Nişanlanmış!

Vay Adam bildigin evrim geçirmiş düşünce olarak peki bu parayı nerden bulmuş ki?

Haklisin insanin zoruna gidiyor ama ne fayda bosversakin arama.

Bence Dediğin gibi Kişilik bozukluğu var kurtulduğuna şükretmelisin bence arkana sakın bakma hayatına bak hiç moralini de bozma bundan sonraki hayatın hayallerinden daha güzel olur inşallah

Yapm lütfen..onlar senin görecegini bildigi için nispet yapmışlar..ararsan küçülürsün.sakın duyacakları kimseyede birşey söyleme.sende değişik mekanlarda resim çekil mutluluk pozları koy!!!!!eski kocan nişandan yakında döner.

Üzülme gülüm böyle insanlar mutluluğu hak etmiyor ama işte...

Mügecim valla konu rekoru kırdın..bak kız hamilede olabilir ,bidahaki takipte onuda görürsün :) tek çözüm : kabullenip takibi bırakmak ,şeytana uymamak

Ayy hemde ne rekor! :) Töbe ya hayatımın actionu bitmiyo ki. Öncesinde adam sorunlu diye konu açıyordum boşandık yine onun yüzünden konu açıyorum, şeref.siz.den kurtulamadım ((

Yaa ne bileyim yaa Saftirik oldum iyice Fotoğrafları görünce kan beynime sıçradı cidden

Nişanlısını çok sevmiştir? .. Belki de.

Yaa kuzum ayşem yaaa Ay o kadar sıkıldıki canım
Yani aslında yüzüm gülüyordu ama sinirlerim bozuldu fotoları görünce

Bitanem en iyi sen anlarsın beni Bakmadan duramadım resmen, doktordan sonra bakmıyordum ama aklıma düştü şeytan dürttü işte bir de baktım araştırma peşindeyim Yok aramıycam ama o annesini filan arayıp nasıl saydırmak sövmek istiyorum varya bir bilsen, kuduruyorum resmen

Erkekler biraz bukalemun gibi, bulundukları ortamın rengini alırlar. Demek ki şimdi bulunduğu ortam böyle...

Kalbiniz kırılsın istemem ama bazı gerçekleri de görmek lazım. Size sınırlar koyan, öbür kızla tüm sınırları geçen adam ciddi aşık olmalı. Niye bu tabloyu izleyip kendinize eziyet ediyorsunuz ki?

Karşılaştırmalar yapmak, kendi ölü ilişkinizi yadedip durmak ne kazandırır size yıpratıp üzmekten ziyade? Yapmayın bunu kendinize.

Geçmişinizi uğurlayın artık, o geçmiş çoktan gitmiş de sizin veda etmeniz kalmış bir tek geriye...

Senin ex bey bide buradan yakıyım demiştir..
Çünkü normal bir insanın karakteri sabittir.. Bazı tiplerinkide karşısındakine göre değişkendir..
Önüne bak canım ya.. İnan değmez şuna sinirlenmeye..

Aynen katılıyorum bence de eski kocası o yuzden koydu biliyorum cevremde biri yaptı cünkü ikinci evlilikte öyle samimi pozlar paylaştı ki normalde de öyle biri degil. Sonradan duyduk ilk karısına nispet yapmıs.

Ayrilmissin ve resmen kiskancliktan kuduruyorsun
Busrafa smalt midir nedir o ney yaw

Üzülmekle haklısın, sinirlenmekle de ancak olayların merkezinde kimi zaman bizim oluşumuz bazı gerçekleri değiştirmiyo sizi üzmek için söylemiyorum ama belli ki herif sizi sevmemiş,tıpkı bi başkasını sevmeyip bizi sevdiğini söyleyen adamla mutlu oluşumuz gibi, bu hikayenin asıl kızı şimdi ki nişanlısı demekki haa bu eski eşinizin sizin açınızdan koca bir öküz olduğu gerçeğini değiştirmesin ama bir de bu açıdan bakın diye söyledim

ben boşandıktan sonra umrumda olmamıştı. zaten sosyal medya da kullanmam. hiç de merak etmiyorum öldü mü kaldı mı. olmuşla ölmüşe çare yok derler. eşelemek kurcalamak acı verir. çok zarar veriyorsunuz kendinize böyle yaparak. farzedinki öldü ve fotoğraf falan yok bakılacak. kendi hayatınıza bakın odaklanın sadece. farkındaysanız o öyle yapmış.

Vay Adam bildigin evrim geçirmiş düşünce olarak peki bu parayı nerden bulmuş ki?

Zenginlerdi zaten, para mevzu değildi onlar için de gerçekten anlayamıyorum resimleri.

Öyle midir? Aşık mıdır gerçekten?
O zaman bir iki seferlik sadece yatak serüveni değildi onların kisi... Ben baya böyle bariz boynuz yedim duygusal boynuz :))
İyice sinirlerim bozuldu.

Bosveer senin öküz kocan gitsin de biraz o nişanlısının başını yaksin. Sen de doktor enisteyle keyfine bak, oh romantik romantik :)

Yok ben gerçekten inanamıyorum kuzu gerçekten yaa..
Hani arayıp sormak istiyorum gerçekten hangisi sensin diye?
Çünkü böyle saçmalık olamaz yaa.. Ayy gerçekten yani!..

Bilmemek mutluluktur bazen mügecim.
Lütfen takip falan etme, bakma sakın. İlahi adalet er ya da geç bulucak onu inşallah dua ediyorum senin için.
Zaman her şeyin ilacı. Sen yeni ilişkine odaklan, seni şuan kim düşünüyorsa sen de onu düşün, güzel mesajlar at.
Mutluluğu hakediyorsun çokça.
Birde bilmiyor musun ki insanların en mutlu olduğu yer sosyal medyadır? Allah onun yanına bırakır mı sanıyorsun, inşallah bırakmaz.
Güçlü kadınsın sen, hiç kendini sinirlendirme durduk yere, sevin böyle karaktersizden kurtuldun. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler, sabır..

Zaten o kv varya beş para etmez, aşırı rezil bi kadın o. Ondan her boku bekle bak.

Fotoğraflarada çok inanmamak lazım. Sen zaten kendiliğinden bırakıcaksın bu adam bozuntusuna bakmayı emin ol. O seni takip etmiyomu sanıyorsun, emin ol meraktadır içten içe.

Hepsinin canı cehenneme, senin ayakların yerden kesilsin mutlu olda inşallah ne haleri varsa görsünler.

Tatlim sonucta insansin ve hatta kadinsin, elbet sinir olursun ama o sureci uzatmadan kapat hemen. Baktin kendini gazlayip iyice sinir oluyorsun zihnini baska seylere kaydir mesela doktor enisteye

Onlar sana, millete nispet yapip hava atma derdinde muhtemelen, gelme bu oyuna. Sen sessiz ve derinden devam... Gun gelir sen sok edersin belki

Ayrilmissin ve resmen kiskancliktan kuduruyorsun
Busrafa smalt midir nedir o ney yaw
bilip bilmeden gelip yazıp laf kalabalığı yapmayın,kuduruyormuşmuş
he anam he konu sahibinin tek derdi kıskançlığıydı
bu haysiyetsiz adam mugeyi aldattı ve boşandılar aldattığı kadınla evlilik yolunda,evet hanfendi evet muge kuduruyor kıskançlıktan evet

Gösteriş ya :)
Müge hatun sen ilişkine bak nolur:) her atılan fotoğraf gerçek mi sanıyorsun? Ya da gerçek bile olsa artık geçmiş geçmişte kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…