- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
Okuduğum en güzel yorum. Aynen katılıyorum.kıza karşı olmadığı biri gibi davranmaya başlamış. bence bekle. cicim ayları bitip s.çım ayları başladığında eğer hala takipteysen çok eğleneceksin.
İkincisi ben buradaki çoğu görüşün aksine sırf size nispet için mutluluk tablosu çizdiklerini düşünmüyorum açıkçası. Evet öteki türlü yazmak çok daha teselli edici ama adamın gerçekten mutlu olabileceği ihtimalini ne kadar çabuk kabullenirseniz, o kadar çabuk huzura erişirsiniz.
Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı
Benim eski kv denen sahiz ben ogluyla evliyken defol git oglumu evlendircem demisti bana.. megerse dogru soyluyormus.. oglundan ayrilma karari aldim ve bir dahada o eve donmedim.. aradan iki yil gecti ayriligin.. ohooo bunlar ikinci gelini bulmus bile.. hatta oglu benden resmi olarak bosanmadan babada olmus.. ben ayrilik asamasinda eski esin bir kizla opusme fotorafini sosyal medyaya attigini bilirim.. bende naptim gizliden o goruntuleri bir guzel indirdim.. delil olarak sundum, delillerimin coguda eski esin ahlaksizliklari uzerineydi.. ve davayi kazandim.. kazandim kazanmasina ama haklarimi alamiyorum.. magdurum yani.. birde avukatim bu salagin cocuk peydahladigini iki sene sonra farkediyor.. eski es bana annemi asla birakmam derdi, simdilerdeyse nafaka dosyalarimi takip ederken denk geldim, ayri eve cikmis.. adaletsizligin bu kadarina pes diyorum.. sen tonlarca fedakarlik yap, en cok uzulen sen ol, ve biri gelip senin yasayamadiklarini yasasin.. eski esi coktan unutmus olsamda, bu haksizliklar insani uzen.. simdilerdeyse ciddi bir iliskim var sukurler olsun.. Allah gonlume gore verdi.. eski esin ve ailesinin bana yapmis olduklari kotuluklerin karsilik zamani gelecek.. ilahi adalet yerini bulacak.. buna inaniyorum.. simdilik hersey sakin gozuksede bence onlar kendi iclerinde mutlu bile degiller, yasadim cunku bes para etmez insan olduklarini biliyorum.. herkes ektigini bicecek..
Kızım sen o Ada'm için kendini niye üzüyorsun bırak naparsa yapsın bekar Ada'm artık sende hayatına bakAyy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı
Yalnız adam, konu sahibini aldattığı kadınla nişanlandı. Yani kadının durumu bilmemesini, kiminle olduğundan haberi olmaması bir yana, bizzat olayın baş kahramanı kadın."Eski eşim benden onu aldattığım için ayrıldı" deseydi o nişan olur muydu sizce? Onu tanımayan, kim olduğunu bilmeyen biriyle nişanlanmış. Kıza yazık.
Ayrılık acısını atlatsın diye bir an önce evlendirmek istemişlerdir. Kız ne istediyse, pasta vesaire, tamam demişlerdir. Mutlu fotoğraflarını koyacaklar tabii, tip tip baktıkları fotoğrafları koyacak halleri yok. Tüm fotoğraflarda mutlu olsalar ne olacak, kızın kimle olduğundan haberi yok. Aman size ne boşverin.
Umarım en yakın zamanda onu artık hiç umursamamaya başlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?