• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı arkadaşım

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Selam arkadaşlar,

En yakın arkadaşım nişanlandı.1 ayda tanıştığı çocukla. Babası kızı reddetti. İstemiyordu çocuğu. Çocuk durumum iyi diyerek geldi kıza felan. Neyse bır mobılya begeniyor kız, çocuk da çok pahalı diyor. Sonra kız arıyo bu mobılyayı alalım o zaman sunu almayalım, paramız olunca alırız dıyo. Çocukta diyor, daha ucuzunu alıp hepsını alalım ugraşmayalım diyor. Ama sesini felan yükseltiyor. Çocuk sürekli dert, tasa paylaşıyor. Kız bunu çekiyor. Düğünü, gelinliğide ucuza getiriyor felan. Ama böyle sanki evlenmek için evleniyor gibi davranıyor çocuk. Böyle kız üstünde baskı kurmaya çalışıyor vs. Şu derdim var bu derdim var gibi bunaltıcı tavırları var. Mobilyaya para yok ama çocuk tatile vs gidiyor, iyi hesaplar ödüyor.Kızla böyle extrem ilgili de değil. Amac orda mobilya değil, kendi baskınlığı çocuugun.

Bu erkekler veremicekleri şeyleri başında niye bu kadar verirmiş gibi davranıyor? Sizce arkadaşımmı abartıyor? Hani kız 2 günde bir mutsuz. Acaba kız kabul eder her şeyi kafasıyla mı yaklaşıyor?

Amacım sizlerden fikir almak. Bugün buluşacağız ve konuşacağız arkadaşımla. Sizce ne yapabilir, ayrılmak dışında? Bu tarz şeyler yaşayan var mı? Erkeklerin evlendıkten sonra daha iyi olma ihtimali var mı? Özellikle evli hanımlara soruyorum.

Son düzenleme:
Ben uyardım ama çcocuk çok ısrarcıydı.
E tamam birbirlerine uyuyorlar o zaman. Hadi 5 senelik sevgili olsalar o kadar zaman harcadım biraz daha katlanayım düşüncesi vardır derim. Kendisini istemeyen bir aileye 1 ayda gitmeye bu kadar meraklıysa gitsin, size ne ki

Ama böyle sanki evlenmek için evleniyor gibi davranıyor çocuk.
Sanki falan yok, gerçek. Evlenmiş olmak için evlenmiş adam. 1 ayda koşa koşa evlenen arkadaşınız paravan evliliğe alet edilmiş. Sizin kıza ucuzunu al der karın tokluğuna oturtur evde, kendi de değişik sevgilileriyle yer içer. Sonuçta bir kadınla evli mi evli.

Sizin bu sorunuzun amacı ne? Çocuk aldatmaz, arkadaşım evlenmek istiyor. Size ne o zaman alan memnun veren memnun? Aldatmaz ama 1 ayda evlilik de olmaz, ikisinin de sakladığı şeyler var birbirinden de sizden de

Sizin bu sorunuzun amacı ne? Çocuk aldatmaz, arkadaşım evlenmek istiyor. Size ne o zaman alan memnun veren memnun? Aldatmaz ama 1 ayda evlilik de olmaz, ikisinin de sakladığı şeyler var birbirinden de sizden de
Mobilya konusunu kız mı abartıyor yoksa yaptıgı evlılık mı sacma?

1 ayda evlenmeye karar veren kıza mobilya alınmadı diye üzülemem (hatta aldatılsa bile). Aklı olacak aklını kullanacak. Adam değer vermiyor sırf evlenmek için evleniyor. Enayi evlensinde görsün herşey toz pembe mi olacak bakalım. Gecen üyenin biri hamile aşermişti eşi kıymet verip istediği şeyleri almamıştı arkadaşınızında sonu bu.

Mobilya konusunu kız mı abartıyor yoksa yaptıgı evlılık mı sacma?
Soru mu bu? Yaptığı evlilik saçma tabii ki. Çocuk evlenmek için evleniyor demişsiniz de asıl sizin arkadaşınız evlenmek için evleniyor daha 1 ay olmuş tanımadığı adamla.

Siz de diyemiyor musunuz kafayı mı yedin salak misin sen diye?

Soru mu bu? Yaptığı evlilik saçma tabii ki. Çocuk evlenmek için evleniyor demişsiniz de asıl sizin arkadaşınız evlenmek için evleniyor daha 1 ay olmuş tanımadığı adamla.

Siz de diyemiyor musunuz kafayı mı yedin salak misin sen diye?
Bakın ben dedim bir kere, sonra ay ayrılmak olmaz vs sey yaptı. Bende demedim birdaha. Ben basında cok uyardım, erkekler oyuncu yüzleri sonradan belli oluyor diye. Ayrılsa ayrı dert ayrılmasa ayrı dert.

Back
X