• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmış....

bu tamamen kısmet meselesi canım. kafayı buna takma. dul olupta evlenen çok güzel yuva kuran bir sürü tanıdığım var. hatta bir tanesi yeni evlendi üstelik kendinden 4 yaş küçük hiç evlenmemiş olan bir adamla. çok eski devirde olsak bu söylediğine hak verirdim ama artık devir değişti, böyle büyük önyargılar yok. bir tane daha örnek vereyim 2 kez evlenip ayrılmış hatta bir kızı olan bir akrabam da 3. evliliğini yaptı evlendiği kişinin de yine ilk evliliği. bu tamamen kısmet meselesi demek ki şuan kısmet değil, belki de hayırlı değil. Allah elbet senin de kalbine göre birini çıkartacaktır karşısına..

benım dayım hıc evlenmemıs genc yaşıda aramızda pek yaş farkı yok kız arkadaşı evlenmıs ayrılmıs ve cocugu olan bırı ve dayım cocugunun okulunu bıle herseyını ınce ınce dusunuyordu ve aıleden kımse karşı cıkmadı yanı bu karşındakı kısıye baglı dert etme

sonbahar geçen sene de aynı konuları açmıştın aynı şeyleri konuşmuştuk ama değişen hiçbir şey yok.önemli olan onun bunun bakış açısı değil senin kendine olan bakışın.herkesten önce sen kendine dul yaftasını yapıştırmışsın bir kere ve bu nedenle kendine olan güvenin çok sarsılmış.açtığın konular hep bunun üzerine ve sonu yok.

sen ayakları üstünde durabilen,mesleği olan,güçlü bir kadınsın.lütfen kendini biraz toparla ve rahat bırak ruhunu.

evlenip boşanmış olan ve tekrar evlenen çok kadın var.hep kötüleri görmek istersen görürsün tabii.

alnizda dul yazmiyor ve nice daha once cinsel beraberlik yasayip evlenen genckizlar var. sizi sadece siz oldugunuz sevecek biri cikicak ne bekaretiniz ne gecmis evliliginizi takmayacak x kiside zirvalamis bence moralinizi bozmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle şey olmaz pek çok insan ayrılıp tine. Kendine göre biri ile evleniyor sizin rahatlamaya ihtiyacınız bar kendinize güvenin bi bakın nasıl oluyor ex eşinizin söylediğine takmayın öyle olsaydı tüm yaşlılar gençlerle evlendirdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eski eşinize yazıklar olsun öncelikle o ettiği cümle nedir onun öyle ya Allah büyük bakalım ne olacak..
ayrıca evlenip boşanmış bir bayan olmak kendini psikolojik olarak çökerteceğin içine kapanacağın bir durum değil diğer bayanlarında verdiği örneklerdeki gibi inşallah seninde karşına hayırlı bir eş adayı çıkacaktır mutlaka..
benimde kuzenim evlenip boşanmış hatta ilkokula giden kızı olan bir bayanla evlendi hemde çok severek.. teyzemlerde gayet destek oldular şimdide çok mutlular

Belki de sevep etrafa yaydığınız "ben dulum,eksiğim,beni kim ne yapsın,bak bu da kesin duyunca gidecek" aurasıdır?

Bakımlı,şık giyinen,özgüveni olan bir kadının peşine düşmeyecek pek fazla erkek olmadığını düşünüyorum.Ama siz kendinizi ezerseniz,ezik karakterli erkekleri kendinize çekersiniz.Göğsüzünüzü gere gere,salına salına söyleyin hanımefendi "ben daha önce evlendim,ayrıldım" cümlesini.Ayıp değil,günah değil.

Atın şu ölü toprağıno üstünüzden.Ayrıca psikolog önerisinde bulunan arkadaş da son derece haklı neden alındınız?Özgüveninizi tazalemeniz için terapist son derece yardımcı olabilir.

Diğer kırıcı olduğunu düşündüğünüz hanımefendi de çok haklı.Sizin düzeldiğinizi,silkindiğinizi görmek istemiş ama bir gelişme göremeyince sizin bunu kendinize yaptığınızı ve artık değişme zamanının geldiğini ifade etmek istemiş.Alınmayın lütfen,toparlanın ve kendinizi ezmeyin.Siz nedenler içinde kaybolacak,kendinizi ezecek bir şey yapmamışsınız ki!!Ha karşınıza çıkan beyfendiler iyi ki size bunları yapmış.Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz,insanlar yıllarca flört ettikten sonra sevgililerinin gerçek yüzlerini görüyorlar.Birkaç buluşmada kurtulmuşsunuz ne güzel.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

O onu demiş, bu bunu demiş boşverin.. Siz önce kendinize bakış açınızı değiştirmeye çalışın.
Şurada bir kaç mesajınızdan dahi anlaşılabiliyor, "ben dulum ve benimle normal biri evlenmek istemez" düşünceniz.. Bu düşünceden kurtulmadığınız sürece karşınıza hep bu konuyu önemseyenler çıkacak.. Hatta normalde önemsemese bile konu siz olunca önemli hale gelecek...
Hatta örneği daha da uzatalım... sizden ayrılıp boşanmış ve çocuklu biriyle evlenenler bile olabilir.. Anlatabildim mi?

Size tavsiyem, boşanmış olduğunuzu ne ulu orta heryerde dile getirin, ne de gizleyin.. Gizledikçe sanki çok mühim bir konuymuş gibi karşılanabiliyor.

Eski eşinin dediğini neden takıyorsun ki?
Ayrıca daha önce cinsel ilişkiye girmiş biriyle birlikte olmam ne demek bari evlenmiş boşanmış birini istemiyorum deseydi

Hala inatla neden psikoloğa gitmediğini anlamıyorum.
Boşanmak zor hem de çok zor bir süreçtir.
Yaşadım,anlıyorum inan.
Ben de bunaldım,dibe vurdum,mahvoldum,senin aksine çalışmıyordum da.
Evden dışarı adım atmıyordum.
Gevrek almaya bile gitmedim aylarca düşün...
Ama evvel Allah sonra psikoloğum çok toparladı beni.
Gece gündüz dua ettim,ağladım,doktorumla kavga ede barışa anlaştım ve sözünü dinledim.
Daha işe başlamadan iyileşmeye başlamıştım.
Buradaki ve dışardaki insanların seni kırdığını düşünüyorsun da sen de iyileşmek için hiç çaba göstermiyorsun ki biz ne yapalım?

Son düzenleme:
Benim abimde evlenip ayrılmış 7 yaşında kızı olan üstelik kendinden 5 yaş büyük bir bayanla evlendi çokta mutlular Abi'm yengemin kızını kendi kızı gibi seviyor karısınıda el üstünde tutuyor yani demek istediğim gerçekten bu kader kısmet meselesi buradaki yorum yapanlarda genelde aynı düşüncedeler o yüzden içini ferah tut Allah anlımıza ne yazdıysa o bu arada sana o hadsiz yorumları yapan kocanı Allah'a havale ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki de sevep etrafa yaydığınız "ben dulum,eksiğim,beni kim ne yapsın,bak bu da kesin duyunca gidecek" aurasıdır?

Bakımlı,şık giyinen,özgüveni olan bir kadının peşine düşmeyecek pek fazla erkek olmadığını düşünüyorum.Ama siz kendinizi ezerseniz,ezik karakterli erkekleri kendinize çekersiniz.Göğsüzünüzü gere gere,salına salına söyleyin hanımefendi "ben daha önce evlendim,ayrıldım" cümlesini.Ayıp değil,günah değil.

Atın şu ölü toprağıno üstünüzden.Ayrıca psikolog önerisinde bulunan arkadaş da son derece haklı neden alındınız?Özgüveninizi tazalemeniz için terapist son derece yardımcı olabilir.

Diğer kırıcı olduğunu düşündüğünüz hanımefendi de çok haklı.Sizin düzeldiğinizi,silkindiğinizi görmek istemiş ama bir gelişme göremeyince sizin bunu kendinize yaptığınızı ve artık değişme zamanının geldiğini ifade etmek istemiş.Alınmayın lütfen,toparlanın ve kendinizi ezmeyin.Siz nedenler içinde kaybolacak,kendinizi ezecek bir şey yapmamışsınız ki!!Ha karşınıza çıkan beyfendiler iyi ki size bunları yapmış.Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz,insanlar yıllarca flört ettikten sonra sevgililerinin gerçek yüzlerini görüyorlar.Birkaç buluşmada kurtulmuşsunuz ne güzel.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bu yoruma katılıyorum.bi erkek aşık olduğunda gözü hiçbişeyi görmez bana göre.sizde istemediği kriterler olsa bile alt üst eder herşeyi.ama bi erkek kendini eksik hisseden mutsuz bi kadına değil; neşeli, güçlü, kendine güvenen kadına aşık olur.evliliği de böyle şartlamamalısınız bence kendinize.tadını çıkarın herşeyin bi sürü zevk var hayatta,evliliğe bağlı değil.önce mutlu olun kısmetse bigün evlilikte olur.bir sürü örnekte var sizin durumunuza.

sen kendine güven, bakımlı ol, gerçekten mutlu olki karşındaki kişi de seninleyken mutlu olabilsin. iyi niyetli, insanlık sahibi biri isen kendin gibi sağlam karakterli, iyi niyetli biriyle olursun nasip işi bu iş, ha tabi bu arada karşına çürük yumurtalar çıkacak elbette sen kendini bildikten sonra çürüklerin ettiği lafların bir önemi yok. psikoloğa git bu kadar bunalmışsın profesyonel yardım muhakkak olmalı boşanmalarda, işten çıkarılmalarda, büuük travmalarda...

Ülkemizde önyargılar var bu doğru..ama önyargıyla bakmayan da kişilerin olduğu muhakkak
dilerseniz tekrar yuva kurabilirsiniz..
dilerseniz de hiç kurmamayı tercih edebilirsiniz
her ne olursa olsun
bir köşeye çekilip kendinizi değersiz hissetmeyin...
bekar ve özgür bir bayansınız ..
ne zaman ne olacağı belli olmaz
hayat süprizlerle doludur...

arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce buraya ilk konumu açmıştım bir polis benimle evlenmek istemişti.yüz yüze görüştük akşamında ona evlenip ayrıldığımı söylemiştim.o da " ben benden önce cinsel ilişkiye girmiş birini istemem" demişti.o zamanlar çok üzülmüştüm..
şu an facede gördüm nişanlanmış güzel bir kız.ALLAH mesut etsin.kıskanmadım isterim çok mutlu olsun ama kendi halime üzüldüm....
çok gözüştüğüm oldu boşandığımı söylediğimde arkasına bakmadan kaçan...bu hep böyle mi devam edecek bilemiyorum.ama şu anki ruh halimle böyle düşünüyorum evet sanırım...
boşanırken bana benim ex demişti ki " seni ya paran için alılar ya da 50 -60 yaşında biri alır.iyi biri almaz seni dulsun sen artık dul!!! " demişti gülüp geçmiştim.sanırım türkiye sınırları içinde bu görüş doğru.. :26:

Canım benim önüne niceleri çıkar üzme kendini evlenip boşanan sonra tekrar evlenen çok insan var ben cevremde cok gördm hiç evlenmemiş çocuk evlenip boşanmıs üstelik cocugu olan kadınla evlendi hepside mutlu o onun geri kafalı olan zihniyetinin ayıbı :50:

arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce buraya ilk konumu açmıştım bir polis benimle evlenmek istemişti.yüz yüze görüştük akşamında ona evlenip ayrıldığımı söylemiştim.o da " ben benden önce cinsel ilişkiye girmiş birini istemem" demişti.o zamanlar çok üzülmüştüm..
şu an facede gördüm nişanlanmış güzel bir kız.ALLAH mesut etsin.kıskanmadım isterim çok mutlu olsun ama kendi halime üzüldüm....
çok gözüştüğüm oldu boşandığımı söylediğimde arkasına bakmadan kaçan...bu hep böyle mi devam edecek bilemiyorum.ama şu anki ruh halimle böyle düşünüyorum evet sanırım...
boşanırken bana benim ex demişti ki " seni ya paran için alılar ya da 50 -60 yaşında biri alır.iyi biri almaz seni dulsun sen artık dul!!! " demişti gülüp geçmiştim.sanırım türkiye sınırları içinde bu görüş doğru.. :26:

Bana göre bikere senin kendine özgüvenin hiç yok.Bu şekilde düşünürsen dul değil hiç evlenmemiş te olsan düşüncen değişmez.İlk ayrılan da değilsin son da olmayacaksın.İnsanın kısmetinde varsa dul olmuşsun olmamışsın farketmez gelir seni bulur.Düşünce yapını değiştir.İki üç beş evlilik yapanlar nasıl oluyor peki :19:

üzme kendini.. bir de evleneceğin kişi bekar da olablir, boşanmışta olabilir. boşanmış erkeklerin hepsi de kötü değil ve senin de boşanmanı sorun yapmazlar. senin yaşların da her 2 durumdakiler le de görüşebilirsin. sorun yapanlar çok mu iyi bakalım. hem her şey nasip...

Allah hayırlı insanı karşına çıkarsın inş.

psikoloğa da gidersen iyi olur bence..

ne zamandır hep aynı yerdesiniz hep aynı konudasınız bir adım ileri gitmediğiniz gibi çaba bile göstermiyorsunuz. yukarıda bir arkadaş da değinmiş bu psikolojiyle bu kafayla bin yıl da geçse yine aynı yerde durup dulum da dulum diye kendi halinize acıyacaksınız. ben olsam şimdiye bin kere psikologa gitmiş kendimi toparlamak için mücadeleye başlamıştım. ki olmayacak şey de değil insanlık hali yarın başımıza ne gelir bilinmez bu kadar aciz midir insanoğlu ki bir ayrılıkla yıkılsın?

hem siz daha ne kadar "dulluğunuza" üzülerek vakit geçirmeyi düşünüyorsunuz?

Back
X