nısanlı ama...

canim
muhtemelen benden cok kücüksün
kücük yerde okuyan diger kizlar icinde gecerli
kendinize dikkat edin
öyle kücük yerlerde unv olunca insanlar degisiyor daha fena oluyor ortalik
ve sizin yaninizdada aileniz yok
bende öyle biryerde okudum
cok sey gördüm
dediigm gibi dikkat et kendine
bu anlattigin olayda birsey olmayabilir
daha bu sabah Sinem in haberini izledim
bulmuslar kizi 3 yil sonra
kizin yasadiklarina bakarsan
kücük yerde okuyan herkesin yasayacagi seyler
ama sonuclara bak
Allahm korusun

Arkadaşın gerçekten kaliteliymiş üniversiteli olduğun için sizi de rahat geniş takılanlar ile bir görmüş şansını denemiş ki çevrende ne insanlar görmüşsündür göreceksindir. Üni.ayrı bir dünyadır inş.arkadaşında bozulmadan dostane şekilde devam edebilirsibiz.

valla üniversiteyi bitireli yıllar oldu

üniversite hayatım boyunca peşime sadece berberin akli dengesi yerinde olmayan cırağı takılır beni evime kadar kovalardı :27:

allah aşkına cafedeki adamlarla sınır dahilindede olsa samimi olma benden sana abla tavsiyesi

o adam nerden cesaret almış bunları söylemiş anlayamıyorum

Son düzenleme:
bir arkadaş anlatmıştı buna benzer birşey eee dedim ne oldu. arkadaşım dediki madem senin için anlamı yok ayrıl nişanlından dedim ayrıldı bende ondan sonra benim karaktersiz insanlarla işim olmaz kardeşim dedim ve numaramı değiştirdim dedi.böyesine en iyisi bu herhalde ikisindende olmak.ya insanlar bir tuhaf artık.ama arkadaşın seninle ilgili birşeyler söylememkle iyi yapmış bence o kişi gidene kadar o kafeyede gitme görmeye gerek yok nasılsa birkaç güne gidicek demiştin.

Allah nişanlısına yardım etsin.

evlenecek bununla, sonra bu aldatacak kızcağızı. kız birgün öğrenecek belki o arada çocukları da olacak. hop ayrıl sonra kendine yeniden bir hayat kur kurdururlarsa.

ay var ya tiksindim artık..

marsa gitmek istiyorum.

evlilik öncesi bi macera arıyor

kızdanda saklar senle artık ne yapabilirse sonra gider evlenir

öööylece bakakalabilirsin ne yazık ki...

uzak dur

Bence o cafeye gidip patronu müdürü kim varsa onların önünde bir güzel fırçanı at. Sen kim oluyorsun bu cesareti nereden buluyorsun bir de nişanlısın ve arkadaşımla bana haber gönderiyorsun, sen beni ne zannettin de? Pislik herif gider ayak rezil olsun ki gittiği yerde başka insanlara bu kadar kolay olta atamasın.

bi keresinde abi dediğim! evli bir adam bana aşık olmuştu. ve evet o yüzük öylesineymiş, zaten ayrılacaklarmış, ayrı evlerde yaşıyorlarmış 1 yıldır da bla bla. dönüp bakmamıştım bile ! ah bu erkekler. benim sevdiğim de niye beni sevmezzzz. :'(

cidden pişkinliğinde böylesi arkadaşın keşke rezil etseymişte haddini bilseymiş azcık

evlilik öncesi bi macera arıyor

kızdanda saklar senle artık ne yapabilirse sonra gider evlenir

öööylece bakakalabilirsin ne yazık ki...

uzak dur
Ben onun macera yasayabılecegı cınsten bır kız degılım.
Uzak duruyorum zaten kendısıyle flort etmek gıbı bır nıyetım yok.
Sadece herkes bır kez daha dıkkatlı olsun sevıyorum dıye koru korune guvenmesın dıye konuyu actım.

Son düzenleme:
valla üniversiteyi bitireli yıllar oldu

üniversite hayatım boyunca peşime sadece berberin akli dengesi yerinde olmayan cırağı takılır beni evime kadar kovalardı :27:

allah aşkına cafedeki adamlarla sınır dahilindede olsa samimi olma benden sana abla tavsiyesi

o adam nerden cesaret almış bunları söylemiş anlayamıyorum
Kucuk bır yer dıye burda herkes bırbırını tanıyor.
Bızımde o şekıl bır muhabbetımız olusmustu.
Iste o cafeye gıdersek ayakustu sohbetlerımız falan oluyordu.Sahıplerı cok ıyı terbıyelı bızden yaşça buyuk bıze yardımcı olmaya calısan bırısı o konuda suphem yok.
Işın komıgı eylulden berı ordayım ve o cafeye sık gıdıyoruz.Daha once o sahısla oyle sohbetımız falan yoktu daha yenı yenı muhabbetımız olusmustu.
2.donem basladı unıversıte okudugum yere dondum cafeye arkadasımla gıttı.Bana ıltıfatlar etmeye daha yakın davranmaya basladı.
Iste ben cok guzelmısım vs... eylulden berı ordayım daha once hıc boyle bırsey soylememıstı.
Muhabbettımız bıle yoktu hatta yuzune bakmadıgım bırıydı.

Back
X