Nişanlanmış!

Ayrilmissin ve resmen kiskancliktan kuduruyorsun
Busrafa smalt midir nedir o ney yaw

Smalt değil, stalk. Gizli takip demek.
Ayrıldım çünkü boynuzlandım. Kıskanmıyorum, sinirleniyorum. Çünkü beni boynuzladığı kadınla ayrıldıktan dört ay sonra nişanlanıyor.

Buna hiç katlanamıyorum işte. 7 senem direk çöp oluyor. Nasıl sevmez ya.. Nasıl nasıl...

Beni en iyi sen anlarsın canım , inan çok sinirlerim bozuldu, biliyorum geçicek hatta şuanda bende mutluyum ama bu sinir bozukluğuma engel olmuyor. Kendime hakim olamıyorum aklıma düşünce meraktan gidip bakıyorum (
Beni salladıklarını düşünmüyorum nispet için öyle büyük organizasyonlar yapmaz kimse (
Ay çok gıcık oldum anlatamam yaaa ((

İnsanın zoruna gidiyor tabi.Onca sıkıntıyı ben çekeyim başkası gelsin kaymağını yesin
Herkesin nasibi başka tabi.Belki de böyle bir uyum yakaladılar.Hayırlı olsun diyip geçmeye çalışın

Mugişim iyi misin kuzum sen?? Yahu buralarda aşığım aşıkk diye konu açan sen değil miydin??? Halüsinasyon mu gördük biz ?? Sen niye başa sardın yine ??

İlk unutan en mutludur derler ya...Bence bakmayın 2 ayda adamı evliliğe ikna edebilmişse o kadından korkulur bunun yanında nişan fotoğrafları bişey değil ki evliliğe ikna etmiş adamı..Size olan bu ilgisizliğin altında yatan şey buymuştu belki o 4 yıllık ilişkinizde sizden çok onunla vakit geçirmiştir.Siz de onlara bakmayın artık yolunuza bakın kendi mutluluğunuzu düşünün.Sizde daha güzel bir ilişkinin başlangıcındasınızdır belki.Boşverin ne yaparlarsa yapsınlar...

Aşık degildir sanmıyorum. Resimleri sizin göreceğinizden emin oldugu icin cektirmistir o ex kaynana da eski öküz de.

Karakter sahibi biri degil ki bulundugu kabin seklini alıyor demekki. Suanki kab da böyle bisey. Yani o aşık olmasaydi bu hallere gelmezdi falanlar hep fasa fiso. Bazi erkekler için "şeylerinin derdi" en önemli şey. Eh yani o kızla da sırf size acı cektirmek ve karizmayı kurtarmak icin evleniyor. Aha da buraya yazıyorum. Duyarsınız bir muddet sonra anlasamıyorlarmıs, cok pismanmis evlendigi icin vs vs.. ben cok gördüm etrafımda bu senaryoyu çünkü. Adam kızı aldatır, sonra da en kisa zamanda o aldattigi sırfintıyı annesiyle tanistirir ve sosyal medyaya boy boy resimler atarlar mutluluk pozlar bilmem neler.. ama kısa bir süre sonra da etraftan duymaya baslarsn " x cok mutsuzmus. Seni nasil kaçırdım diye başını vuruyormus. Iliskilerini bitirme asamasndalarms. Ayrılmıslar" emin ol aşırı duydum bunları ben.

Bu resimler pozlar, mutluluk kumkumaligi da hep bundan. Seven adam nasıl olur aşık adam nasıl olur az cok biliyoruz be müge hatun. Bu haller edalar hep gösteriş

Öyle midir? Aşık mıdır gerçekten?
O zaman bir iki seferlik sadece yatak serüveni değildi onların kisi... Ben baya böyle bariz boynuz yedim duygusal boynuz :))
İyice sinirlerim bozuldu.
Bozulmasın. Çünkü sizi sevmeyen bir adamla ömür tüketmekten fazlasını hakediyorsunuz siz.

Onun mutlu olup olmaması sizin ruh halinizi belirlemesin. Ruhunuzu özgür bırakın. Onların pisliğinde debelenip duran bir ruh size de haksızlık değil mi?

Çukurun dibine bakarak dünyanın güzelliklerini göremezsiniz. Vazgeçin bataklığı seyretmekten. O zaman zincirlerinizden kurtulursunuz emin olun

Ünlü bir gazeteci vardı adını hatırlayamadım şimdi bir sevgilisi vardı isteyerek evlenmeden çocuk sahibi
olmuşlardı. Adam hep böyle 'evliliğe inanmıyorum ben' havalarında takılıyordu kadınla beraberken.
Sonra bu adam o kadından ayrılıp başka bir ünlü oyuncuyla güle oynaya ağzı kulaklarında nikahlanıp
çocuk yapmıştı.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam kadın hamile olduğu için evlenmişti. Demek ki derdi evlilikle değildi.
O geldi aklıma..
Gerçekten aşık olmadıkları kadına sözde cool takılıyorlar yalan söylüyorlar sanırım.. bilemiyorum
Sinirlenmekte çok haklısınız aslında size bunları yapmadığına değil kandırıldığınız için bu kadar öfkeleniyorsunuz. Kim olsa aynı hisseder zaman gerek. Henüz çok yeni olaylar.
Ama aramayın sakın hakim olun kendinize. Siz çok daha fazla mutlu olursunuz İnşallah.

O sinir , ... kadından zaten her şeyi bekliyorum ama yani kafam almıyor gerçekten yaa.. Merak etmeyi bıraktığım günleri iple halatla çekiyorum gerçekten O beni takip edemiyor çünkü ben her türlü hesabımı kapattım :)
Çok mutlu olduğumda açıcam gerçekten.

Haklısın kuzum da ay ne bıleyım yaa...
Zaten onunda yine nöbeti varmış yogunmuş :)))

Gösteriş ya :)
Müge hatun sen ilişkine bak nolur:) her atılan fotoğraf gerçek mi sanıyorsun? Ya da gerçek bile olsa artık geçmiş geçmişte kalsın

Gerçek değil ama sırf mügeye nispet olsun diyede öyle organizasyonlar yapmamışlardır

Şimdiye kadar hep kendinize haksızlık yapmayın diye yorum yapardım, ama artık hayatınızda ki insana da haksızlık yapmayın diyeceğim.

Bırakın geçmiş geçmişte kalsın.
Yok eğer geçmediyse de bazı şeyler için acele etmeyin.

Buna hiç katlanamıyorum işte. 7 senem direk çöp oluyor. Nasıl sevmez ya.. Nasıl nasıl...((
Tatlım benim üzülme, bu senin sevilmeye layık olmadığın anlamına gelmiyor ki, senin için doğru kişi o değilmiş. Yaşandı bitti tecrüben olsun. Bugünkü Müge'yi vareden şeyler olsun nolur sen kendi hayatına bak ben ondan daha mutlu olacağına inanıyorum çünkü bu adam senin mutsuzluğunun üstüne mutlu falan olamaz görürsün o hesap dönüyor gerçekten

Sen bunu aldattığı için boşadın dmi sonuçta o da boşta kalmamak için o kıza yöneldi. Kız da salak ki eşini aldatan bi adama güvenip nişanlanabiliyo! İlerde onun da başına gelmesi muhtemel.. Kız heveslidir büyük ihtimal istemiştir o da yapmıştır. Ben inanıyorum bi yerden bi şekilde çıkıcak.. Ama senin yapman gereken Allaha havale edip yoluna bakman ve kesinlikle takip etmemen! Ben etmiyorum umrumda değil artık ve çok mutluyum..

Senin doktorcun var onu tak kafaya, nerde napıyo falan diye Benim de kitaplarım var, sınavım var onu düşünüyorum.

Allah yardımcın olsun çok mutlu ol hayatında inşallah, hatta öyle bi olsun ki mutluluktan ağladığın günlerin olsun inşallah

Kuzum aldattığı kızla nişanlanıyor
Aman o doktorunda nöbet tutacağı tuttu üfff hahaha :))
Ya dirayetli değilim bak senin gibi maaşallah sana. Meraktan kudurup bakıyorum işte böyle

önce sakin ol
yaşadıkların kolay değil haklısın
herkesin sinirini bozabilecek şeyler bunlar
ama vazgeç artık onun aklının başına gelmesinden
Allah'ından bulsun de bırak
en büyük ceza umursamaman olacaktır en azından öyleymiş gibi yap
kendi hayatına bak yazık değil mi onları seyrediyorsun boşver
güçlü ve asil olmakta fayda var her zaman

Mugişim iyi misin kuzum sen?? Yahu buralarda aşığım aşıkk diye konu açan sen değil miydin??? Halüsinasyon mu gördük biz ?? Sen niye başa sardın yine ??

Ya bebişim görünce dellendim ne bileyim yaaa ((
Doktorcuğuma olan hislerim aynı beya :)) Ama ne bileyim işte hırslandım anlıyor musun (

Amaaannm kimbilir o kizin basina ne coraplar orecek?
Acilen eski kocayi stalklamayi birakmalisin :)
Doktorcugunla olan iliskini de olumsuz etki yapar.

ya sen geçen gün yeni biriyle tanışıp aşık olan arkadaş değil misin inanmıyorum hala bu haline?
ne kadar oldu boşanalı ?

Var yaa okadar istiyorum ki şu dediklerin olsun diye okadar istiyorum!!
O mutsuzmuş haberleri yayılsın da müge çok mutluymuş haberlerini göndereyim ayy nasıl isterim var yaa.. oyyy yani!
Hayırlısı tabi ama hislerim böyle napayım yaaa ((

Amaaannm kimbilir o kizin basina ne coraplar orecek?
Acilen eski kocayi stalklamayi birakmalisin :)
Doktorcugunla olan iliskini de olumsuz etki yapar.

Dimi dimi.. Şimdi doktora sarardım ama nöbetteymiş saramıyorum maalesef :/
Çocuk gibi oldum iyice dengelerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…