- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Melis303030
Arkadasiniz neye güvenerek 1 ayda nişanlandı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende iftiradan karşılığını görHakaret davası açayım da gör bakalım. Hesabı kapatıp gitmenle de olmayacak.
Ya çocuk ilgiden basını döndürdü. Sizce napılabilir?Arkadasiniz neye güvenerek 1 ayda nişanlandı?
İlgili hali bu mu yani?Ya çocuk ilgiden basını döndürdü. Sizce napılabilir?
1 ayda ilgiliydiİlgili hali bu mu yani?
Ne gözdağı verecek topuğuna sıkmakla mı tehdit edecek 1 aylık sevgilisini ayrılmakla mı blöfleyecek?Gözdağı vermesi etkili olur mu?
1 ayda nısanlandılar suan 6 aydır felnda nısanlılarNe gözdağı verecek topuğuna sıkmakla mı tehdit edecek 1 aylık sevgilisini ayrılmakla mı blöfleyecek?
Pısman ama geri donusu yokE arkadaşınız da evlenmek için evleniyor gibi. 1 ayda koştur koştur nişan takmanın mantığını anlamadım. Siz dert etmeyin bunları kendinize arkadaşınız razı demek ki
Pısman ama geri donusu yok
Yasanmıslıklar var ıste.Niye yok? Nişan atmak kanunen yasak mı?
Akılsız başın cezasını vücudun bilumum organları çekiyor yine.Selam arkadaşlar,
En yakın arkadaşım nişanlandı.1 ayda tanıştığı çocukla. Babası kızı reddetti. İstemiyordu çocuğu. Çocuk durumum iyi diyerek geldi kıza felan. Neyse bır mobılya begeniyor kız, çocuk da çok pahalı diyor. Sonra kız arıyo bu mobılyayı alalım o zaman sunu almayalım, paramız olunca alırız dıyo. Çocukta diyor, daha ucuzunu alıp hepsını alalım ugraşmayalım diyor. Ama sesini felan yükseltiyor. Çocuk sürekli dert, tasa paylaşıyor. Kız bunu çekiyor. Düğünü, gelinliğide ucuza getiriyor felan. Ama böyle sanki evlenmek için evleniyor gibi davranıyor çocuk. Böyle kız üstünde baskı kurmaya çalışıyor vs. Şu derdim var bu derdim var gibi bunaltıcı tavırları var. Mobilyaya para yok ama çocuk tatile vs gidiyor, iyi hesaplar ödüyor.Kızla böyle extrem ilgili de değil. Amac orda mobilya değil, kendi baskınlığı çocuugun.
Bu erkekler veremicekleri şeyleri başında niye bu kadar verirmiş gibi davranıyor? Sizce arkadaşımmı abartıyor? Hani kız 2 günde bir mutsuz. Acaba kız kabul eder her şeyi kafasıyla mı yaklaşıyor?
Amacım sizlerden fikir almak. Bugün buluşacağız ve konuşacağız arkadaşımla. Sizce ne yapabilir, ayrılmak dışında? Bu tarz şeyler yaşayan var mı?
Yasanmıslıklar var ıste.
O zenginliğin oömadıgını gördüBahane bunlar, 6 ayda ne yaşanmışlığı var? Çok mu mükemmel sanki ilişkileri? Kastettiğiniz cinsel birliktelikse daha saçma. Sene olmuş 2023. Arkadaşınız arkasında duramayacağı şeyleri yaşamasaymış. Ben size gerçeği söyleyeyim arkadaşınız bir daha böyle zenginini bulamam diyerek ayrılmaz. Pişman olsa çoktan ayrılmıştı. Sonrasında da çok mutsuz olacak ama kendi düşen ağlamaz. Siz de müdahale etmeyin siz kötü olursunuz sonunda
Ayrılmak kadar şahane bir seçeneği neden elediniz?Sizce ne yapabilir, ayrılmak dışında? Bu tarz şeyler yaşayan var mı? Erkeklerin evlendıkten sonra daha iyi olma ihtimali var mı? Özellikle evli hanımlara soruyorum.
o
O zenginliğin oömadıgını gördü
Adam biliyor tabi kapağı atmaya çalıştığını. Ona göre davranıyor. Çok bekler.Niye çekiyor o zaman böyle birini? Zengin olmak ayrı cimri olmak ayrı. Şimdi esirgiyor ama evlenince rahat ederim diyordur. Arkadaşınız o zenginliğin olmadığını görse bir dakika devam etmezdi
Adam biliyor tabi kapağı atmaya çalıştığını. Ona göre davranıyor. Çok bekler.
ayrılmak dışında derken evlenmek zorunda değil evlenmek kadar evlenmemekte seçim arkadaşınızı sevmiyor yatırım yapmak istemiyor ona. Bide bi laf biri size koşa koşa geliyorsa belki birinden kaçıyordur diye sırf evlenmiş olmak için evleniyor bana kalırsa.Selam arkadaşlar,
En yakın arkadaşım nişanlandı.1 ayda tanıştığı çocukla. Babası kızı reddetti. İstemiyordu çocuğu. Çocuk durumum iyi diyerek geldi kıza felan. Neyse bır mobılya begeniyor kız, çocuk da çok pahalı diyor. Sonra kız arıyo bu mobılyayı alalım o zaman sunu almayalım, paramız olunca alırız dıyo. Çocukta diyor, daha ucuzunu alıp hepsını alalım ugraşmayalım diyor. Ama sesini felan yükseltiyor. Çocuk sürekli dert, tasa paylaşıyor. Kız bunu çekiyor. Düğünü, gelinliğide ucuza getiriyor felan. Ama böyle sanki evlenmek için evleniyor gibi davranıyor çocuk. Böyle kız üstünde baskı kurmaya çalışıyor vs. Şu derdim var bu derdim var gibi bunaltıcı tavırları var. Mobilyaya para yok ama çocuk tatile vs gidiyor, iyi hesaplar ödüyor.Kızla böyle extrem ilgili de değil. Amac orda mobilya değil, kendi baskınlığı çocuugun.
Bu erkekler veremicekleri şeyleri başında niye bu kadar verirmiş gibi davranıyor? Sizce arkadaşımmı abartıyor? Hani kız 2 günde bir mutsuz. Acaba kız kabul eder her şeyi kafasıyla mı yaklaşıyor?
Amacım sizlerden fikir almak. Bugün buluşacağız ve konuşacağız arkadaşımla. Sizce ne yapabilir, ayrılmak dışında? Bu tarz şeyler yaşayan var mı? Erkeklerin evlendıkten sonra daha iyi olma ihtimali var mı? Özellikle evli hanımlara soruyorum.
Selam arkadaşlar,
Amacım sizlerden fikir almak. Bugün buluşacağız ve konuşacağız arkadaşımla. Sizce ne yapabilir, ayrılmak dışında? Bu tarz şeyler yaşayan var mı? Erkeklerin evlendıkten sonra daha iyi olma ihtimali var mı? Özellikle evli hanımlara soruyorum.