- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
NE kadar oldu siz bosanali?Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı
sirf ona inat olsun diye yeni kocami bulsunAdı üstünde eski kocanız ama szde yeni koca bulun
demidaha maskesi düşmemiştir bekle bir süre sonra herkes gerçek yüzünü gösterir.
bende nisanlandigini avukatimdan ogrendimEski kocam sheraton da düğün yapmış buna ne dersin
Tabı o kadar acık acık resım eklemenın sonu ( ben tamamen eskı bır arkadasıma bakarken gordum ama kısa bır arastırmayla tum resımlere ulastım) tum resımlerı vıdeoları kaydettım, yarın obur gun oglanı ararsa mahkemeye verıp aha boyle bı hayat yasadı bes kurus nafaka vermedı buda nafaka borcu dıye evlılıgın uzerıne coreklenmeyı planlıyorum.
Kusura bakmasın dalıma basanın kolunu koparırım benı tanıyor olsa gerek
Cute mom sen ve eski eşin hakkında detayları öğrendikçe şaşırıyorum. Maşallah sen ne kadar güçlü bir kadınmışsın ve esli eşin şerefsizin önde gideniymiş. Pek çok kadın dağılırdı bu olanlara. Sen ege için dimdik ayakta ve gayet neşelisin. Tebrik ederim. Bundan sonra, sen ve oğlun hayatta hep iyiliklerle karşılaşırsınız inşallah.Eski kocam sheraton da düğün yapmış buna ne dersin
Tabı o kadar acık acık resım eklemenın sonu ( ben tamamen eskı bır arkadasıma bakarken gordum ama kısa bır arastırmayla tum resımlere ulastım) tum resımlerı vıdeoları kaydettım, yarın obur gun oglanı ararsa mahkemeye verıp aha boyle bı hayat yasadı bes kurus nafaka vermedı buda nafaka borcu dıye evlılıgın uzerıne coreklenmeyı planlıyorum.
Kusura bakmasın dalıma basanın kolunu koparırım benı tanıyor olsa gerek
Cute mom sen ve eski eşin hakkında detayları öğrendikçe şaşırıyorum. Maşallah sen ne kadar güçlü bir kadınmışsın ve esli eşin şerefsizin önde gideniymiş. Pek çok kadın dağılırdı bu olanlara. Sen ege için dimdik ayakta ve gayet neşelisin. Tebrik ederim. Bundan sonra, sen ve oğlun hayatta hep iyiliklerle karşılaşırsınız inşallah.
Seni yeni anne olduğun zamanlardan hatırlıyorum, o yıllardan beri ne zaman oğlunla ilgili yorumlarını görsem vay be oğlu söz konusu olunca kadın tam bir amazon oluyor diye içimden geçiririm :) ki yaşın da küçüktü o zamanlarYok be canım güclü değilim, üzülmedim videoları filanda seyrettim hatta kadının gelinliğini begendim kendisini begenmesemde :) Sezarın hakkı sezera ama
aklımdaki tek sey egeyı ısterler mı , bu kadının egeye dokunacagı hıssı fılan kanıma dokundu o aksam esımdende oglumdanda ayrı kaldım herseyı dusundum kız daha yenı surada 2-3 gun once evlenmısler.
Gecmısı yasananları dusundum ama dedıgım gıbı mutlu olacaklarsada olsunlar ama benim ogluma bulasmasınlar, bulasırlarsa karsılıklı olarak huzurun zerresı kalmaz kimsede .
hem dediğim gibi olurda ararlarsa mahkemeye vereceğim ya hapis yatar ya da ortalama 60 bın tl bırıken nafakayı oder karısının altınlarıylaGelen gelmiş giden gitmiş bizi bıraksınlar yeter ama benim eski eşim aldattıgı kadınla evlenemedı , evlendırırler mi , yer mi yemedi o yüzdende kin duymuyorum ben suanda kadına
Cute mom sen ve eski eşin hakkında detayları öğrendikçe şaşırıyorum. Maşallah sen ne kadar güçlü bir kadınmışsın ve esli eşin şerefsizin önde gideniymiş. Pek çok kadın dağılırdı bu olanlara. Sen ege için dimdik ayakta ve gayet neşelisin. Tebrik ederim. Bundan sonra, sen ve oğlun hayatta hep iyiliklerle karşılaşırsınız inşallah.
Kadın benden guzel olsaydı bı fesatlanırdım ama hem guzel degıl hemde benden sadece 3 yas buyuk olmasına ragmen cok daha kart duruyor bu durumda ıcımın yagları erıyor :)veCuteMom çokta güzel bir kadın hani taşşş gibi derler ya aynen öyle,, bu adam bu kadını neden aldattı diye düşünür insan.. ama Adriana Limanın bile aldatıldığı dünyada bu işlerin güzellikle alakası olmadığını düşünüyorum.
Bir tanıdığımız vardı, hoş cici bici bir kızla nişanlıydı, bir anda pat diye ayrıldı ve aradan 3 - 5 ay geçmeden çocuklu bir kadınla evlendi, ki evlendiği kadın nişanlısının yanında sönük kalır, gerek görüntü gerekse kariyer açısından.
Bu erkekleri anlamak cidden zor.
Forumda böyle dugularıyla değilde zekasıyla hareket eden hemcinslerimi görmek umut verici :))bende nisanlandigini avukatimdan ogrendim
odemesi gerekeni odemeyince avukata verdim oda avukati aramis sandriyon beni kiskaniyo nisanlandigim icin cocugu gostermiyo(halbuki haberim bile yok - ayrica cocuk gostermemede yok ortada )
odememde odemem dedi.... sosyal medyadan baktim ben evliyken hic bi foto paylasmaz ben yokmusum gibi davranirdi ooo nisanlisina 5 biyerdeler altinlar nisanlar yapmis cok tin dedim
haciz yoluyla seve seve (siz anlayin deyimi) odedi
nisanlanmis evlenmis cocuk yapmis hicde umursamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?