Nişanlanmış!

Bana öyle geliyor ki bunların hepsi sana göstermelik. Ne yapıyorsa yapıyor ama bir yandan da seni kıskandırmaya çalışıyor.
Bu erkeklerin ciğerini az çok biliyorsam bu da böyle.

Etrafımda kaç erkek gördüm, ilk eşleriyle facebookta bir tane fotoğrafı olmaz, baksan hesabına evli olduğuna dair bile bişey bulamazsın, amma nedense o ilk eşten boşanılınca, -daha doğrusu boşayan taraf kadın olunca, çünkü daha bi sindiremiyorlar ne suç işlemiş olurlarsa olsunlar- , ikinci evliliğinin nerdeyse her anını sosyal medyaya atıyorlar, o ilk evliliğinde yapmadığı şeyleri ikincide yapıyorlar, fotoğraf atmalar, bildirim yapmalar...

Çünkü göstermek istediği birileri oluyor bu ikinci evlilikte. Kendisini boşayan eşe gösterip can yakma peşinde oluyorlar. Aslında bu da demek oluyor ki hala aklının bi köşesinde ilk eşi var.

Eminim ki o fotoğrafları atarken içinden söylediği şey şudur ''atayım şunları da müge görsün'', ''şöyle bildirim yapayım da müge görsün''

O yüzden eğer ararsan onu amacına ulaştırmış olacaksın, bu zevki yaşatma ona. Doktorcuğuna odaklan sen

Konusahibi, şu an böyle hissetmen çok doğal. Herşey çok yeni. Çok mutsuz olsunlar istiyorsun. Bence olacaklar ama o zaman bundan haberdar olduğunda belki umrunda bile olmayacak. Zamana bırak. Kendi ilişkine odaklan. Veee tabi ki arama. Boşanma sürecini dikduruşunla o kadar güzel atlattın, şimdi yıkılma.

Gerçekten mutludur belki, ama onları sosyal medyaya atarken mügenin göreceğini de düşünerek zevk almadıysa ben de bişey bilmiyorum. Bak gerçekten o kızı sevmiş, mutlu olmuş olabilir, ama yine de atarken aklından mügenin görmesi ve pişman olması fikri geçmiştir.

Bizim de bi tanıdık var, adam ikinci eşiyle çok mutlu seviyor da, iyi de anlaşıyorlar. Ama geçen gün balkonda fotoğraf çektirdik, o da karısına sarıldı falan aşk böceği gibi poz verdiler. Sonra kadınla annem mutfağa gittiler, balkonda babam var o adam var ben varım, adam telefonu aldı eline ve kurduğu cümle şu: ''şunu hemen facebooka atayım da x görsün hahaha'' (x ise tahmin ettiğin gibi eski eşinin ismi)

mugehatun aynı durumu değişik şekilde yaşadım..
Biraz sıkıntılar yaşanıyor evet ama inan ne facesine ne bişeyine baktım.. Hatta bir şey sormak için bile aramasına tahammül edemedim, telefon no mu değiştirmiştim..
Aldattığı kişi ile o da evlenmiş.. Başkasından duydum.. İnsanlar o kadar kötü ki, ağlasın kızsın diye uğraştıklarını bile düşündüm benim hakkımda.. Ama ne biliyim kızsamda aramayı aklımdan geçirmedim.. (Halbuki her şekilde inanılmaz haksızlığa uğradım, maddi manevi) Çünkü ne biliyim benim içimden gelmedi, çünkü o yolunu seçmişti..
S shot un dediği gibi, onların mutsuz olacağı anı kollamak bir şey kazandırmaz..
Benim olayımın üzerinden yıllar geçti, boşandıktan 2,5 yıl sonra şimdiki eşimle tanışıp evlendik..
İnan kendini işine yada herhangi bi faaliyete yönlendirirsen ve etrafında o kişi ile ilgili konuşan kişilere kulak kabartmazsan (farkında olmayabilirsin belki ama aile bireyleri de yapabiliyor) çok daha güzel zaman geçirirsin..
Daima önüne bak..

Benim eski kv denen sahiz ben ogluyla evliyken defol git oglumu evlendircem demisti bana.. megerse dogru soyluyormus.. oglundan ayrilma karari aldim ve bir dahada o eve donmedim.. aradan iki yil gecti ayriligin.. ohooo bunlar ikinci gelini bulmus bile.. hatta oglu benden resmi olarak bosanmadan babada olmus.. ben ayrilik asamasinda eski esin bir kizla opusme fotorafini sosyal medyaya attigini bilirim.. bende naptim gizliden o goruntuleri bir guzel indirdim.. delil olarak sundum, delillerimin coguda eski esin ahlaksizliklari uzerineydi.. ve davayi kazandim.. kazandim kazanmasina ama haklarimi alamiyorum.. magdurum yani.. birde avukatim bu salagin cocuk peydahladigini iki sene sonra farkediyor.. eski es bana annemi asla birakmam derdi, simdilerdeyse nafaka dosyalarimi takip ederken denk geldim, ayri eve cikmis.. adaletsizligin bu kadarina pes diyorum.. sen tonlarca fedakarlik yap, en cok uzulen sen ol, ve biri gelip senin yasayamadiklarini yasasin.. eski esi coktan unutmus olsamda, bu haksizliklar insani uzen.. simdilerdeyse ciddi bir iliskim var sukurler olsun.. Allah gonlume gore verdi.. eski esin ve ailesinin bana yapmis olduklari kotuluklerin karsilik zamani gelecek.. ilahi adalet yerini bulacak.. buna inaniyorum.. simdilik hersey sakin gozuksede bence onlar kendi iclerinde mutlu bile degiller, yasadim cunku bes para etmez insan olduklarini biliyorum.. herkes ektigini bicecek..

Son düzenleme:
Müge öncelikle yuva yıkanın yuvası olmaz sözünün gerçek hayatta pek bir yeri yok. Bu adam çok mutlu da olabilir , mutsuz da olabilir bilemeyiz. Ama hayat bir insanın mutluluğunu izlemek ya da mutsuzluğunu beklemek için çok kısa.
Diğer konuya gelirsek evet zamanla aşk bitmiş ihanet olmuş sonu kötü bitmiş ama demek ki bir zamanlar karşılıklı bir aşk olmuş ki evlenmişsiniz. Nasıl sevmedi falan diye kendine üzme o yüzden. Sonradan duyguların değişmesi geçmişi silmez hiçbir zaman. Evet sonu kötü de bitse bir hikaye yaşandı. Ve bu senin hayatının bir parçası iyisiyle kötüsüyle. Hepsini bir anı olarak kabullenip hayata devam etmelisin.

bir süredir acınla üzülüp sevincinle sevinen biri olarak söylüyorum bak çok güzel yol katetmiştin şimdi adamı ararsan geri adım atmış olacaksın, başlangıç noktana döneceksin. ona sinirlisin, kendini değersiz hissetmene sebep oldu onu ararsan daha da sinirleneceksin, onun egoları tatmin olacak belki, belki de hiç takmayacak. hayatında o sayfayı kapatman gerekiyor, sana yaptıkları basit şeyler değil ama olanları değiştiremezsin içinde onu affedip tamamen kesip atmanın seni rahatlatacağını düşünüyorum, affetmek derken sadece aranızdaki nefret de olsa tüm bağı koparman onunla bir daha iletişime geçmemen için. kendi hayatındaki güzelliklere odaklanmalısın.

"Eski eşim benden onu aldattığım için ayrıldı" deseydi o nişan olur muydu sizce? Onu tanımayan, kim olduğunu bilmeyen biriyle nişanlanmış. Kıza yazık.

Ayrılık acısını atlatsın diye bir an önce evlendirmek istemişlerdir. Kız ne istediyse, pasta vesaire, tamam demişlerdir. Mutlu fotoğraflarını koyacaklar tabii, tip tip baktıkları fotoğrafları koyacak halleri yok. Tüm fotoğraflarda mutlu olsalar ne olacak, kızın kimle olduğundan haberi yok. Aman size ne boşverin.

Umarım en yakın zamanda onu artık hiç umursamamaya başlarsınız.

Son düzenleme:

haklarını neden alamıyorsun?

Bence senin takıldıgın konu nisanlanmış olması değilde seninle yapmadiklarını sana sevmem dedigi seyleri başkasıyla yapıyor olması. Bu konuda sinirlenmekte haklısın. Buna tahammul edememekte haklısın ben olsam bende hayret ederdim dogrusu. Arayıp bagirip cagirmak isterdim. Ama sakın yapma..
Bırak ne halt yerse yesin. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Elbet o kadında anlayacak ne mal oldugunu.

Ay ne gerek var ki bakıyorsunuz profiline. Boşverin,sizde biriyle görüşüyordunuz yanlış hatırlamıyorsam,çizgi çekip kendi hayatınıza bakın.
O adamda değişmemiştir emin olun,göstermelik şekil değiştirmiş sadece,evlensin eski formunu alır net.
Sakın aramayın,ilgilenmeyin,görmemiş gibi yapın,bundan sonrada bakmayın.

Bir şey söyleyeyim
Hiç kimse bu kadar çabuk değişmez.Eğer değiştiyse ve mutluyum sanıyorsa büyük bir travma onu bekliyor...köpekler gibi pişman olup ağlayacak bence o.ama sen aldırma kendi hayatına bak.bırak ipini koparsın oradan oraya koşsun....neler saçmalıyor elbet farkedecek

Kızım sen o Ada'm için kendini niye üzüyorsun bırak naparsa yapsın bekar Ada'm artık sende hayatına bak

Hislerinde çok haklısın, bu kıskanmak değil, anlayamamak ki çok normal, ortada farklılık yok dönüşüm var adam neymiş ne olmuş, hangisi sensin biz ne yaşadık nedir bu diye düşünmen normal ama ararsan üzüleceksin

Okuz öldü ortaklık bozuldu. Yapman gereken aynen boyle dusunerek kendi hayatina bakmak. Evlilik zaten karsilikli cikar ortakligi, ticari bir iliski gibi dusun. Sozlesme bitti herkes kendi hayatina kaldigi yerden devam ediyor. Duygusallik sana bir sey kazandirmaz, eski esin onu sevmis olsun, rol yapiyor olsun, seni hic sevmemis olsun, ne istersen o olsun ama sana faydasi yok. Hic gurur yapma, kendini kimseyle kyaslama cunku bu karsindaki insanlarin karaktersizligi.

Eski kocam sheraton da düğün yapmış buna ne dersin
Tabı o kadar acık acık resım eklemenın sonu ( ben tamamen eskı bır arkadasıma bakarken gordum ama kısa bır arastırmayla tum resımlere ulastım) tum resımlerı vıdeoları kaydettım, yarın obur gun oglanı ararsa mahkemeye verıp aha boyle bı hayat yasadı bes kurus nafaka vermedı buda nafaka borcu dıye evlılıgın uzerıne coreklenmeyı planlıyorum.
Kusura bakmasın dalıma basanın kolunu koparırım benı tanıyor olsa gerek

Yalnız adam, konu sahibini aldattığı kadınla nişanlandı. Yani kadının durumu bilmemesini, kiminle olduğundan haberi olmaması bir yana, bizzat olayın baş kahramanı kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…