boşandınız.Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı
Adam calisiyor, neymis borclari siraya dizilmis, ve ben o borclarin bitmesini beklicekmisim, sira benim nafakalara gelecekmis.. avukatimdada tik yok Masallah .. parayi aldi cekildi kosesine.. 10000 tl tedbir nafaka alacagim var, 10000 tl maddi tazminat, daha bunun manevi ve yoksulluk nafakasi var... ohhooooooo bekle Jolyss sen bekleki odeme yapilsin..haklarını neden alamıyorsun?
Ayy hemde ne rekor! :) Töbe ya hayatımın actionu bitmiyo ki. Öncesinde adam sorunlu diye konu açıyordum boşandık yine onun yüzünden konu açıyorum, şeref.siz.den kurtulamadım((
Yaa ne bileyim yaaSaftirik oldum iyice Fotoğrafları görünce kan beynime sıçradı cidden
Nişanlısını çok sevmiştir? .. Belki de.
Yaa kuzum ayşem yaaaAy o kadar sıkıldıki canım
Yani aslında yüzüm gülüyordu ama sinirlerim bozuldu fotoları görünce
Bitanem en iyi sen anlarsın beniBakmadan duramadım resmen, doktordan sonra bakmıyordum ama aklıma düştü şeytan dürttü işte bir de baktım araştırma peşindeyim Yok aramıycam ama o annesini filan arayıp nasıl saydırmak sövmek istiyorum varya bir bilsen, kuduruyorum resmen
Belki de seni değil onu kandurıyordur şu anAyy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı
Adam calisiyor, neymis borclari siraya dizilmis, ve ben o borclarin bitmesini beklicekmisim, sira benim nafakalara gelecekmis.. avukatimdada tik yok Masallah .. parayi aldi cekildi kosesine.. 10000 tl tedbir nafaka alacagim var, 10000 tl maddi tazminat, daha bunun manevi ve yoksulluk nafakasi var... ohhooooooo bekle Jolyss sen bekleki odeme yapilsin..
Aynn cnm oyaliyorlar.. avukat olunca islem nasil isliyor bilemiyorum.. ama avukatim haklarimi elde etmemde engel konumuna girdi.. avukat olunca acaba ben mahkeme kalemine dilekce yazsam olurmu.. yada icra dairesine onu bile bilmiyorumm.. yahu bide eski es sevgili tutmus kendine, o kizla sarmas dolas opusken fotolarini atmislar facelere, sonrada iki hafta icerisinde baska bir tane bulmus cocuk peydahlamis.. cunku o fotolardaki kizin ismi farkli, nufusta yazan cocugun annesinin ismi farkliydi.. adamin sevgilisi bi tane degilki ohaaaa dedimm.. trajikomiklige bakarmisin cnm.. olan bana oldu net.. magdurum.. adam calisiyor ustelik..bunun için tekrar mahkemeye başvuramaz mısın peki? avukatınla falan konuş? oyalıyor resmen diğer borçlarını senden sonraya koysun adama bak.
Anladım canım seni ben ama boşver ne halt yerse yesin o it senin ahını aldı ya dikiş tutturamaz artık uzun ömürlü görmüyorum ben bu mutluyuz pozlarını zaten sırf senin gözüne sokmak için yapmıyorlarsa benim de nickim usagi değil sahi müge senin burcun neydi balım ??Ya bebişim görünce dellendim ne bileyim yaaa((
Doktorcuğuma olan hislerim aynı beya :)) Ama ne bileyim işte hırslandım anlıyor musun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?