basar ama o kızı olduğundan kendine güvenip evlenmiyo.

hayır çok yanlış düşünüyorsun, bu bakış açını en kısa zamanda değiştir. çevremde ikinci evliliğini yapan ve mutlu olan o kadar çok kadın var ki.. en yakın örneğini yakın zamanda yaşadım.2 ay önce bir aile dostumuzun kızı evlendi. ikinci evliliğini yaptı hem de deli gibi aşık olarak. üstelik çok hoş ve gözünün içine bakan bir erkekle.. burda önemli olan yaydığın enerji. o arkadaşım hiçbir zaman kendini çaresiz bir konumda görmedi. üstelik ilk evliliği çok sorunluydu çok zor zamanlar yaşadı. ama boşandıktan sonra hep pozitifti ve kendine güveniyordu.

senin karşına çıkan insanlar neden aynı kişilikte bir düşün bakalım? çünkü yaydığın enerji hep aynı türdeki insanları çekiyor.. bakış açını değiştirip kendine güvenmeye başladıkça karşına çıkan insanlar da değişecek.. bana inan.

Senin dul olman ayip değil hata değil neden söylenenlere bu kadar takiyorsun ki bosver hayatina bak tad almaya bak o dedi bu dedi takilma kimse değil sen kendini mutlu edebilirsin inan karşına seni sen olduğun gibi kabul edecek biri çıkacaktır

Malesef ki ulkemizde bu önyargı var.yapacak birşey yok

Son düzenleme:
mesajın için teşekkür ederim canım ama zaten kırıgn bir ruh halindeyim kırıcı konuşmana lüzum yok.baktın hoşuna gitmedi yazmayıver.

Ne kadar alıngan olduğun arkadaşa verdiğin şu cevaptan belli aslında, yanlış anlaşılabilecek tek bir cümlesi yokken nesine kırıldın. Dul iğrenç bir yafta zaten, bekarsın sen. Evlendin ayrıldın, sevgili olup ayrılmaktan hiçbr farkı yok. Eski sevgiline bişey diyemem kendi tercihidir belki de zar onun hassas noktasıdır bakire biriniisteyebilir, saygı duymak lazım. Ben benden önce biriyle birlikte olmuş birini istemem, nitekim istemedim de bakir biriyle evlendim. Bana yazıklar mı olsun şimdi

konu sahibi, senin iyi bir psikologa ihtiyacın var.. belli ki sorunları tek başına aşamıyorsun, eski konuların da hep aynı mevzu üzerinde dönüyor..

yok eski eşinin yaptığı gibi bir genelleme.. en yakın arkadaşlarımdan birisi 2 sene evliliğin arkasından boşandı, üzerinden 3 sene geçmeden başka biriyle evlendi.. kısaca kader-kısmet.. nerede, ne zaman geleceği belli olmuyor..

çok alıngansın, burada kimse seni iğnelemek için yorum yapmıyor.. aynı konu ile ilgili yorum isteyince insanların ilgisini çekiyor doğal olarak..

konu sahibi, senin iyi bir psikologa ihtiyacın var.. belli ki sorunları tek başına aşamıyorsun, eski konuların da hep aynı mevzu üzerinde dönüyor..

yok eski eşinin yaptığı gibi bir genelleme.. en yakın arkadaşlarımdan birisi 2 sene evliliğin arkasından boşandı, üzerinden 3 sene geçmeden başka biriyle evlendi.. kısaca kader-kısmet.. nerede, ne zaman geleceği belli olmuyor..

çok alıngansın, burada kimse seni iğnelemek için yorum yapmıyor.. aynı konu ile ilgili yorum isteyince insanların ilgisini çekiyor doğal olarak..

evet iyi bir psikoloğa ihtiyacım var..etrafımdaki insanlar çok mantıklı da çok da mantıklı şeylerle karşılaşıyorum bu yüzden evet ağır ruhsal sorunlar yaşıyorum ve iyi bir psikoloğa ihtiyacım var.var mı bildiğin iyi birisi?

evet iyi bir psikoloğa ihtiyacım var..etrafımdaki insanlar çok mantıklı da çok da mantıklı şeylerle karşılaşıyorum bu yüzden evet ağır ruhsal sorunlar yaşıyorum ve iyi bir psikoloğa ihtiyacım var.var mı bildiğin iyi birisi?

psikolaga etrafımızdaki insanlar için gitmiyoruz sonbahar.. baş edemediğimiz sorunlar olduğu zaman yardım almak için gidiyoruz.. dalga geçtiğini bildiğim halde elbette sana arkadaşımı önerebilirim.. çevrende pek insan olduğunu sanmıyorum, bence bu hırçınlığının sebebi de bu.. seni tanımıyoruz, o yüzden burada ki objektif yorumları dikkate almanı öneririm.. :34:

Back
X